- 25 Ekim 2022
- 948
- 1.280
- 43
- Konu Sahibi kediannesibiri
-
- #19.421
Gebelikte tansiyon için kullanılabilen ilaçlar var. Lütfen canını sıkmaKızlarr cuma idrar testi vermistim protein degerim yuksek cikmis yuksek tansiyon da var bende hep 13e 8 nabzin da 110civarinda. Doktorum ilac baslayacagim yoksa gebelik zehirlenmesi olabilir dedi cok korkuyorum
İnşallah kuzum teşekkür ederimGebelikte tansiyon için kullanılabilen ilaçlar var. Lütfen canını sıkmaSorun çözülür inşallah
İşte o benim hep söyledim ama dgru düzgün bende yapamadım yok kanama oldu yok bişe oldu şimdi 7.5 aylık oldum otura kalka yapmaya çalışıyorum ama gene de iyi biliyormusun son aylar zor geçiyor heleki çalışmıyorsan vakit doldurmak içinde iyi meşgale keyifli ama yorucu tabiHayal meyal şöyle bir konuşma hatırlıyorum grupta. Çocuğumuza biseyler alacağız başlarda belki 2. Ayda falan çok erken diye böyle eleştiri yağmuruna tutulurduk. Biri de demişti ki ben agirlastiktan sonra yapması daha zor olacağı için erken yavaş yavaş yapicam. Şuan kim yazmıştı hatırlamıyorum ama inanilmaz haklıymış. Ki biz inanilmaz sıcaklara denk geldik maalesefbide 4 aylik hamileyken alışveriş yapma gücü başka 7aylik başka arkadaşım. Agirlasiyorsun çabuk yoruluyorsun falan bi dolu sorunla boğuşuyorsun sık idrar gibi. Bence en en mantıklısı erken yapabilmek her şeyi. Hiç bir şey hazirlamadiysan kesinlikle yardım almalısın canım tek başına olur gibi değilll
En en iyisi Deux Lapins ama malesef çok pahalı. 4 katlı olarakta Barine çok iyi ben Beymen'den almıştım, trendyolda da satışı varmış. Diğerlerini daha uyguna aldım, kötü değiller ama bunlar kadar iyi de değillerKızlar geçen seneden aldığım kıyafetleri çıkardım yıkadım filan. Aldığım şeylere tekrar aşık oldumKumaşlarını en çok beğendiğim markaları paylaşmak istiyorum yumuşacıklar ya. Cocopoco markası çok güzel kumaşı yumuşacık. Aziz bebenin bi takımı var onunda kumaşı harika. Bir de kitikate den aldığım takım. Bunlar çok güzeller. Bir de sizin müslin bez olarak beğendiğiniz yumuşak güzel dediğiniz bir marka var mıdır paylaşabilir misiniz
İnşallah teşekkür ederim canmhamile bir kadın geldi, şekerini kontrol etmek istediğini söyledi. "Kan ver, eve git yemek ye yarım saat sonra yine gel." dediler. İnşallahİçini ferah tut şeker çıksa da kontrol edilebiliyor ama inşallah çıkmaz
İnan sana enerji ve güç vericek görüceksin sende şaşuracaksınBugün başladım bakalım hayırlısı
Sert olmalı canımKızlar park yatağın içine nasıl bir yatak almak lazım. Pamuklu mu almak mantikli. Sert mi yumuşak mi olmali
Maşallah ya ne güzel büyümüşlerKizlar merhaba bugun ultasyona girdik hersey yolunda cok sukur saglikli iki kuzumda.
Oglum 1300 kizim 1200 olmus
Çok teşekkürlerSert olmalı canım
maşallah yaKizlar merhaba bugun ultasyona girdik hersey yolunda cok sukur saglikli iki kuzumda.
Oglum 1300 kizim 1200 olmus
Ben 20 yıldır çalıştığım işimi bıraktım evlenip çocuk sahibi olmak için bunalıma girdim ev kadını olmak VS alışmak çok zor Du panik atak ve kaygı bozukluğu anksiyete yaşadım tedavi oldum çok zordu ve hala zor açıkçası alışmaya çalışıyorum umarım sizde kolay bu süreci geöirirsinizKızlar nasılsınız?
Bazen bu platformü günce gibi kullanıyormuşum gibime geliyor ama sanırım hepimiz için benzer bir durum geçerli.:) Bugün kendim için çok düşündükten sonra bir karar alarak doğum iznimden sonra çalışmaya biraz ara vermeyi uygun buldum ve istifa ettim. Üniversite yaz stajlarım da dahil olmak üzere çalışmadığım hiçbir aralık olmadı ve sürekli finansal özgürlüğüm vardı. Şimdi bu kararı vermiş olmak beni çok garip hisettiriyor.
Açıkçası çalışmaya uygun koşullarım olsaydı sanırım devam ediyor olurdum. Denizcilik sektöründe çalışıyorum. Dünya ile yapılan ticaretler ve seferler olduğu için ne yazık ki saat farkı, tatil günleri fark etmeksizin çalışmak zorundasınız. Bir de şirketimin gebeliğimi öğrendikten sonra tavırlarının değiştiğini hissettim. Mobing gördüğümü düşündüğüm zamanlar oldu. Gebeler için halihazırdaki haklarımı dahi kullanamadım diyebilirim.
Nitekim mental sağlığım ve bebeğim için en doğru kararın bu olduğuna inandım, eşim de beni destekledi. 6 eylülde son iş günüm olacak. Yani umuyorum 33 + 2 günlükken doğum iznim başlamış olacak. Sonraki hafta da 12 Eylülde 34+1 iken doğum için Amerika'ya gitmeyi planlıyoruz. Her şeyin sağlıkla olmasını diliyorum.
Gebeliğimin başından beri ilk kez iş stresini ve yoğunluğunu bırakarak gerçekten bugün bebeği düşünebildiğimi fark ettim. Garip hissediyorum. Benim gibi uzun zaman çalışıp bebeği için istifa eden arkadaşlar var mı? Varsa onlar da bir parça endişeli ve buruk hissediyorlar mı
Bende sasirdim kocaman bebek olmuslar bildigin hem cok guzel boyle buyuduklerini gormek hemde bedenimde olan degisimler acisindan cok zorMaşallah ya ne güzel büyümüşlerbenim de cuma günü randevum
Amin cok tesekkur ederim cok guzel ama gercektende cok zor Allahim hepimize kolaylastirsin insallah hepimiz saglikla kavusalim insallahmaşallah yaaynı anda iki duyguyu da tadıyorsun. Daha bekarken bir kız bir erkek ikizim olsun istiyordum annem de: "Allah korusun, sen bir taneyi zor taşırsın." diyordu. Şu an ona hak veriyorum cidden zor iş. İkiz anneleri iki katı zorlanıyordur ama sevabı, heyecanı iki katı fazladır Allah ikisini de sağ salim kucağına almayı nasip etsin
Ay inşallah canım ya gerçekten bitik haldeyim düzelmesini bekliyorumİnan sana enerji ve güç vericek görüceksin sende şaşuracaksın
Ben yataş twiny aldım 70x110 bi tek o vardı yataş’ta. Sünger olması gerekiyor araştırmalarıma göreKızlar park yatağın içine nasıl bir yatak almak lazım. Pamuklu mu almak mantikli. Sert mi yumuşak mi olmali
Ben de 4.5 Du uyanamıyor elim kolum kalmıyordu ilaca başladıktan snra anladım ki gerçekten troid lerim tembel miş kendime geldimAy inşallah canım ya gerçekten bitik haldeyim düzelmesini bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?