• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Senin işin biraz zormuş canım inşallah iyi anlaşıyorsunuzdur
İyi kadın aslında ama kayınvalide olunca tabi ne kadar iyi olsa da bazen anlaşmazlık oluyor büyükler malum özellikle çocuk konusunda her şeyi en iyi bildiklerini sanıyorlar daha doğmamış çocuğumu benden korumaya çalışıyor bazen komik oluyor 😅

İyi kadın aslında ama kayınvalide olunca tabi ne kadar iyi olsa da bazen anlaşmazlık oluyor büyükler malum özellikle çocuk konusunda her şeyi en iyi bildiklerini sanıyorlar daha doğmamış çocuğumu benden korumaya çalışıyor bazen komik oluyor 😅
Aynen canım bebiş gelince hemen sınırlarını koy, nasıl alışırsa öyle gider

Yani aslında genel olarak deneyimli annelere soruyorum, Süt pompası ne kadar gerekli beni aydınlatabilir misiniz :)
2. Doğumum da sezeryan ağrısından çok mastitle uğraşmıştım 🥲 süt ve bebeğin uyum sağlaması 2-3 ayı buluyor..Doğumun 3. Günü hastanelik olmuştum aşırı süt birikmesinden hastanede hemen sağıp boşaltmışlardı, şimdi bende en iyisini almayı düşünüyorum

Sen şimdi üşütürsün bu puset ne böyle çok sert hayatta koymam çocuğu buraya falan dedi bir de aventin biberonunu aldım bu plastik şeyle içirmem ben torunuma falan herşeye karışıyor işte bol sabır diliyorum kendime 🥲
Cidden Allah sabır versin o nedir ya şaka gibi çocuk senin farkında olamıyorlar bazen abartıyorlar şimdiden önünü kes bence sonra canın sıkılmasın

Kızlar bende ütüleri yapmaya başladım ilerde ağırlaşırsam diye şimdiden başladım ufak ufak yıkayıp başlayan var mı başka ??

Kaç haftada bir kontrole gidiyorsunuz. Ay çok heyecanlı gördüğünüzde baya büyümüş olacaaakk
Riskli olduğumuz için her hafta gidiyorduk, sonra ayda bire düştü. Son muayenemizde de kilo sormayı unuttum, doktorumuz da söylemedi. 🥲 Hep boyunu söylüyor 😂 Çok merak ediyorum kilosunu o yüzden.

Back