2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    237
Zaten boklu olacak deseydin, boksuz bebe mi var?
Ya bazen ilk lokmayı yutunca yanmaya başlıyor anında. Sakız tükürük salgısını artırdığı için rahatlatıyor evet. Bir de karbonatlı su rahatlatıyor.

Ya aynısını yaşıyorum resmen yutarken yanmaya başlıyor. Eşim psikolojik olduğunu iddia ediyor ama öyle değil bence

Çok geçmiş olsun canım bir an önce kanaman geçer inşallah

İçim rahatladi gerçekten sanki karnımi ikiye böldüler Sandim, geçmiş olsun canım bende hasta olcak gibiyim gözlerim bile kaşınıyor yada alerji oldum
Ya bu çöl tozları mahvetti hepimizi. Bence ondan arttı alerjimiz. Normalde hasta hissetmiyorum ama sürekli hapşuruyorum burnum akıyor. Genzim dolu. Bıktım artık burnumu silmekten. Hapşurunca giren ani sancılardan

Geçmiş olsun. Plasenta yukarı doğru çıkabiliyor gebeliğin ilerlemesiyle. İnşallah bir an önce çıkar yukarı.

Merhaba Eurofins firmasına mı yaptırdınız? Ben ikili test yaptırmadım yaş dolayısı ile yüksek risk denir diye. Doktorum da nipt testi önerdi ve bu firmada yaptırabilirsin dedi. Bu testten de çok emin olamıyorum yalancı pozitiflik oluyor diye ama neyse. Bu arada arkadaşım ikili test yaptırdı, onda da yüksek risk demişler yaş dolayısı ile ve kombine risk 1/200 küsur bir şeydi. Sizinkine göre daha riskli ama niptte temiz çıktı. İçinizi ferah tutun.

Ya aldım sandım alamamışım kalmış içinde şişti kaldı kolumda. Hastane ya da eczane de uzak soramadım kimseye

Ya aldım sandım alamamışım kalmış içinde şişti kaldı kolumda. Hastane ya da eczane de uzak soramadım kimseye
Yok o şişmesi hava kaldığı için değil bence. Benim de arada şişiyor, bilye gibi kalıyor birkaç gün. Ben göbek ve bacaklara yapıyorum, bacaklarımda şişiyor hep. Hatta bir kere sanırım kasa denk geldi bacakta avuç içi kadar şişmişti.
Kola sadece bir defa yaptım onda da gece bile uyutmadı ağrıdan.

1 haftadır yapıyoruz koluma hiç olmadı öyle. Eşim yapıyor 90 derece açıyla yavaş yavaş yapıyor hiç şişme olmadı. Göbek ince bacak da sert bence o yüzden kol daha az acır gibi geliyor

Geçmiş olsun, acaba alerji mi gelişti hamilelikte? Süt alerjisi olabilir belki de. Test yaptırdınız mı? İnşallah geçer gider.

1 haftadır yapıyoruz koluma hiç olmadı öyle. Eşim yapıyor 90 derece açıyla yavaş yavaş yapıyor hiç şişme olmadı. Göbek ince bacak da sert bence o yüzden kol daha az acır gibi geliyor
Benim eşimi kan tutuyor, iğne falan da kötü ediyor onu, bayılır kalır diye korkuyorum Koluma kendim yapmıştım doğal olarak iyi sıkamadım ve dedim ki Arte boşver kolu. Göbekte sıkıntı yaşamıyorum sadece morardığı için bacakları da kattım işe ki dört günde bir sıra gelsin. Dediğin gibi bacaklar sert ve çok yağ yok o sebeple zor oluyor ama en azından sıkıştırıp yapabiliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…