- 16 Aralık 2014
- 1.647
- 5.518
- 32
- Konu Sahibi kediannesibiri
- #14.581
Canim geçmiş olsun cok iyi yapmışsın gitmekle inş perinatoloji bi sorun görmez kaç haftaliksin şuanda?D
Perinatolojiye gitmek için devletten randevu almıştım kadın doğumdan o da doktor muayene ederken suyun fazla dedi perinatoloji görsün dedi ben daha bişey demeden fazla olunca ne oluyor diyorum perinatoloji açıklar size diyor tamamda riski ne dedim korktum söylemiyor ben kayıt açıcam perinatoloji takip etsin dedi yeşil alandan kayıt açtı işte yarına perinatolojiden randevu aldım bağcılar araştırmadan internette biraz araştırdım ama hiç iç açıcı değil bugünki doktora ayrı bi sinir oldum bilmiyorum ne riski var diyorum korkma bi baksın bile diyemedi ya nasıl vicdan bu bilmiyorum karnımda ağrı var yazmıştım ya su fazlalağının ağırlığı baskı yapıyormuş hala o ağrı var işte kasıkta drğil karnımda
devlette hep böyleler açıklama yapmıyorlar insanı telaşa düsürüyolar ben daha öncede forumlarda okudum suyu fazla olanları ona göre diyet felan duzenleyenler vardı düzelir inş sen telaş etme canım yarın güzel haberlerini duyalım doktordan sonra yaz buraya yine