- Konu Sahibi kediannesibiri
-
- #17.081
Normal sağlık ocaklarının yaptığı aşılarda boğmaca olmuyor bildiğim kadarıyla. Bunu kendimiz alıp özel yaptırıyoruz ve tek doz yeterli oluyor. Ben de yaptırırsam bunu yaptırmayı düşünüyorum hala kararsızımKızlar ben tetenoz u düşünmüyordum ama böyle bir haber gördüm sizlede paylaşmak istedim
Görümcem söyledi bana o orda yapacakmis yeniMedipol camlıca normal 19 zorunlu sezaryan 22 isteğe 28 demişti bana siz ne zaman sordunuz fiyat
şimdi sizden duydum bunu ben de henüz yaptırmadım bi araştıralım ama çeşit çeşit sanırım onun da markasına karar vermek lazımNormal sağlık ocaklarının yaptığı aşılarda boğmaca olmuyor bildiğim kadarıyla. Bunu kendimiz alıp özel yaptırıyoruz ve tek doz yeterli oluyor. Ben de yaptırırsam bunu yaptırmayı düşünüyorum hala kararsızım
Ben hamile değilken de takıldı sadece bitene kadar doktor kontrolünde kalıyordum her seferinde alerji riski oluyor ama bana sadece uykusuzluk yapmıştı24 kere kullandım başıma bir şey gelmedi
Ya çok korkuttular alerji yapıyor riskli her doktor izin vermiyor diye bende korktumCanım ben bi önceki gebeliğimde taktırmıştım, bu hamileliğimden öncede yine 3 doz demir serumu almıştım, hiç korkma değerleri çok iyi yükseltiyor
Bizim sağlık ocağında vurulanlar boğmaca yoktu DİE biliyorum. Ben oğluma doğum yaptığımda ilk hafta kontrolünde doktorum bana boğmaca aşısı yaptı sutunle bebege geçer ikinizide korur dedi. Oylelik yaptırmıştımKızlar ben tetenoz u düşünmüyordum ama böyle bir haber gördüm sizlede paylaşmak istedim
Ben biraz araştırdım hamilelere yapılan adacel diye üçlü bir aşı (difteri, tetanoz, boğmaca) ama zor bulunuyormuş. Kendi doktoruma danıştım yarın sağlık ocağına da soracağım. Bilgi alabilirsem paylaşırımşimdi sizden duydum bunu ben de henüz yaptırmadım bi araştıralım ama çeşit çeşit sanırım onun da markasına karar vermek lazım
Çok sevinirimm, eşim de yarın birkaç yere soracak ben de bilgi alırsam yazarım mutlakaBen biraz araştırdım hamilelere yapılan adacel diye üçlü bir aşı (difteri, tetanoz, boğmaca) ama zor bulunuyormuş. Kendi doktoruma danıştım yarın sağlık ocağına da soracağım. Bilgi alabilirsem paylaşırım
Noldu canım, yazdın da kaçırdım mı? İyi misinBugün ku doktor kontrolüm resmen fiyaskoydu eve geldiğimden beri ağlıyorum
Bana da doktorum bu aşıyı önerdi canım 32. haftada. Bu haftalarda tetanoz vurulmadım o yüzdenBen biraz araştırdım hamilelere yapılan adacel diye üçlü bir aşı (difteri, tetanoz, boğmaca) ama zor bulunuyormuş. Kendi doktoruma danıştım yarın sağlık ocağına da soracağım. Bilgi alabilirsem paylaşırım
Peki eczanelerde var mı siparişle mi getirteceksiniz? Bende mi bunu olsam ya hiç olmayacaktım ama boğmaca olması cazip geldi ciddi bir hastalıkBana da doktorum bu aşıyı önerdi canım 32. haftada. Bu haftalarda tetanoz vurulmadım o yüzden
Sanırım eczanelerde yok, sipariş ile getiriyorlar. Sorduğum eczanelerden birinin hiç bilgisi yoktu, umarım kolay temin edebilirizPeki eczanelerde var mı siparişle mi getirteceksiniz? Bende mi bunu olsam ya hiç olmayacaktım ama boğmaca olması cazip geldi ciddi bir hastalık
Aaa saka gibi bende bugun aldim oradaki kiz tanidik cikti kesinlikle kanz withme al dedi bana oradaki baska calisanda bunu onerdi 5 yasa kadar bile kullanabilirsin dedi kg su cok agir olmazsa dedi en guzeli bunu tavsiye ederim dedi bizde aldik ebebektenCanım bonte 6 in 1 alacaktım sonra ebebek indirimi aklımı çeldi kanz withme II aldım.
Ama eleleden deneyimim şu şekilde; elektrikli ana kucağı aldık bayramdan önce trendyol üzerinden hala kargoya vermediler.
Ben taktırdım canım. Yavaş açtılar serumu baya. Bir durum olursa söyle dediler çok şükür olmadı. Serumlar bittikten sonra enerjime çok iyi geldi. Ferritinim 4 tü şu an 138 mi ne sınırında yükseğine çıktı çok mutluyumKızlar aranızda demir serumu taktiran var mı kan 8.5 e düşmüş yarın takcaklar ama alerji riski yüksekmiş istemiyorum
Yok canim yazmadım, kasılma ve sancı için nst girdim ama orda sancim yoktu biliyordum cikmiycagni orda çıkmayınca doktor günde 3 4 defa olması değil belirli aralıklarla gelmesi gerekir dedi ama dedim hocam adet sancısı çekiyorum karnım semsert oluyor bisey demedi nst ye girdigim ebe yalanci sanci bile olsa rahmi tetikliyor bebek bas asagiysa dogum bile baslatabiliyor sen yinede tedbirli ol gece bile kasilma olsa gel dediNoldu canım, yazdın da kaçırdım mı? İyi misin
Kaç haftalık hamilesinYok canim yazmadım, kasılma ve sancı için nst girdim ama orda sancim yoktu biliyordum cikmiycagni orda çıkmayınca doktor günde 3 4 defa olması değil belirli aralıklarla gelmesi gerekir dedi ama dedim hocam adet sancısı çekiyorum karnım semsert oluyor bisey demedi nst ye girdigim ebe yalanci sanci bile olsa rahmi tetikliyor bebek bas asagiysa dogum bile baslatabiliyor sen yinede tedbirli ol gece bile kasilma olsa gel dedidoktor rahim ağzı uzunluğuna bakacak yarın vajinal. Karından bakın dedim bebek bas asagi pozisyonda bakılmıyor dedi. Bide idrarimda keton pozitif çıktı bisey demedi
Of kaçınılmaz son mecbur takicaklar ozamanBen taktırdım canım. Yavaş açtılar serumu baya. Bir durum olursa söyle dediler çok şükür olmadı. Serumlar bittikten sonra enerjime çok iyi geldi. Ferritinim 4 tü şu an 138 mi ne sınırında yükseğine çıktı çok mutluyumSende korkma taktır bir şey olursada alerji iğnesi vuruyorlar sanırım.
Bugun 23+5 imKaç haftalık hamilesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?