- 17 Haziran 2023
- 1.033
- 2.525
- 34
- Konu Sahibi kediannesibiri
- #14.881
Kızlar bu hafta sonuna kadar attığım mesajlara cevap vermeyenleri listeden çıkaracağım bilginize . Bayadır olumlu ya da olumsuz cevap alamadığım isimler var listede.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım hemen kötü düşünme. Off keşke hiç kötü haberler almasak.Kızlar detaylidan çıktım maalesef haberler iyi değil bebeğimde kalp hastalığı varmış fallot denilen capaya sevk etti gebeliğin sonlandırılması söz konusu
Canim baktım wbc 23 yazıyor fakat ery benim yüksek 60 bide pro yazıyor oda 25 çıkmış internetten baktım protein kaçağı yazıyor e doktor bununla ilgili bisey demedi urolojide Demedi Allah Allahİdrarda lökosit filan kaç çıkıyordu. Bakteri testinde üreme oluyor muydu antibiyotik filan kullanmışmıydınız? Benimde biraz lökosit yüksek çıkıyordu ama bir şey yok diyor doktor hep
Ayyy çok teşekkür ederim teyzesiiii, allah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar versinYaa olsun saglikli haberle4ini almissin insallah dogumda bol bol severiz taraman temiz cikmisncok sevindim yavrum benim
Ne desek boş rabbim sabır versinBir haftadır 2-3 hastane gezdik bir sürü doktor baktı inceledi. Umut yok dediler. Tümör büyük olduğundan akciğer gelişimini etkiliyor, her an ölebilirmiş anne karnında. Doğsa bile yaşama ihtimali yok denecek kadar az.
Neden diye sorduğumda tüm doktorlar bilinmiyor diyor. Organ gelişim aşamasında böyle bir kistin yaranması tam tesadüf, talihsizlik diyorlar.
Kızıma kavuşamadım
Hergün onu kucağıma alacağım koklayacağım anı hayal edip sevinçten ağlarken bir haftadır ölümünü düşünüp ağlar oldum. Bir insanın sevinç gözyaşı bu kadar ani keder gözyaşına dönüşürmü? Hele ona yazdığım hatıra defterini, resimlerini...ömür boyu sağalmayacak bir yara bu. Canım kızım, annen seni hep sevecek.......... yeter ki sen acı çekme
kediannesibiri beni
listeden çıkarabilirsiniz. Bugün yatış yapılacak, gebelik sonlandırılacak.
Canım hepimizin duası sizinle, Allahım yardım etsin çaresi çözümü vardır inşallahKızlar detaylidan çıktım maalesef haberler iyi değil bebeğimde kalp hastalığı varmış fallot denilen capaya sevk etti gebeliğin sonlandırılması söz konusu
Naptın inşallah yanlışlık vardır iyi haberlerle dönersin. Her zaman hatalar olabiliyor ben artık buna sığınıyorumKızlar detaylidan çıktım maalesef haberler iyi değil bebeğimde kalp hastalığı varmış fallot denilen capaya sevk etti gebeliğin sonlandırılması söz konusu
Çok üzüldüm canım umarım tedavi edilir bir durumdur. Çapaya ne zaman muayene olacaksın ? Güzel haberler alırsın inşallah dualarım seninle. Fetal DNA testi yaptırmış mıydınKızlar detaylidan çıktım maalesef haberler iyi değil bebeğimde kalp hastalığı varmış fallot denilen capaya sevk etti gebeliğin sonlandırılması söz konusu
Evet teşekkür ederim hepimizin bebişleri aağlıcakla gelsinnnnBu kadar naza kızdır demiştim sağlıkla gelsin prenses
Merhabalar, Central Hospital Ataşehire gidiyordum.Doktor muayene ücreti 1250 tl idi.Medipol Çamlıca çok güzel hastane canım sana da yakındır diye tahmin ediyorum. Muayene 950 tl. Hüsniye Sedef Binöz, Şerife Erdem, Zeynep Elmalı yı en çok öneriyorlar. Ben Zeynep'e gitmiştim o aşırı yoğun yine de çok profesyonel bir doktor.
Canım keşke haber verebilsen bizlere .. aklım sende duam seninle Rabbim yüzüne gülsün de hayırlı haberlerle gel inşallah o kadar merak ediyorum ki seni ..Kızlar detaylidan çıktım maalesef haberler iyi değil bebeğimde kalp hastalığı varmış fallot denilen capaya sevk etti gebeliğin sonlandırılması söz konusu
Güzel haberlerle gelmeniz dileğiyle.Şifanız bol olsun şer olan hayırla gelsinKızlar detaylidan çıktım maalesef haberler iyi değil bebeğimde kalp hastalığı varmış fallot denilen capaya sevk etti gebeliğin sonlandırılması söz konusu
Ne oldu birden böyle haberler geliyor grubumuza Allah şifa versin sizlere de.Kotu düşünmeyin. Siz iyi olursaniz bebişte iyi olur.Guzel seyler düşünün. Keyifli haberleriniz gelir kısa zamanda umarımMerhaba kızlar benim Bi kaç gündür adet sancısı gibi sancim oluyordu idrar yolu enfeksiyonum gecmemis sanirim oyuzden erken doğuma ve dusuge sebep olabilirmiş doktor yürümeyi filan yasakladı üzgünüm Bi tane düşük önleyici iğne bide artık hergun progesteron alacakmışim ister fitil ister ağızdan al dedi. Ürolojiye gönderdi bobregim temiz çıktı ama kum dokuyormusum. Böyle kafam karışık Bi tuhafım ağladım geldim eve bizden böyle yarın 20 haftalik olcaz daha çok erken bebeğim iyi ama benim sancim oluyor arada
Evet canım Nihan hocaya Erol hoca verecekti o sokla çıkınca beklemedim yarın capaya gideceğim
Yok kuzum yaptırmadım ama bu genetik bir hastalık durumu değil dedi doktor kalbi delik gibi düşün kalp hastası yani dediÇok üzüldüm canım umarım tedavi edilir bir durumdur. Çapaya ne zaman muayene olacaksın ? Güzel haberler alırsın inşallah dualarım seninle. Fetal DNA testi yaptırmış mıydın
Çok teşekkür ederim. Hepimiz birşeyler yaşıyoruz sanırım hayat böyle birşey malesef . Sabırsızlıkla bekliyorum gelmesini. Hepimiz sağ salim alalım kucağımıza tek duam buNe kadar güzel yaptın zaten aramızdaymışsın ama yine hoş geldin iyi ki geldin Bebeğin zorluklarla gelmiş ama artık hepsi geçmişte kaldı bebeğini kucağına alıp kokladığında eminim unutacaksın tüm acılarını
Çok teşekkür ederim umarım hepimiz sağlıcakla alırız kucaklarımıza büyün yaşadıklarımızı unutturur bizeEvet canim genelde anne olma oykumuz hepimizin ayni bizler zor bulduk insallah Allah ayirmasin saglikli sekilde hepimiz alacagimiz kucagimiza inaniyorum
Acaba vermedim mi diye düşündüm. Gözümden kaçan birşey oldu mu?Kızlar bu hafta sonuna kadar attığım mesajlara cevap vermeyenleri listeden çıkaracağım bilginize . Bayadır olumlu ya da olumsuz cevap alamadığım isimler var listede.