- Konu Sahibi kediannesibiri
- #11.941
Yorulunca öylenoluyor canimBen bugün çok hızlı yürüdüm acele yetismem gereken bir yer vardı eve geldigimden beri adet sancısı var sanki böyle patliycak adet olcam gibi acayip moralim bozuldu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yorulunca öylenoluyor canimBen bugün çok hızlı yürüdüm acele yetismem gereken bir yer vardı eve geldigimden beri adet sancısı var sanki böyle patliycak adet olcam gibi acayip moralim bozuldu
İyiyim tevekkül etmekten başka çaremiz yok her şey Allahtan diyorum eşimde çalışıyor annemde çalışıyor anneme yakın sayılırız yemek yemeğe gidebiliyoruz en kötü bi tost yapıp yeriz eşim Allah razı olsun sen iyi ol bebek iyi olsun gerisi hallolur düşüncesindedir. Ayrıca bende çalışıyorum ama şu an raporluyumAh ben gibisin psikolojin nasil ? ?morelin iyimi ? Yemegini yapan varmi hep yatman lazim ben cok zorlandim baya kimse bemimde yoktu esimde isi var calismak zorunda
Evet evet çalışıyorum ve yardımcım yok eğer bir yardımcı alırsa işverenim raporumu uzatırım duruma göreNormalde calisiyormusun off uzatmiyormusun ben 15 gun yattim
Canım tebrikler çok erken netleşmiş ultrasonda mı gördü doktorun yoksa fetal dnada falan mı belirlendi?Cinsiyet güncellemesi ile geldim :))) kediannesibiri 12. Haftam bebek kız
Geçmiş olsun canım neyseki sorun bulundu ona göre tedavi uygularlar kolaylıkla geçer inşallah.Kizlar benim diskimi aldilar bugun ,1 ay olacak hastaligim sonuca ulasmamisti buldular megersem rota virus ve adenovirusu varmis sabah dahiliyeci hastahaneye cagirdi herhalde yatis olacak tedavisi ne bilmiyorum cunku
Çok sevindim darısı bana inşallah. Hep korkuyorum günler de geçmiyor. Sizin riskiniz kaçtı?Ben de eurofinste yaptırdım. Çok şükür hepsi düşük risk çıktı umarım hepinizin sonuçları çok iyi çıkar.
keşke 5 günde gelse yaa.. Bana da 15 iş günü dedi aynı firma ne garip. Siz İstanbulda mısınız?Bana sonuç 5 günde çıkıyor demişti konuştuğum sorumlu. Başka bir konuda görmüştüm bu firmaya yaptıran, pazartesi kan verdim cumartesi sonuçlarım çıktı diye yazmıştı. Ben de bugün kan vermeyi düşünüyorum artık olsun bitsin.
benim ilk aylarda tiksindiğim şey sadece kullandığım sıvı sabunun kokusu olmuştu. azalsa da tam geçmedi. sabunu değiştirdim, daaha iyiyim ama aklımda yer etti ne zaman tuvalete girsem o koku geliyo aklıma. hamilelikten önce de kullandığım bir sabundu ama kokusu gayet hoş geliyordu anlamadım neden böyle oldu.Hanımlar sizde benim gibi tuvaletlerden tiksiniyomusunuz kendi evimde de aynı tuvaletim gelcek diye ödüm kopuyo.eşim oglum girince de başlıyo midem bulanmaya ne alakaysacocucuum kıcını bile silemiyorum o vesileyle silmeyi öğrendi
Aaa ben 14 oldum bende de elma gözüküyor sizinki hangi uygulama bendeki happymomBende 15.bhaftadayim benim uygulama elma gösteriyor hangisi doğru bunların
Hic korkma 2 liler korku ruyasi benimde 15 gunum oyl3 kabusla gectiÇok sevindim darısı bana inşallah. Hep korkuyorum günler de geçmiyor. Sizin riskiniz kaçtı?
Yok senin icin yemek yemende onemli besin acisindan esler sagolsun cok anlayisli canim senin is durumunu sen bilirsin en iyusi ortam kosullarini yine elinden geldigin kadar en azimdan bunhaftayi cikar bebek iyi olunfa dunya bizim zatenİyiyim tevekkül etmekten başka çaremiz yok her şey Allahtan diyorum eşimde çalışıyor annemde çalışıyor anneme yakın sayılırız yemek yemeğe gidebiliyoruz en kötü bi tost yapıp yeriz eşim Allah razı olsun sen iyi ol bebek iyi olsun gerisi hallolur düşüncesindedir. Ayrıca bende çalışıyorum ama şu an raporluyum
Mucize anne benimkiAaa ben 14 oldum bende de elma gözüküyor sizinki hangi uygulama bendeki happymom
Doğru çok haklısın ilk gebeliğin bilgisizlik tedirginlik stres cidden çok zormuş bu arada sana da çok geçmiş olsun inşallah tez zamanda toparlanırsınYok senin icin yemek yemende onemli besin acisindan esler sagolsun cok anlayisli canim senin is durumunu sen bilirsin en iyusi ortam kosullarini yine elinden geldigin kadar en azimdan bunhaftayi cikar bebek iyi olunfa dunya bizim zaten
Geçmiş olsun pınarcım Rabbim şifa versin bizleri de haberdar etYok senin icin yemek yemende onemli besin acisindan esler sagolsun cok anlayisli canim senin is durumunu sen bilirsin en iyusi ortam kosullarini yine elinden geldigin kadar en azimdan bunhaftayi cikar bebek iyi olunfa dunya bizim zaten
Cok sagoool canim sizlerde dikkat edin bagisikligimiz dusuk oldugu icin herseye acigiz ne yazikki hijyen konularida oyleGeçmiş olsun pınarcım Rabbim şifa versin bizleri de haberdar et
12. Gün çıkmıştıMerhaba ne kadar sürede sonuçlarınız çıktı acaba
Çok şükür, umarım tedavisi de kolayca olur biterBen hic anlamadim idrar yolumda enfeksiyonda var birnvirus daha varmis mutluyum sukur buldular ya
Ben de yaştan ve çoklu gebelik kaybı geçmişimden ötürü korkuyordum ama çok şükür umarım senin de iyi çıkacakÇok sevindim darısı bana inşallah. Hep korkuyorum günler de geçmiyor. Sizin riskiniz kaçtı?
Benim de göbek deliğinin altında sivrice bir uzantı var senin de mi öyle (14. Haftadayım)Kızlar ya benim göbeğim çıktı ama hiç hamile göbeği gibi durmuyo, ne zaman hamile gibi durur acaba