• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Canım benim de tam detaylı randevum biterken doktorum benim kendi böbreklerimin ektopik böbrek olduğunu söyledi. Hiç bilmiyordum ne olduğunu da telaşlandım biraz. Doktorum da önemli bir şey olmadığını sadece konumunun farklı olduğunu belirtti.
Vücudunda olabilecek en hafif ve tehlikesiz anormali, hayat boyu fark edilmeyen bile varmış biraz aşağıda ya da yukarıda olması bile ektopik olması için yeterli, herhangi bir sorun yaratmıyormuş bende ondan rahatladım. Allah dermansız dert vermesin 🙏🏻 yeni öğrendiğine göre sanada bir zararı olmamış bunca zaman, yine de bununla gelmiş geçmiş olsun 🌸

Kızlar biz de odamızı aldııık😍 Hatırlarsınız belki kayınvalidemin alacağını söylemiştim o da acele ettirdi biraz, biz de alalım gelmesi zaten 45 günü bulur dedik bu haftasonu aldık💙 Fotoğraflarını ekliyorum🤭
Aynen bizimde böyle oldu kayınvalidem acele etti İnegöl'e gittik gezdik hiçbirini beğenmedim Almiladan bununla baska model arasında kalmıştım çerçeveleri toz olur diye düz modelini aldım birde benim genç odası direk 100/200 tek kişilik yatağı var, bayram önü 70 günü bulabilir dediler 22. Gün gelip kurdular 🤭

Kızlar aranızda demir serumu taktiran var mı kan 8.5 e düşmüş yarın takcaklar ama alerji riski yüksekmiş istemiyorum 😟
Ben hamile değilken de takıldı sadece bitene kadar doktor kontrolünde kalıyordum her seferinde alerji riski oluyor ama bana sadece uykusuzluk yapmıştı 😊😊 24 kere kullandım başıma bir şey gelmedi

Merhaba acaba istanbul anadolu yakasi ozel dogum fiyatlari hakkinda bilgisi olan varmi
Değişiyor canım özeller benim gittiğim 22bin bazı yerler 28 30 paket şeklinde veren yerler var daha fazla ama ocak gelmeden fiyatlar artıcakmış muasebeyle konuşmuştum bakalım cok fazla artarsa gitmem

Değişiyor canım özeller benim gittiğim 22bin bazı yerler 28 30 paket şeklinde veren yerler var daha fazla ama ocak gelmeden fiyatlar artıcakmış muasebeyle konuşmuştum bakalım cok fazla artarsa gitmem
Nerelere sordunuz acaba? Benimde arkadaşım bursadan istanbula taşındı da bana sordu bende eskiden Bayrampaşa da yaşıyordum ama fiyatlar günden güne değişiyor

Vücudunda olabilecek en hafif ve tehlikesiz anormali, hayat boyu fark edilmeyen bile varmış biraz aşağıda ya da yukarıda olması bile ektopik olması için yeterli, herhangi bir sorun yaratmıyormuş bende ondan rahatladım. Allah dermansız dert vermesin 🙏🏻 yeni öğrendiğine göre sanada bir zararı olmamış bunca zaman, yine de bununla gelmiş geçmiş olsun 🌸
Aynen canım doktorum söylemese benim de haberim olmayacaktı belki, çok teşekkür ederim 🙏😊

Aynen bizimde böyle oldu kayınvalidem acele etti İnegöl'e gittik gezdik hiçbirini beğenmedim Almiladan bununla baska model arasında kalmıştım çerçeveleri toz olur diye düz modelini aldım birde benim genç odası direk 100/200 tek kişilik yatağı var, bayram önü 70 günü bulabilir dediler 22. Gün gelip kurdular 🤭
Ayy güle güle kullansınlar inşallah 😍 Bize de aslında 10 gün içinde bile kurulum mümkün dediler hazır varmış fabrikada ama benim eskiden misafir odamdı çocuk odasını yapacağım oda, önce o odayı boşaltmamız gerekiyor diye Ağustosa istedik 🤭

Arkadaslar merhaba, detaylı ultrasondan çıktım. Tüm organların haftamla uyumlu olduğunu fakat kafasının 10 gün geriden geldiğini söyledi. makat gelis pozisyonda dedi, o yuzden kafa ust tarafta yani dar alanda, henuz bingildak - kemik yapilari cok kolay ezilebilir halde oldugu icin oldugu dar alanin seklini almis oldugunu dusunuyorum dedi.
Kafa içi yapı ve organların haftamla uyumlu gelişim gösterdiğini söyledi
Bunun yuksek ihtimalle oldugu pozisyondan kaynaklandigini dusunmekle birlikte pozisyonel oldugunu teyit edebilmek adina 3- 4 hafta sonra kafa olcumunun tekrarlanmasi gerekir dedi. Boyle bir durumla karşılaşan oldu mu? Sorun var mı yok mu anlamadım..

Arkadaslar merhaba, detaylı ultrasondan çıktım. Tüm organların haftamla uyumlu olduğunu fakat kafasının 10 gün geriden geldiğini söyledi. makat gelis pozisyonda dedi, o yuzden kafa ust tarafta yani dar alanda, henuz bingildak - kemik yapilari cok kolay ezilebilir halde oldugu icin oldugu dar alanin seklini almis oldugunu dusunuyorum dedi.
Kafa içi yapı ve organların haftamla uyumlu gelişim gösterdiğini söyledi
Bunun yuksek ihtimalle oldugu pozisyondan kaynaklandigini dusunmekle birlikte pozisyonel oldugunu teyit edebilmek adina 3- 4 hafta sonra kafa olcumunun tekrarlanmasi gerekir dedi. Boyle bir durumla karşılaşan oldu mu? Sorun var mı yok mu anlamadım..
Canım benim de bebeğim aynı pozisyonda bir sorun değil ama sadece bilgin olsun diye söylüyorum dedi ve kafa büyüklüğü 2 hafta ileride. Konumdan dolayı olsaydı bende de aynı şey olurdu diye düşünüyorum. Kız mıydı sizin bebiş ?

Canım benim de bebeğim aynı pozisyonda bir sorun değil ama sadece bilgin olsun diye söylüyorum dedi ve kafa büyüklüğü 2 hafta ileride. Konumdan dolayı olsaydı bende de aynı şey olurdu diye düşünüyorum. Kız mıydı sizin bebiş ?
Evet, kız. Benimki de bir sorun değilmiş gibi söyledi sonrasinda 3 4 hafta sonra yeniden ölçülsün filan deyince kafam karıştı.

Evet, kız. Benimki de bir sorun değilmiş gibi söyledi sonrasinda 3 4 hafta sonra yeniden ölçülsün filan deyince kafam karıştı.
4 arkadaş aynı anda hamileyiz ve kız bebişlerin kafası hep daha küçük oluyor karşılaştırıyoruz sonuçları 😅🙈 Önemli bir şey olduğunu sanmıyorum canınızı sıkmayın 🌸

Kızlar ben tetenoz u düşünmüyordum ama böyle bir haber gördüm sizlede paylaşmak istedim

Eklentiler

• IMG_3424.webp
    IMG_3424.webp
    45,2 KB · Görüntüleme: 101
Back