- 3 Mayıs 2024
- 201
- 233
- 18
- 27
Hem zaman çok hızlı geçmiş gibi geliyor hem de hiç geçmemiş gibi4. Aya doğru ileriyoruz hepimiz![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hem zaman çok hızlı geçmiş gibi geliyor hem de hiç geçmemiş gibi4. Aya doğru ileriyoruz hepimiz![]()
Anladım kuzum ben de 3 kere gittim haftaya 4 olacak o zaman normal benim de kontrol sayım. Yarın doğum gününde görceksin bebişiniYani şöyle
5.hafta gittim kese gördüm
7.5 haftada gittim kalp atışı
1 ay sonra
11 de gittim bebek gördük
Yarın 12+3 gidicem ikili test için çağrıldım
Aslında toplam 2 muayene diğerleri kontrol muayenesi Kapsamında 9 gün sonrasına çağırdı
Ay evet çok heyecanlı yine paylaşırımAnladım kuzum ben de 3 kere gittim haftaya 4 olacak o zaman normal benim de kontrol sayım. Yarın doğum gününde görceksin bebişini![]()
Benim belim sabah kalktigimda tutulmus oluyor yataktan yapişarak kalkiyorum valla.Bana bu gün magnezyum başlattı bel ağrılarım ve gece bacaklarkm cok kasılıyor sıkıntı yok başlayalım dedi
Kızlar çıktım ikili testten kan verdim şimdii. Doktor herşeyi çok güzel ve sağlıklı görünüyor dedi Allahıma şükürler olsun vede cinsiyet tahmininde bulundu kız dediAma kesin değil çok göremedim dedi göremediğinden söylemicekti sonra yaptı öylesine bir tahmin
Doktor iyiydi bu arada
eylulesma
Canim 5+4 te kese gördüğümde gittimkızlar randevularınız 2 haftada bir mi? Ne sıklıkla gidiyorsunuz? En son geçen hafta gittim haftaya randevum yani şimdilik 2 haftada bir şeklinde benim
Benimde öyle yaaBenim belim sabah kalktigimda tutulmus oluyor yataktan yapişarak kalkiyorum valla.![]()
İnternetten bi şey okumayın pek ya. Yani başım ağrıyor nedeni ne diye yazıyoruz ölümcül hasta çıkıyoruz. Doktorunuz ne diyorsa onu dinleyin evham yapmayın bol bol dua edin. Bizlerin de duası sizle inşallahbenimkiler tek kesede tek plesanta da risk çok fazlaymış .yaşam sansları %50 elli yazıyor. Yapışık ikiz olma durumları da varmış ay okudukca içim şişti sabahtan beri ağlıyorum
Bende öyleyim yani neyle karşılaşacağim acaba diye bı korku var yaşıyor mu yasamasa Allah korusun belirti verir mi diye bazen uykularım kaciyorKızlar sizde benim gibi bebeği bi hafta görmeseniz acaba iyi mi yasıyor mu diye düşünüp duruyor musunuzuykum kaçıyor bazen
![]()
Serklaj ne için pekiSonunda perinatoljiden randevu alabildim serklaj için inşallah gerek yoktur, dualarınızı eksik etmeyin lütfenbelki çok büyük ya da korkunç bir şey değildir ama yine de ne bileyim içim huzursuz
![]()
Ayni şey bende de var ya eşim de panik atak hastası ikimiz de panik atak geçiriyoruz her günKızlar sizde benim gibi bebeği bi hafta görmeseniz acaba iyi mi yasıyor mu diye düşünüp duruyor musunuzuykum kaçıyor bazen
![]()
Ahahaha anne olmak delilik yaBende öyleyim yani neyle karşılaşacağim acaba diye bı korku var yaşıyor mu yasamasa Allah korusun belirti verir mi diye bazen uykularım kaciyor![]()
Ayyy allahım korusunAyni şey bende de var ya eşim de panik atak hastası ikimiz de panik atak geçiriyoruz her gün![]()
Eğer rahim ağzında bir sorun varsa önlem almak için sevk etti beni doktorum önce bi muayene olacağım sonra duruma göre bakıcaz. Çünkü durduk yere erken doğum yaptım önceki gebeliğimde yine olmasın diye önlem amaçlı yaniSerklaj ne için peki
O zaman tüm doktorlar aynı şekilde çağırıyorlar anladım canım teşekkür ederim. Bir daha kötü bir şey olmasın acil yüzü görme her şey yolunda gitsinCanim 5+4 te kese gördüğümde gittim
7+4 de kalp atışında gittim 12 de çağırdı yani Perşembe De gideceğim ( iki kere acil giriş yaptım lekeden dolayı ama onda hızlıca bakıp geçti )