- 29 Eylül 2021
- 2.260
- 2.836
- Konu Sahibi kediannesibiri
- #12.641
Yaaa cok sagolun kizlar cok gusel buradaki resimler geldikce artik hayal.etmekten sizleriSende çoook güzelsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaaa cok sagolun kizlar cok gusel buradaki resimler geldikce artik hayal.etmekten sizleriSende çoook güzelsin
Yaa evet yasim kendimle uyusmuyor sansliyim utandim guzel iltifatlariniz ciinAyyy sen de harika görünüyorsun, ayrıca yaşını hiiiiç göstermiyorsun maşallah sana güzellik
Kizlar 22 haftalik 4 lu tarama mi fetaldan sonra illaki yaptirmak mi lazim bu taramayi?Bende 31 mayısa aldım 3500 benimde bakalım
Benimde boyum 1.66, göğüslerim ve karnım büyüdü sadece. İlk defa bu kiloyu görüyorum. Annem yemek yedirmek için arkamdan koşardı hep, şimdi arada konuşmalarımızda dikkatli ye çok hamur işi yeme diye tembihliyorBoyda onemli kilo kadar benim 1.66 boyum 62 yim.simdilik kaldiriyor 57 ile basladim
Aminnn inşallahSaglıcakla kucağımıza alalım inşallah kızlarımızı
benim memişlerde büyüdü. 75di suan 80 oldu doğurana kadar 85 olur heralde.yaaa ayi gibi degilizde eski halimize gore oule dusunuyoeuz benim goguslerim 100 oldu esimle cok guluyoruz diyorki bu memislerden cocuga sut gelmezse kestirelim tasima okadar agirligi
Seninde cok guzel cikmis cok guzel hamilesinAsterix’in tombul yancısına benziyorum 16. Hafta. Akşamları nedense daha sert ve daha şiş oluyorum sabahları daha insani bir görüntüm var. Normal diyen de var oha çok şiştin diyen de. Hayırlısı artık:)Eki Görüntüle 3423561
Bendede gogus 100 oldu yaaa asiri buyuduBenimde boyum 1.66, göğüslerim ve karnım büyüdü sadece. İlk defa bu kiloyu görüyorum. Annem yemek yedirmek için arkamdan koşardı hep, şimdi arada konuşmalarımızda dikkatli ye çok hamur işi yeme diye tembihliyor
Akşamları uyurken göğüslerim ağzıma kaçacak ve nefes alamayacağım diye korkuyorum öyle bir büyümek benim deBendede gogus 100 oldu yaaa asiri buyudu
Son dogumumda hiç suni sanci almadım herşey doğal akışında ilerledi ilk suyum geldi ağrılarım başladı ve 3 saat sonra doğdu ama 3.dogum diye hızlı oldu sanırım inşallah istediğiniz gibi olurŞartlar uygun değilse tabii ki öncelik her zaman anne ve bebeğin sağlığı ama ben ilk doğumda zaten normal doğum şeklinde ilerledi su gelmesi sancılar vs sonunda hop aniden kalp yavaşlaması sebebi ile sezeyana alındım açıklık 7 cm olmasına rağmen bu yüzden kendimi yarım kalmış gibi hissediyorum ssvd için sıcak bakıyor doktorum ama Du bakalım erken falan dedi sanki güvensizlik verdi bana bilmiyorum
Yaş epey var diyordunuz ama masallahiniz varBuda ben uzun zaman sonra ilkkes disarj ciktim ve kuafore geldim bol bol kiyafet giydim belli olmuyor
Ben aldim 57 ile basladim 61 oldum kusum
Destek grubu
Canım geçmiş olsun inşallah önemli bi şey değildir ve hemen geçer. Hiç bilgim yok maalesefKizlar bugün doktora gittim çok şükür kızım iyi fakat benim ağrım olduğu için idrar tahlili verdim idrarımda kan çıktı doktor idrar yolu enfeksiyonunda bu kadar çok kan olcagini sanmiyorum dedi çünkü eritrosit ve lökosit yüksek, kum yada taş düşürüyor olabilirsin dedi ama benim 2 ay öncede aynı sekilde o değerlerim yuksek çıkmıştı ama ilaç kullanmamistim, kum olayı en fazla 1 haftada düşer benim niye yüksek kum olsa taş olsa o değer düşerdi, internette kötü seyler yaziyor sinirlerim çok bozuldu ya bakım atıyım değerleri anlayan yada aynı olan varsa
Gerçekten en büyük çileyi memeden çeliyorum ben de, sığmıyor bralarıma croplarımayaaa ayi gibi degilizde eski halimize gore oule dusunuyoeuz benim goguslerim 100 oldu esimle cok guluyoruz diyorki bu memislerden cocuga sut gelmezse kestirelim tasima okadar agirligi
Fetal yaptırdığımız için hiç birine gerek yok dite biliyorum ben yaptirmicam detaylı ultrason sadeceKizlar 22 haftalik 4 lu tarama mi fetaldan sonra illaki yaptirmak mi lazim bu taramayi?