- 27 Şubat 2024
- 115
- 360
- 18
- 37
- Konu Sahibi kediannesibiri
-
- #17.041
Evet çlışıyorum. Şimdi raporluyum ama çalıştığım sürede hep oturduğum için ayaklarım inanılmaz şişti. Uzun süre oturduğum da da belim kasıklarım dahil her yanım batıyor..Benim hamilelikten önce hiç böyle bir sorunum olmazdı, günce 2-3 kez rahatlıkla yapardım. Ama hamileliğin başından beri çok zorlanıyorum bu durumdan dolayıçalışıyor musun yani uzun süre oturma anlamında?
Belki de bir tanesine bile gerek duymucaksin bence çok fazla almışsın bende aldım 1 tane ama önceki bebeklerimden tecrübeyle emdiği sürece gerek yok emmediginde de ihtiyaç duyulursa hemen alınabilecek birşeyKızlar biberonlara ilgili sorum olacak özellikle tecrübeli annelere ve bilgisi olanlara. Şimdi ben mamajoo aldım iki tane, 0+. Biri silver biri gece gündüz diye geçiyor. Plastik bunlar. Bir de kaşık biberon aldım. Ama cam biberon önerisi görmüştüm Philips avent, onu da aldım. Yalnız bu 1+ yani yenidoğan değil bir aylıktan itibaren kullanılıyor. Bunlar yeterli mi? 0+ cam biberon da almalı mıyım?
Sabah tam sipariş veriyordum sonra yorumlari okuyunca 1 aylıktan sonra kayiyormus bebekler gereksiz demişler hep almama kararı aldımKızlar çok teşekkürler çoğunluk lansinoh demiş mecbur onu alcam.Reflü yatağı önerisi bekliyorum hala
Yine deneyimli diyince alınan benYani aslında genel olarak deneyimli annelere soruyorum, Süt pompası ne kadar gerekli beni aydınlatabilir misiniz :)
Böbrek olmadığına ilişkin bir şey görmedim damarı var damarı varsa ucunda böbrekte vardır dedi, ektopik böbrek tanısı koydular, böbrek var ama olması gereken yerde değil muhtemelen. Ay sonu kemal hocaya gittiğimde Naile hocaya da tekrar gidicem hem böbrek için tekrar bakıcak hemde yüzünü hiç dönmedi fotoğraf almaya çalışıcam dedi. Onun dışında bir sorun görülmedi bununla gelmiş geçmiş olsun. Bugünde açlık tokluk şekeri ve tetanoz için sağlık ocağına geldimnasıl gecti detaylıı bi sıkıntı yoktur inşalllah
Çok güzel güle güle kullansın kuzuşunuzAlmiladan aldık, yavru karyolanın yatağı ve oda aydınlatması da dahil 50.500 tuttu
Çok teşekkür ederim ayrıntılı anlatmışsınız. Benim 4 kapaklı kadar yerim olmayabilir gidip bakmak konuşmak gerekiyor sanırım. Eşimin şirketi var kurumsaldan da faydalabiliriz bunları bildiğim çok iyi olduMerhaba çok teşekkür ediyorum, ben size yaptığım tasarımın direkt linkini ekleyeyim.
+++
Tebrikler! PAX tasarımınızı hayata geçirmeye bir adım daha yaklaştınız.
Tasarımınızı görüntülemek için bağlantıyı kullanın. Tasarım kodunuz web sitemizde veya mağazamızda kullanılabilir.
Tasarım kodu: QMGHQJ
IKEA Storage Planner B078
+++
Sanıyorum dolap 45 bin civarına geldi ancak içindeki düzenleyicileri, montajı ve nakliyesi hariçti. Şunu da o sırada öğrendim belki işinize yarayabilir. Kendinize yahut yakınlarınıza ait herhangi bir vergi numarası olan bir işletme varsa 40 bin lira ve üzerine %4, nakliye ücretsiz ve montaj için de % 20 indirim alabiliyorsunuz. Ikea kurumsal kart çıkartıyorlar. Bize bunu orada satış yapan görevli söyledi, şansımıza birlikte gittiğimiz arkadaşımızın da yıllar önce açtığı çok da aktif olmayan bir şirket ile bunlardan faydalanabildik.
Böylece şifonyer + dolap + düzenleyicileri + montajı ve nakliyesi 56.160 tlye geldi.
Yanı sıra kurumsal olarak satın alım yapınca en geç bir hafta içinde teslim edip, gelip kuruyorlar. Bayram olmasına rağmen 3 gün sonra odası kurulmuştu, bu kadar hızlı olacağını tahmin etmediğimiz için çıtasını boyasını zar zor yetiştirdik :)
Umarım bir fikir olmuştur
Reflü yatağı olarak juno aslında iyi ama onu almıcam dersende e-bebekteki sevi bebe iş görüyor diye biliyorum.Kızlar çok teşekkürler çoğunluk lansinoh demiş mecbur onu alcam.Reflü yatağı önerisi bekliyorum hala
Ben yataş juno ve kablosuz sutyen altına takılan şu yeni modellerden aldım canımKızlar reflü yatağı ve göğüs pompası önerileri alabilir miyim?
