- 18 Ağustos 2022
- 1.643
- 2.447
- 29
- Konu Sahibi kediannesibiri
- #12.761
Ben utanıyorum atmaya incecik annelerimizin yanındaCok guzelsin sende inceciksin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben utanıyorum atmaya incecik annelerimizin yanındaCok guzelsin sende inceciksin
Ya çok fark var mı? Bana doktorum fetal yaptırdık zaten perinatologlar çok pahalı gerek yok, radyolog yeterli olur dedi ne diyorsunuz?Fiyat uygun geldi bana radyolog mu yapacak perinatolog mu? Hangi hastane ? Keşke böyle uygun fiyatlara herkes ulasabilse
Ben de 31mayista gidecegim detayli icinnn. 705tlbenim baya uygunmuş31 mayısa detaylı ultrason için randevu aldım ben de 2000tl. 15+5 bugün kontrol vardı kız gibi tahmin ediyorum ama net göremedim dedi bakalım hayırlısı detaylı ultrasona kaldı cinsiyet öğrenmemiz
aileni aramaları da pek ilginçBeni de aramışlar, ben açmayınca ailemi aramışlar bir de hamilelik cart curt demişler. Şok oldum. Ailem bilmiyor olabilir, süpriz yapacak olabilirim. Böyle durumlar yok biliyorlar tabii ki ama, Direkt ailemi arayıp onlarla konuşmaları çok rahatsız etti beni.
Sonra geri aradım bana da tetanoz falan dediler, isterseniz gittiğiniz doktorda yaptırın dediler kapattılar.
Enteresan...
O el aleti fetal doppler, trendyolda bile var alasım geliyor:)
canım neredesin senBen de 31mayista gidecegim detayli icinnn. 705tlbenim baya uygunmuş
Merhaba canım benide eklermisiniz Listeye : Yaş 21, sat 29.12.2023, kese 5+0, kalp atışı 6+1, Cinsiyet Kız, tahmin doğum 04.10.2024Selam kızlar güncellemeleri bekliyorum
İki kişiyi çok zaman geçmesine rağmen güncelleme yapmadığı ve özel mesajlara da çok uzun zaman dönmedikleri için çıkardım sanırım takibi bıraktılar ya da olumsuz bı durum yaşandı. Tekrar güncelleme yaparlarsa listeye ekleyeceğim bilginize..
Merhaba canım bende gop medicalparkla anlaştım. 50 bin ödedim. Aslında paket daha uyguna geliyor. 10 muayene 10 ek muayene hakkın var. Tüm testler dahil . Sezaryen ya da normal doğum ücreti dahil. Ekstra başka şeyler de var. Muayene ücretleri zaten 1500-3000 arasında değişiyor. O yuzden paket bana mantıklı geldi.Merhaba ben yeni hamileyim kese gördük ama daha bebeği görmedik haftaya gideceğim istanbul için doğum fiyatları nasıl ben florya medical park a gidiyorum orası pakete 60bin sadece doğuma 30-35 bin dedi
Ben en son 82 kiloydumKilolu hamiş var mı benim gibi
Canım sanki daha sağlıklı olur dediği gibi diğer arkadaşın iyice büyümüş gelişmiş oluyor daha net görüyorlarAyy kafama takıldı şimdi ben de değiştireyim onu 21 ya da 22yle artık
Ispartadayım ben kuzum. doktorum özel hastanede muayene ucreti 600.yönlendirdigi Perinatolog arastırma hastanesinde 705tl.canım neredesin sen
ben tekirdağ ilçesindeyim
4000 TL dediler detaylı için
bir de fiyat değişebilirmiş öyle eklediler
Ay evet ben dün doppler ile dinledim. 16+1 hiçbir şey duyamadım. İnsanı endişelendiriyor gerçekten hiç gerek yok.aileni aramaları da pek ilginç
illa ki bi şekilde ulaştık demek için herhalde tüm tuşlara basıyorlar
o fetal doppler i ben alırsam panik atak olurum herhalde, her dakika her dakika
Var canım maalesef. 80 koliyum şuan. 78le hamile kaldım.Kilolu hamiş var mı benim gibi
Herkeste olurmu bilmiyorum ama ben kahvaltılik çikolata yiyince 5 dakika sonra tuvalete gidiyorum. Yeni keşfettim bunuSelam kızlar kabızlık sorunu yaşayan var mı? Ne probiyotikler neler neler ama banamısın demedi. Alternatif bir şey arıyorum sanırım bıktım da bu durumda 2 günde bir kesinlikle kabızlık yaşıyorum. Bıktım. Bıktım bıktım inanilmaz zor. kayısı falan da olmadı abu arada. Yani ilaç yönetimi yaşayacağım.belli ki
At asko bende koca memeliyimBen utanıyorum atmaya incecik annelerimizin yanında
Yaa ben de ne zaman hissedicem diye meraktan ölcem ben shea, kakao, hindistan cevizi yağı aldım. Hepsini karıştırıp içine biraz da zeytinyağ ekledim. Katı bir yağ oldu. Bir tane de sıvı yağ alacağım. Sabah birini akşam birini sürerimKizlar benim karnim kasiniyor basladi kasinmalar catlak kremi ney onerdiginiz 18 haftadayim ben bugun oynadi hissettim disardan hemde dokunmadan hissettim
Teşekkür ederim canım öyle yapacağım büyük ihtimalleMerhaba canım bende gop medicalparkla anlaştım. 50 bin ödedim. Aslında paket daha uyguna geliyor. 10 muayene 10 ek muayene hakkın var. Tüm testler dahil . Sezaryen ya da normal doğum ücreti dahil. Ekstra başka şeyler de var. Muayene ücretleri zaten 1500-3000 arasında değişiyor. O yuzden paket bana mantıklı geldi.
Oyy maşallah ben de bir şeyler hissediyorum ama ne hissettiğimi anlamıyorum.. sanki kalbim orada atıyor gibiKizlar benim karnim kasiniyor basladi kasinmalar catlak kremi ney onerdiginiz 18 haftadayim ben bugun oynadi hissettim disardan hemde dokunmadan hissettim
Bende öyleyim ya çözemedimOyy maşallah ben de bir şeyler hissediyorum ama ne hissettiğimi anlamıyorum.. sanki kalbim orada atıyor gibi
benimde kaşınmaya başlarsa karışım olarak hindistan yağı bebe yağı vazelin karıstırıp sürcem iyi geliyor gögüs ve karınaKizlar benim karnim kasiniyor basladi kasinmalar catlak kremi ney onerdiginiz 18 haftadayim ben bugun oynadi hissettim disardan hemde dokunmadan hissettim