- 5 Şubat 2024
- 68
- 114
- 29
-
- Konu Sahibi kediannesibiri
Ben gebeliğimin 1 ay öncesinden beri folidoce kullanıyorum ama dün doktorum başka bir markanınkini önerdi onu alcam içinde bir sürü vitamin varmış.Kızlar folik asit kullanmaya başladınız mı? Kullanıyorsanız ne kullanıyorsunuz?
Benim gebelik plansız sürprizdi. En sağlıklısı gebelik düşünmeye başlayınca içmeye başlamak tabi. Yarın ben de bi daha kan vericem bakalım yükselme var mı ya da kese görünecek mi. Doktor ne önerecekse soracağım ben de. Sizin doktor hangisini önerdi?Ben gebeliğimin 1 ay öncesinden beri folidoce kullanıyorum ama dün doktorum başka bir markanınkini önerdi onu alcam içinde bir sürü vitamin varmış.
Ben güzel haberi aldım sıra sendeGüzel haberler bekliyorum mutlaka yaz, benim randevum 15:40 ta
Folik 1 kullanıyorum benKızlar folik asit kullanmaya başladınız mı? Kullanıyorsanız ne kullanıyorsunuz?
Hayırlı olsun kaç haftalık? Kese kaç mm?Kizlarrr şimdi çıktım hersey yolunda kese de yolk ta göründü yeri de güzelmişhaftaya kalp atışı için çağırdı çok mutluyum darısı başınıza
Ayy gözün aydınKizlarrr şimdi çıktım hersey yolunda kese de yolk ta göründü yeri de güzelmişhaftaya kalp atışı için çağırdı çok mutluyum darısı başınıza
Ben folidoce kullanıyorum. Doktorum önermiştiKızlar folik asit kullanmaya başladınız mı? Kullanıyorsanız ne kullanıyorsunuz?
İlk kan kaç çıktı cnm hayırlı olsun gebeliğinizBenim gebelik plansız sürprizdi. En sağlıklısı gebelik düşünmeye başlayınca içmeye başlamak tabi. Yarın ben de bi daha kan vericem bakalım yükselme var mı ya da kese görünecek mi. Doktor ne önerecekse soracağım ben de. Sizin doktor hangisini önerdi?
gözünüz aydın kaç haftalık sizinKızlar keseyi gördük gayet net olarak kalp atışı için 15 gün sonra gel dedi
Teşekkürler 5+3 keseyi bilemiyorum söylemedi ama boyutu iyi dedi uyumlu dediHayırlı olsun kaç haftalık? Kese kaç mm?
Beki sat a göre de 5+3 mü?Teşekkürler 5+3 keseyi bilemiyorum söylemedi ama boyutu iyi dedi uyumlu dedi
Evet kağıtta da 5+3 yazıyorBeki sat a göre de 5+3 mü?
SüperEvet kağıtta da 5+3 yazıyor
Amin çok teşekkürlerSüper. sağlıkla ilerlesin inşallah
Canım gittin mi doktoraBenimde 14 00 hadi hayırlısıheyecan dorukta heheh
Duydunuz mu kalp atışınıBugün ben de gireceğim 6+1 deyim. Kalp atışı duymayı umuyorum çok heyecanlıyım
Evet güneş870 kesemiz çok güzel yeri de çok güzel günüyle de uyumlu karindan gördükCanım gittin mi doktora
Ayy maşallah çok sevindim darısı kalp atışına olsun canımEvet güneş870 kesemiz çok güzel yeri de çok güzel günüyle de uyumlu karindan gördükorda ufak bisoler görüyorum ama erken dedi doktor haftaya kalp atışına çağırdı çok şükür
Adetime göre 5 haftalık ama doktor 3 haftalık olarak düşün sen dedi benim doktorum biraz olumlu bir insan şu an kalp atışı bebek görünmez 3 hafta olarak düşün her şey çok normal falan dedi bakalımgözünüz aydın kaç haftalık sizin