- Konu Sahibi kediannesibiri
- #18.381
Bendekiler de kırmızııBende de birkac tane cikmis kirmizi renkli minik
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bendekiler de kırmızııBende de birkac tane cikmis kirmizi renkli minik
Birkaç kere benim oldu hafif acıtıyor aynennKızlar bebişi aşağı doğru tekme atan var mı çok acıtıyor sanki tam vajinaya doğru tekme geliyormuş gibi bir his aşağı mı indi diye korkuyorum
Ben varım canım bazı günler çok aşağıda hissediyorum tekmelerini resmen vajinaya geliyormuş gibi haklısın zıplatıyo resmen beni okadar aşağıda hissetmeye bende korkuyorum sonra ertesi gün göbek hizamin çok daha yukarısında vuruyo canları nerede isterse yani sürekli takla atıyorlar icerdeKızlar bebişi aşağı doğru tekme atan var mı çok acıtıyor sanki tam vajinaya doğru tekme geliyormuş gibi bir his aşağı mı indi diye korkuyorum
Ayy yalnız değilmişim sevindimBen varım canım bazı günler çok aşağıda hissediyorum tekmelerini resmen vajinaya geliyormuş gibi haklısın zıplatıyo resmen beni okadar aşağıda hissetmeye bende korkuyorum sonra ertesi gün göbek hizamin çok daha yukarısında vuruyo canları nerede isterse yani sürekli takla atıyorlar icerde![]()
15 ml içtim. Yetişkinlerde 15-45 ml arası diyodu en düşüğünü içtim ki gaz sancısı olmasın nolur nolmaz diye. Şu saatte tam etkisini gösterdi şu an rahatladım çok şükür. Ama çok çektim yaa. Bir daha böyle bir şey yaşamam umarım çok zormuş. Direk içtim üstüne su içtim. Tadı kötü değilmiş zatenMerhaba bende kullandım acaba kaç ml kullandınız ? Ve çok katı bi içecek nasıl içtiniz bir şeyle karıştırıp mı yoksa direkt düz mü içtiniz ne durumdasınız
Evet benimde az önce öyle oldu. Yukarda gibiydi sonra birden vuruyor idrarım geliyor sızlıyor filan. Eşime dedim niye indi aşağı şimdi çok aşağıda filan dedim ama değişiyor yerleri sürekli sanırımKızlar bebişi aşağı doğru tekme atan var mı çok acıtıyor sanki tam vajinaya doğru tekme geliyormuş gibi bir his aşağı mı indi diye korkuyorum
Göğsümde boynumda karnımda her yerimde çok minik minik çıkmışBende de birkac tane cikmis kirmizi renkli minik
Ben gecen hafta yaptirdim kuzum 2. Dozu daKızlar tetenozu ikinci dozunu yaptırdınız mı? Dün sağlık ocağından aradılar çok gecikmeyin hemen gelin diye
Şükür çok sevindim15 ml içtim. Yetişkinlerde 15-45 ml arası diyodu en düşüğünü içtim ki gaz sancısı olmasın nolur nolmaz diye. Şu saatte tam etkisini gösterdi şu an rahatladım çok şükür. Ama çok çektim yaa. Bir daha böyle bir şey yaşamam umarım çok zormuş. Direk içtim üstüne su içtim. Tadı kötü değilmiş zaten
Ben yaptırmıcam canım doktor tek doz yeter dedi banaKızlar tetenozu ikinci dozunu yaptırdınız mı? Dün sağlık ocağından aradılar çok gecikmeyin hemen gelin diye
Ben de sanırım tek doz boğmacalıyı yaptırcam bebekler içinBen yaptırmıcam canım doktor tek doz yeter dedi bana
Benim en başından beri öyle hiç yukarı çıkmadı ki malesefKızlar bebişi aşağı doğru tekme atan var mı çok acıtıyor sanki tam vajinaya doğru tekme geliyormuş gibi bir his aşağı mı indi diye korkuyorum
Erken doğmazlar inşallah ben endişeleniyorumBenim en başından beri öyle hiç yukarı çıkmadı ki malesef
Doktor yaptır dedi bana yarın ya da cuma yaptırmaya gidicem ben deKızlar tetenozu ikinci dozunu yaptırdınız mı? Dün sağlık ocağından aradılar çok gecikmeyin hemen gelin diye
Bende iki tane olduğundan biri aşağıda biri yukarıda. Alttaki vajinaya doğru ittirince rahatsız ediyor ciddenBenim en başından beri öyle hiç yukarı çıkmadı ki malesef
Onu nerden alacağız acaba? Ya da nerde yaptırabiliriz?Ben de sanırım tek doz boğmacalıyı yaptırcam bebekler için![]()