Çok teşekkür ederim, tüm bebişlerimiz güle güle kullansınÇok güzel güle güle kullansın kuzuşunuzsizde ankaradasın bende öyle kafam karışmıştı ama şimdi sizdede görünce gayet hoş temmuzda halledeyim inş.
Canım benim de tam detaylı randevum biterken doktorum benim kendi böbreklerimin ektopik böbrek olduğunu söyledi. Hiç bilmiyordum ne olduğunu da telaşlandım biraz. Doktorum da önemli bir şey olmadığını sadece konumunun farklı olduğunu belirtti.Böbrek olmadığına ilişkin bir şey görmedim damarı var damarı varsa ucunda böbrekte vardır dedi, ektopik böbrek tanısı koydular, böbrek var ama olması gereken yerde değil muhtemelen. Ay sonu kemal hocaya gittiğimde Naile hocaya da tekrar gidicem hem böbrek için tekrar bakıcak hemde yüzünü hiç dönmedi fotoğraf almaya çalışıcam dedi. Onun dışında bir sorun görülmedi bununla gelmiş geçmiş olsun. Bugünde açlık tokluk şekeri ve tetanoz için sağlık ocağına geldim
Benimki bazen öyle hareketsiz çok az hareket ediyor, bazı günler fazla haraket ediyor. Günü gününe uymuyor. Ben hareketli olduğum zaman genellikle hissetmediğim için belki hareketsiz gibi geliyor bilmiyorum. Dinlenme durumunda isem daha hareketli oluyor.Oğlum bütün gün uyuyor, çok nadir ve çok az hareket hissediyorum. Hatta bugün bütün gün hiç hareket etmedi, korktum biraz önce hareket edince rahatladım. Gece 12 gibi uyanıyor genelde ve gece saatlerinde hareketli oluyor. Sizlerde de öyle mi?
Ayy hadi ya mutlaka doğum çantasına konulmalı o zaman bende bir tane alayım bari2. Doğumum da sezeryan ağrısından çok mastitle uğraşmıştımsüt ve bebeğin uyum sağlaması 2-3 ayı buluyor..Doğumun 3. Günü hastanelik olmuştum aşırı süt birikmesinden hastanede hemen sağıp boşaltmışlardı, şimdi bende en iyisini almayı düşünüyorum
Ben de kullanır mıyım kullanmaz mıyım emin olamıyorum o yüzden sadece 1 tane manuel alıp çantama koyacağım kullanmazsam eğer pahalı olanlara gerek yokYine deneyimli diyince alınan bensüt pompası da hiç kullanmadım
Aynı şeyi bana da söyledi ayrıntılı ultrasonda. Bana bu aralar şekerli ürün çok mu tükettin diye sorduki gerçekten o hafta hep meyve ve karpuzla beslendim. Yemek gibi şeyleri midem çok almıyor. Biraz artış olmuş bende de. Dikkat edersen düzelir dedi. Bakalım daha kontrole 2 haftam var inşallah düzelmiştir.Hanımlar bugün detaylı utrason için devlete önden muane oldum tahliller ıcın devlete gidiyorum. haziranın başında özelde kontrolum vardı doktorum 1hafta
önden gittiğini söylemişti adete göre 20yim ama 21 olarak cıkıyomuş ama suyumun gayet iyi olduğunu söyledi üzerinden 3 hafta geçti bugün devlete muane oldum suyumun fazla olduğunu söyledi sorun olur mu dedim yok erken doğum vs. sonra fazla dediysem kafana takma sonrada sınırda dedi istemez kafama takıldı.bu hafta karpuz cok yedim ondan mı oldu acaba
Ben yataş Juno alacaktım arkadaşım verdi almama gerek kalmadı. Göğüs pompası elektrikli lansinoh alacağımKızlar reflü yatağı ve göğüs pompası önerileri alabilir miyim?
İnşallah düzelmiştir benide haber edin.bende 2 haftadır neredeyse karpuz şekerler yedim yediklerime dikkat edeyim bakalım düzelcek miAynı şeyi bana da söyledi ayrıntılı ultrasonda. Bana bu aralar şekerli ürün çok mu tükettin diye sorduki gerçekten o hafta hep meyve ve karpuzla beslendim. Yemek gibi şeyleri midem çok almıyor. Biraz artış olmuş bende de. Dikkat edersen düzelir dedi. Bakalım daha kontrole 2 haftam var inşallah düzelmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?