- Konu Sahibi kediannesibiri
-
- #15.781
Benim 23 haftada 550gr kizTeşekkürler
Bende kaç gündür sonucunu bekliyordum çok şükür çok sevindim canım dualarımız kabul oldu@Hugul ,komikmigeldiii , @Minaa95 , Pinkharleyquinn kızlar ilginiz için öncelikle teşekkür ederim. Sonuçları geç öğrendim ama şükür ki temiz çıktı hiç bi hastalık yok dediler. Şu geçen zamanda ömrümden ömür gitti önceden de forumda yazılanlara anne olarak üzülüyorduk ama şuan bi sorun okuduğumda üzülmeyi geçtim duygularınızı yaşadım hep. Damdan düşenin halinden damdan düşen anlarmış cidden. Rabbim kimsenin başına vermesin. Ben bebeğimden vazgeçmedim her şekilde kabulüm dedim ama çok şükür rabbim korktuğum yere uğratmadı. Eminim benim sonucum temiz çıktıysa hepiniz sağlıkla alacaksınız bebeklerinizi kucağınıza bu yoldan geçmiş biri olarak çok çok dua edeceğim
Ben yarın saat önce gofret yemiştim bence hem çikolata hem kahve içBugün 14:30 da ayrıntılım var kızlar heyecanlıyım baya. Rabbim güzel haberlerle dönmeyi nasip etsinTürk kahvesini bir saat önceden içsem olur mu hemen mi içmem lazım
Ben tüp bebekle hamile kaldım ama bence artık bir önemi yok sonuçta doktorlar normal hamileden asla farkın yok dedi 9 haftalıktan sonra her şey okey dedi nasıl istersek olabiliyor bence tabi bebek nasıl gelmek isterse ben kısmet olursa normal yapmak istiyorum tabi sorun olur bebek gelmek istemez o başka :) ben pilates bile yapıyorum bence normal hamilelerden hiç bir farkımız yokaranızda tüp bebek yöntemiyle hamile kalıp normal doğum yapacak olan var mı?
Evet hatta benim hamileliğimde eşimle aramız ciddi manada kötüydü çok problem yaşadık oğlum şimdi 2 yaşında ve çok şükür evimizde eşimle aramızda hiç ama hiç sorun yaşanmıyor ama hamilelikte eşimin yaptığı bir çok davranışı benim ağlama şekillerimi yapıyor hiç görmediği haldeGercekten oyle etkileniyormu
Bende kaç gündür sonucunu bekliyordum çok şükür çok sevindim canım dualarımız kabul oldu
Allah razı olsun canım sende sağlıkla al kucağına inşallah. Benimde kızımda böbreğim büyümüştü hep sola yatmıştım hamileyken bir çok damar sinir sola yatkın oluyormuş sağına yat deniliyormuş o zaman bilmiyordum. Bana da erken doğum olabilir dediler sancılarım bile vardı yalancı kasılmalar gibi ama kızım 39+6 da doğdu. Erken doğum riski çok oluyor bana defalarca her durumda dediler ama zamanını doldurdu. Kanama için bilgim yok cep oluştu demişsin ama genel olarak enfeksiyon olduğunda vs hep 3 5 güne çağırıldığım erken doğum olabilir dediler olmadı şükür korkma diye söyledim bunlarıBenimde Perşembe evde yatış vermişti doktor pazartesi kontrol plasentedan kanama gelmişti doktor plasentada cep oluştu demişti ne demek istedi anlayamadim bilen var mı erken doğum riskim var
Maşallah canımBenim 23 haftada 550gr kiz
MasssalllahKızlar şimdi doktordan çıktım. 20+3üz ama hanfendi 21’lik ölçülüyor. Kendisi tam bir şüşko 450 gr olmuş. Bu aylarda sorun değil önden gidebilirler sonra durulur dedi. Sol böbrek hafif iri göründü ama perinatolog bakar detaylı takip ederiz bir sıkıntı çıkmaz dedi. Abuk subuk hareketler yaptı yüzünü görmekte zorlandık baya:) bir ara ayakları komple kafasındaydı:)
Bir tane de fotimiz var plasenta konumu yüzünden pek göremiyoruz sıpayı:)
Bayramdan sonra detaylımız var inşallah daha güzel haberler alırız daha güzel görüntüler verir:)
Ayıptır söylemesi burnu ben:)
Teyzeleri ablaları herkese selamı var Yaz’ın.
Bilmiyorum çok sıkıldım panik atak hastasıyım ilaç kullanamiyorum evde tek başına kapı duvaar çok sıkılıyorum eşim calisiyor geç geliyor eve kafayı yemek üzereyim Perşembe günü 24 hafta olcak şöyle 7 aylık olsaydı bari diyorumAllah razı olsun canım sende sağlıkla al kucağına inşallah. Benimde kızımda böbreğim büyümüştü hep sola yatmıştım hamileyken bir çok damar sinir sola yatkın oluyormuş sağına yat deniliyormuş o zaman bilmiyordum. Bana da erken doğum olabilir dediler sancılarım bile vardı yalancı kasılmalar gibi ama kızım 39+6 da doğdu. Erken doğum riski çok oluyor bana defalarca her durumda dediler ama zamanını doldurdu. Kanama için bilgim yok cep oluştu demişsin ama genel olarak enfeksiyon olduğunda vs hep 3 5 güne çağırıldığım erken doğum olabilir dediler olmadı şükür korkma diye söyledim bunları
Tabiki tabloda yazan bilgileri bana mesajla iletebilir ya da beni etiketleyerek paylaşabilirsinizMerhabalar benide eklermisiniz .24+3 günlük .Eylül sonu Ekim başı gibi doğum benim
Aynen ağladım biraz sanki karnıma kramp girdi ağlarken debisey olmamistir ama benim kasilmalarimi etkiliyor uzuntu senin duygun ona geciyor birde canim sen hareket edince bebek uyku moduna geciyormus ben bunu 3 4 gundur hareketligi olan biri olarak anladim tartismalar uzuntuler oluyor ne yazikki bu donemde hassasizda uzuluyoruz cok agladin mi
Bende 2 gundur duygusalim agliyorum durduk yere ,kimseyi gormek istemiyorum nasil olacak boyle bilmiyorum terapistime basladim yenidenAynen ağladım biraz sanki karnıma kramp girdi ağlarken de
Neyse hepsi gelmiş geçmiş olsun çok sevindim canımOkudum hepsini ve dediklerin doğru her doktor bir değil bana da ilk suyun fazla dedi bi tanesi bu sefer diğerleri normal dedi hatta kilo bile yanlış 340 gram ölçtü biri aynı gün öbürü 240 ölçtü kötü bişey duyunca tek doktorda kalınmamalı cidden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?