Anaaaa kız var bunda çizgi. Ayyy çok iyi 10.gün için. Yarın ilk idrarla test bekliyorum senden bence var yaniKızlarrr bugün yumurtlamanın 10.günü dün başladım test yapmaya dün çok çok zor görünen bir çizgi vardı hatta fotosunu çekmiştim ama cıkmıyordu fotoda bugün birkaç dakika önce yine yaptım prodoctor erken gebelik testi ve çizgi çıktı hemen ilk dakkadan değil ama aradan 10 dk geçmişti ama bu testler geç belirginleşiyor belki duymuşsunuzdur birde ben sürekli bu testi kullanıyorum hiç kuruma çizgisi bile cıkarmazdı ama bilemedim görebilen var mı?Candy7777 @Sunsun9 ve diğer kızlar
Bence birşeyler var biraz testle takip et koyulaşınca kan verirsinDayanamadım bidaha yaptım. Markası first test .
İdrar beklemediği için silik çıktı alttaki en son yaptığım kuzucum. Kafam allak bullak oldu gerçekten. Var yok var yok. İdrarda çıkıyor kan dan çıkmıyor anlam veremiyorum.
Bence hergün yap bir tane testin çok nasılsaOşıktan kaybaklı sanırım bide buraya yükleyince gidiyor resim pikseli kuzum. 9 gün var bata her gün mü yapsam ilk idrarla acaba . 2 günde bir mi
Aynen ilk idrarla yapSon 1 tane erken gebelik testim kaldı onu da yarın yapayım en iyisi
Vuuuhhuuu gelsin ateşli geceler
Ama kaset test yaptım bundan bir saat kadar sonra onda negatif çıktıAnaaaa kız var bunda çizgi. Ayyy çok iyi 10.gün için. Yarın ilk idrarla test bekliyorum senden bence var yani
Bir saat sonra kaset yaparsan çıkmaz tabi hem idrarın seyrek olur hem hassas değil kasetler hem de daha erken yani. Sen yarın ilk idrarla yap en iyisiAma kaset test yaptım bundan bir saat kadar sonra onda negatif çıktıkız dün akşam prodoctor yaptım çok çok silikti hatta fotosunu çektim bıkmadı bile bugün yaptığım buraya attığım yani o daha belirgin yani var mı bilemedim bide hiç belirtim yok
Herkesin "önce kanda sonra idrarda çıkar" lafının aksini söylemişTutun vallahabak ne buldum bu arada
Aminn aminn aminnAllahııım bize hayırlı çift çizgiileeerr
Nasıl bir işlem acaba önümüzdeki ay gebelik olusmazsa doktorum önerdi birde ücret ne ödediniz acaba merak ettimBen de çektirdim
Nasıl bir işlem uzunmu birde ücret ne ödediniz acaba hastaneye sormamisimBen çektirdim
Yaa sonrasında gebelik olusmadimi pekiCanım 1 ekimde çatlatma olduysan 3 ekimde ilişki demesi bide gece 12 de yapmanız bence çok geç olmuş emin misin doktorunun öyle dediğine. Çatlatma iğnesi günü birer gün arayla veriyorlar genelde. Ama bana mesela çatlamadan 1 gün önceden başlayarak 5 gün boyunca yapabildiğiniz kadar demişti sonra gün aşırı demişti
Ben çektirdim geçen sene
Öyle yapacam canım bakalım inşallah test yanıltmıyordurBir saat sonra kaset yaparsan çıkmaz tabi hem idrarın seyrek olur hem hassas değil kasetler hem de daha erken yani. Sen yarın ilk idrarla yap en iyisi
Valla ben narkozlu çektirdiğim icin hic birsey hatirlamiyorumNasıl bir işlem acaba önümüzdeki ay gebelik olusmazsa doktorum önerdi birde ücret ne ödediniz acaba merak ettim
Niye histeroskopi oldun cnmValla ben narkozlu çektirdiğim icin hic birsey hatirlamiyorumuyandiktan sonrasindan bahsediyim. Çekildikten sonrası hic ağrim sızım veya kanamam olmadı. 3 gün sonrası da zaten histeroskopi oldum. Hsg ben 15bin ödedim
Rahim filmimide ekledim.işte bu rahim aylardir birtürlü gebe kalamayan
Kısa 10 dklık bir işlem ama anestezili çektirdim ben hiçbir şey hissetmedim 1 1,5 yıl önce çektirdim yarım gün yatışlıydı 6.000 tlydi.Nasıl bir işlem uzunmu birde ücret ne ödediniz acaba hastaneye sormamisim
12 sinde çatlatma iğnesi vuruldum ben. Ayın 7-10-11 ilişki oldu. Anneannemin rahatsızlığıyla şehir değiştirmem gerekti eşimle o yüzden 11 inden sonra 14 ü akşamı görüşebildik :) 14-15-17 diye gidiyor sonra. Çok ihtinal vermemekle birlikte bekliyorum bakalım 26-27 dedi doktorum hedef güneYaa sonrasında gebelik olusmadimi peki
Uzun değil en fazla 5 dk sürüyor.Nasıl bir işlem uzunmu birde ücret ne ödediniz acaba hastaneye sormamisim
Neden histeroskopi oldunuz bende oldum da benim t rahimdi düşüklerim vardı sebebi bu gördüler oldum geçen sene şubat ayında 2 3 ay kadar korun dedi doktorum bi 2 3 aydırda deniyoruz henüz bir gebelik olmadıValla ben narkozlu çektirdiğim icin hic birsey hatirlamiyorumuyandiktan sonrasindan bahsediyim. Çekildikten sonrası hic ağrim sızım veya kanamam olmadı. 3 gün sonrası da zaten histeroskopi oldum. Hsg ben 15bin ödedim
Rahim filmimide ekledim.işte bu rahim aylardir birtürlü gebe kalamayan