2024 ekim-kasım gebelige hazırlık topigi 🍁🍂

Niye histeroskopi oldun cnm
Adet sancılarım çok şiddetli oluyordu, doktor polipten süphelendi. Hsg de teyit etti ve direkt amaliyata aldı. Rahmimi temizledi çok şükür. Polipler temizlendikten sonra sanirim 4 defa adet gördüm ve hiç ağrım olmadı, ilk gün bile. Resmen ağrisiz adet oluyorum artik. Kanamam düzene girdi, kesik kesik geliyordu. Simdi ped yetistiremiyorum. Ayriyetten elim değmişken rahimdede ufak defek şekil bozukluklarini giderdim dedi.
Èger eşinin spermi normal gelirse 3ay icinde gebelik bekliyorum dedi. Sonra eşimin morfoloji 2% hizli sperm 0% yavas ileri hız 15% cikti 🤣 tamamiyla hüsran yani. Doktor dogal gebelikte morfoloji en az 4% bekliyoruz dedi ve 3 ay denememiz icin eve yolladi. Olmazsa Eylül gelin bir sonraki adima bakalim (asilama veya tüp bebek) dedi. Ekim bitecek, gitmedik. Daha dogrusu gidemedim cünkü yurt dışında çalışıyorum.

Neden histeroskopi oldunuz bende oldum da benim t rahimdi düşüklerim vardı sebebi bu gördüler oldum geçen sene şubat ayında 2 3 ay kadar korun dedi doktorum bi 2 3 aydırda deniyoruz henüz bir gebelik olmadı
Insan umutlanıyor birseyler yaptirdiktan sonra ama malesef 4 ay oldu benimde tık yok

merhaba bennn reglim gecikeli 5 gün oldu aşırı akıntım var bazen açık sarıya dönüyor bazen de şeffaf ama çok oluyor 2 gün öncede pembe kan geldi ama baya açık bi pembe regle bir gün varken kan testim negatif çıktı çok siz ne durumdasınız
Merhaba benim 5. Günüm gecikmede. Ama idrar testlerinde bir şey çıkmıyor dediğiniz gibi sarı akıntı var. Bugün kan verdim devlet hastanesinde sonucun çıkmasını bekliyorum hala çıkmadı

Sizin sorun neydi
Rahim filminde sağ tüp komple kapalı cıkti hsg ile açildi. Sol tüp ise yumurtalik ile tüp arası kapali gibi duruyordu. Ikiside basincla acildi aslinda. Tabi bunu duyan ben cok umutlandim. Esimin spermi kötü gelmis olsa bile sanki tüm engeller artik kalkti gibi hissettim

• Beğen
Reactions: As6
Rahim filminde sağ tüp komple kapalı cıkti hsg ile açildi. Sol tüp ise yumurtalik ile tüp arası kapali gibi duruyordu. Ikiside basincla acildi aslinda. Tabi bunu duyan ben cok umutlandim. Esimin spermi kötü gelmis olsa bile sanki tüm engeller artik kalkti gibi hissettim
İnşallah kalkmıştır canım Allahım sağlıkla nasip etsin bizlere

Valla ben narkozlu çektirdiğim icin hic birsey hatirlamiyorum 🤣 uyandiktan sonrasindan bahsediyim. Çekildikten sonrası hic ağrim sızım veya kanamam olmadı. 3 gün sonrası da zaten histeroskopi oldum. Hsg ben 15bin ödedim

Rahim filmimide ekledim. 😅 işte bu rahim aylardir birtürlü gebe kalamayan 🤣
Canım seninki de benimki gibi hafif yana yatık gibi doktorun bir şey dedi mi bunla ilgili. Bak buda benim

Eklentiler

• IMG_4666.jpeg
    IMG_4666.jpeg
    79 KB · Görüntüleme: 33
Adet sancılarım çok şiddetli oluyordu, doktor polipten süphelendi. Hsg de teyit etti ve direkt amaliyata aldı. Rahmimi temizledi çok şükür. Polipler temizlendikten sonra sanirim 4 defa adet gördüm ve hiç ağrım olmadı, ilk gün bile. Resmen ağrisiz adet oluyorum artik. Kanamam düzene girdi, kesik kesik geliyordu. Simdi ped yetistiremiyorum. Ayriyetten elim değmişken rahimdede ufak defek şekil bozukluklarini giderdim dedi.
Èger eşinin spermi normal gelirse 3ay icinde gebelik bekliyorum dedi. Sonra eşimin morfoloji 2% hizli sperm 0% yavas ileri hız 15% cikti 🤣 tamamiyla hüsran yani. Doktor dogal gebelikte morfoloji en az 4% bekliyoruz dedi ve 3 ay denememiz icin eve yolladi. Olmazsa Eylül gelin bir sonraki adima bakalim (asilama veya tüp bebek) dedi. Ekim bitecek, gitmedik. Daha dogrusu gidemedim cünkü yurt dışında çalışıyorum.
Agrısız adet görmene sevindim nasıl rahatlamışsındır🥹
Doktor okadr hüsran görmese eve yollamazdı bence demekki olabilicek kendi kendinede imkansız dememiş nice imkansızlar hamile kalıyor 🤲
Yurtdısında nerdesin canm kalıcımı ordasınz

Geçmiş olsun canım
Bnde hem laporoskopı hem histeroskopi oldum.göbek deliğimde kocaman dikiş var 😀
Benimde rahmim doğuştan kalp şeklinde iki kez yaptılar
Tekrar perde olabiliyormuş diye duydum ama inşallah olmaz.Olursa düşük yada gebe kalamama sorunum var.Gebelik olmassa tekrar gitmeyi düşünüyorum doktora

