Popüler Konu 2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti


  • Ankete Katılan
    219
Kaçıncı haftadasın 😊
12+5 ama 1 hafta kadar önden gidiyormuş
Kaçıncı haftadasınız . Benim ilk gebeliğim acaba anlarmıyım ilk hareketlerini bilmiyorum. Nasıl bir şey acaba
12+5 ama önden gidiyormuş sanırım. İlk gebelikte ben 16 dan sonra hissettim ama ne olduğunu tam bilmiyordum 18 den sonra netleşti ikiz gebelikti bir de öyle olunca daha geç hissediliyor bebekler daha küçük olduğu için.
Kıpırdama böyle nabız atması gibi oluyor pıt diye anlık sanki biri icerden vurup kaçıyor gibi😂 yani hareket bekleme anlık pıt pıt
 
Herkese merhabaa, çin takvimi rus takvimi hepsii doğruymuşşş. Evet kızlar bu sene erkek senesiymiş. Allah nasip ederse bir oğlumuz olacak teyzeleri. Erkek anası diye beni de listeye eklersiniz 😂 kediannesibiri kediannesibiri
hayırlı olsun. ben de ne test cıkarsa karsıma yaptım. hepsınde kız cıktı. tutacak mı bılmıyorum. ilk cocugumda tutmustu kız.
 
Beli ağrıyan anneler; böyle tam ortada tek bir noktanın (oturamama, kalkamama, yatamamaya neden olan) aşırı derece ağrıması mıydı yoksa bel bölgesinde genel yayılmış bir ağrınız mı oldu? Benim boynumun ağrısı geçmeden belim başladı. Fizik tedaviye gitsem mi hamilelikte normal mi anlamıyorum. Parol fayda etmiyor. Ağlıcam nerseyse sinirim bozuldu. Vücut dökülüyor gibi :KK43:
Benim öyle canım kuyruk sokumumda bazen oturamıyorum bile. Magnezyum başlattı doktorum o biraz rahatlattı sanki 😕
 
Valla bende hamileliğin başından beri yiyorum dondurmasız duramıyorum 🤦🏻
Ay ben de ilk aşerdiğim şey dondurma olmuştu doldurdum dolabı. Demek ki çoğu anne aşeriyor, iç yanmamı alıyor sanki serin serin çok iyi geliyor. Doktorum da canın tatlı isterse bitter çikolata ya da dondurma yiyebilirsin demişti.
 
X