- 19 Temmuz 2023
- 1.302
- 2.140
-
- Konu Sahibi kediannesibiri
- #11.301
Liseye kadar çok fazla değil mi zaten ya en fazla 7 yaş düşünmüştüm ben sonra kendi seçsin mobilyasını :) görselliğini beğendiysek büyüyen yatak mantıklıymış o haldeEvet büyüyen beşik ill başta çok cezbedici oluyor bizim için de öyle olmuştu ama büyütüldüğünde ilk andaki cazibesi pek kalmıyor görsel olarak bence. Bir de genelde karyola eni 80 cm oluyor açıkçası liseye kadar kullanır dediğimiz karyola dar gelmeye başlıyor(bizde öyle oldu).
Kızım 1 senedir kendisi beğendi 120 cm enli baza aldık. İstediği gibi yayıla yayıla uyuyor, bazen birlikte uzanıp keyif yapıyoruz, güzel oluyor.
Bir de montessori tipi çatılı ev gibi yataklar var akılları erince ondan istiyorlar :) yani anlamadıkları zaman işlevsellik, anladıkları zamanda istekleri olmaya başladığı zamanda görsellik ve oda olarak düşünüyorum.
Şimdi de o yüzden duruma göre 2-3 yaşına kadar park yatak ve ablasının odasına da uyacak bir şifonyer; ardından ona da güzel bir oda yaparım diye düşünüyorum.
Park yatağın artısı tatil+izin zamanı aile yanı vs. Her yere kolay taşınır olması, odalar arası bile kolay bir geçiş yapılabilmesi.
Kız valla bizde ölümüne galatasaryliyiz her maç evde hazırlık yaparım keyifle izleyelim diye konya da olduğumuzdan stada gidemiyoruz ama olsun bayıldım bende istiyorum bundanKızlar biz eşimle Galatasaray’lıyız. Severek de takip eder maçlara giderizgeçen gün maça gitmiştik. Şöyle bir şey görüp delirerek aldım
Evet ama bizim araştırdığımız kadarıyla pusetten oto koltuğu olabilenler çok sağlam değil ben o yüzden 0-18 kg yani doğar doğmaz kullanabileceğimiz bir sağlam bir oto koltuğu almayı tercih ettim. Bebek aramızda puset yok onu ayrı alacağım ama oto koltuğu olarak kullanmayacağım zaten kısa süreli kullanılacakkızlar güno. şimdi sizden bana gerizekalıya anlatır gibi anlatmanızı rica edeceğim. puset dediğimiz olay aynı zamanda üzerinde küçük bebek ana kucağı çıkıp oto koltuğu da olmuyor mu? alt iskeleti sonra istersen normal oturmalı pusete dönmüyor mu? ben sadece bebek büyüyünce oto koltuğu değiştircez sanıyordum.
bir aydınlatabilirseniz çok mutlu olurum <3
Çok güzel yaKız valla bizde ölümüne galatasaryliyiz her maç evde hazırlık yaparım keyifle izleyelim diye konya da olduğumuzdan stada gidemiyoruz ama olsun bayıldım bende istiyorum bundan
Ay valla bende senden görünce hemen ekran aldım eşim 2 hafta sonra ki maça gidecekler erkek erkeğe bundan kesin al dedim umarım alırÇok güzel yamuhakkak al. Oioi bir de güzel ve kaliteli de bir markayla iş birliği yapılmış
Benimde ikili test için randevum vardı seninle aynı haftalarımız bizimki arkasını dönmüş uyuyodu bir türlü uyandıramadık 2 kere girdim sonunda ölcümleri hallettikKızlar sabah randevumuz vardı. 12+4 olmuş bebeğim, tahmini doğum tarihi için 2 Kasım dedi doktor, muhtemelen ekimin sonunda doğar. Çok hareketliydi sürekli zıpladı, tekme attı, şov yaptı bizeoğlumda yanımızdaydı çok sevindi yavrum kardeşini görünce. Ben bariz çıkıntı gördüm bacak arasında sanırım oğlum olacak ama kadın birşey demedi 16. haftadan önce söylemiyorlarmis. Bir sonraki randevuyu bekleyeceğiz artık.
Bursa da hangi doktora gidiyosunuz acaba? Bu ara benim doğum günüm de 20 ekim geliyor teraziCanım artık beni de eklermisin en riskli haftaları atlattık Allah'ın izniylekediannesibiri yaş 26 şehir bursa sat 14.01.2024 kese 4+0 kalp atışı 7+1 ben erkek hissediyorum ama daha cinsiyetini göstermedi tahmini doğum tarihim 20 Ekim
Ya ben aslında kız istiyorum. Bir oğlum var birde kız olsun diyorum ama başından beri içime hep erkek doğuyor. Biran öncede öğrenmek istiyorum nedenseBenimde ikili test için randevum vardı seninle aynı haftalarımız bizimki arkasını dönmüş uyuyodu bir türlü uyandıramadık 2 kere girdim sonunda ölcümleri hallettikbende de cıkıntı vardı ama düz şekildeydi netten baktım merakımdan kızlarda düz erkeklerde biraz daha eğilimli cıkıntı olurmuş hayırlısı olsun
Canım maşallah hayırlı uğurlu olsunKizlar bugun doktora gittik ve sonunda cinsiyetimizi ogrenmis olduk herkesin ve benimde tahmin ettigim gibi ciktikediannesibiri bir erkek bir kiz olarak yazabilirsin tabloya bir oglusum bir kizim daha geliyor
Ay kız bebişlerimiz birden atak yaptı :)) çoğalıyorlarTekrar selamlar13+4 teyiz. İkili tarama da kız dedi cinsiyet için doktorum. Yanılma payı olur mu bilmiyorum. Yanılan oldu mu aranızda
Tesekkur ederim canimCanım maşallah hayırlı uğurlu olsun
Erkek kız yakalamak cok zor böceği tattık birde çiçek tadalım istiyoruz. kız evlat bir başka telaşa sokuyor cicili bicili kıyafetler felanYa ben aslında kız istiyorum. Bir oğlum var birde kız olsun diyorum ama başından beri içime hep erkek doğuyor. Biran öncede öğrenmek istiyorum nedensehemen ismine karar verelim, eşyalarını alalım diye bir telaşım var. Sanki herkes alacakta bana kıyafet kalmayacak gibi
Bende internetten baktım videolara erkek bebeklerde çıkıntı gösteriyor, aynı çıkıntıyı gördüm bugün. Bakalım artık bir ay sonra kesin belli olur. Sağ salim doğsunlarda yeterki
merhaba arkadaşlar bugun ikili tarama testi sonucunu aldim 15+3 gunlugum suan testim yuksek riskli cikmis doktor perinatoloji ye yonlendirdi cok uzgunum ne yapacagim bilmiyorum amniyosentezmi yapacaklar bana bilgi verin ne olur ne yapmaliyim riskli degilmi amniyosentez islemi