Kızlar iyi geceler üç günlük bir gecikme yaşıyorum ama mayıs ayındaki hamileliğim gibi göğüslerimde ağrı vs hissetmediğim için test yapmıyorum hiç belirtim de yok dengem şaştı iyice 😭

• Beğen
Canım seninki de benimki gibi hafif yana yatık gibi doktorun bir şey dedi mi bunla ilgili. Bak buda benim
Benimki şekil bozuklugu vardi düzelttim onu dedi. Sonrasi hsg cekilmedigim icin bilmiyorum son görünüşü nasil. Ama yana yatik degilde sekil bozuk dedi

Agrısız adet görmene sevindim nasıl rahatlamışsındır🥹
Doktor okadr hüsran görmese eve yollamazdı bence demekki olabilicek kendi kendinede imkansız dememiş nice imkansızlar hamile kalıyor 🤲
Yurtdısında nerdesin canm kalıcımı ordasınz
Ben umudu kestim . Ovulasyon testinide artik Çaliştigim icin adet olacagim günü bilim diye yapiyorum resmen 🤣 avusturyadayim ve kaliciyim. Bakalim ne zaman gelebilcem türkiyeye. Gelir gelmez yaptircam tüp bebek sanirim

Geçmiş olsun canım
Bnde hem laporoskopı hem histeroskopi oldum.göbek deliğimde kocaman dikiş var 😀
Benimde rahmim doğuştan kalp şeklinde iki kez yaptılar
Tekrar perde olabiliyormuş diye duydum ama inşallah olmaz.Olursa düşük yada gebe kalamama sorunum var.Gebelik olmassa tekrar gitmeyi düşünüyorum doktora
Nedir bu bizim çektigimiz onca sıkıntı ya. Sanada gecmis olsun canim. Hic kolay degil. Gülüyoruz geciyoruz ama cok yipratici bir sürec

• Beğen
Kızlar iyi geceler üç günlük bir gecikme yaşıyorum ama mayıs ayındaki hamileliğim gibi göğüslerimde ağrı vs hissetmediğim için test yapmıyorum hiç belirtim de yok dengem şaştı iyice 😭
Benim hiç belirtim yoktu ne agrı ne sızı kızıma hamile kaldığımda
Sadece adet günü hafif sızı şeklinde ağrı oldu okadar,her hamilelik aynı değil cnm hormonlar değişiyor ya sürekli
Bnce test yap kız 😀

Valla ben narkozlu çektirdiğim icin hic birsey hatirlamiyorum 🤣 uyandiktan sonrasindan bahsediyim. Çekildikten sonrası hic ağrim sızım veya kanamam olmadı. 3 gün sonrası da zaten histeroskopi oldum. Hsg ben 15bin ödedim

Rahim filmimide ekledim. 😅 işte bu rahim aylardir birtürlü gebe kalamayan 🤣
Ayy baya pahalıymıs ya 🤭 tss var benim ama karşılamıyormuş sanırım 😂 hahaha ay çok güldüm ya bakalım benimkisi nasıl 😂

Kısa 10 dklık bir işlem ama anestezili çektirdim ben hiçbir şey hissetmedim 1 1,5 yıl önce çektirdim yarım gün yatışlıydı 6.000 tlydi.

12 sinde çatlatma iğnesi vuruldum ben. Ayın 7-10-11 ilişki oldu. Anneannemin rahatsızlığıyla şehir değiştirmem gerekti eşimle o yüzden 11 inden sonra 14 ü akşamı görüşebildik :) 14-15-17 diye gidiyor sonra. Çok ihtinal vermemekle birlikte bekliyorum bakalım 26-27 dedi doktorum hedef güne
Ay hadi İnşallah bu ay benimde yumurtlama takibi yapılacak prolaktin falan gene yükselmiş olusmazsa rahim filmi cektiririz dedi dualarım sizinle ❤️
Kısa 10 dklık bir işlem ama anestezili çektirdim ben hiçbir şey hissetmedim 1 1,5 yıl önce çektirdim yarım gün yatışlıydı 6.000 tlydi.

12 sinde çatlatma iğnesi vuruldum ben. Ayın 7-10-11 ilişki oldu. Anneannemin rahatsızlığıyla şehir değiştirmem gerekti eşimle o yüzden 11 inden sonra 14 ü akşamı görüşebildik :) 14-15-17 diye gidiyor sonra. Çok ihtinal vermemekle birlikte bekliyorum bakalım 26-27 dedi doktorum hedef güne

Uzun değil en fazla 5 dk sürüyor.
Özel görüntüleme merkezinde olmuştum 1 sene önce ve 3bin küsürdü yanlış hatırlamıyorsam şuan daha da artmıştır.
Anestezili olmadım ama olanlarda var acıyabilir diye
Kisaymis evet anestezili olanlar sanırım biraz daha uzun kalıyor hastanede 15 binlerden bahsediliyor öyleyse eğer özelde cektiremem en güzeli hastaneden öğrenmek gerek sanırım. Acılı diyende var acısız diyende ama acı eşiğim yüksektirde bilemedim 😂

Bn üniversite hastanesinde çektirdim ücretsizdi devlet karşıladı
Anestezi olmadan
Kendi doktorum özelde çekelim önümüzdeki ay dedi ama çok pahalıysa eğer cektiremem zaten özel saglik yaptırdım onu oduyorum birde o fazla gelebilir her gitmemde ekstra karşılamadığı şeyleri de oduyorum zaten

X