-
- Konu Sahibi kediannesibiri
Amin inşAllah güzel olurCnm bende çatlatma iğnesi ile hamile kaldım daha çok yeni tabiki biraz geriden gideceğiz senin için ferah olsun herşey güzel olacak Allah'ın izniyle
Cnm bak mesela bnm 31 ocakta değerim 60,00di 5 Şubat 568,50 artmış değerim 4 günde mesela bu değerle ben 3 buçuk haftalık falanimdir diye tahmin ediyorum adeti hesaplarsam 5 haftalık artış varmı ona bak geç dollenmedir içine kötü bişey getirmeAynen bende 3 binle gözükür diye gittim ama Gözükmedi üstelik haftasıda kücük geldi
İnşAllah kanamam olmazSen bozmicaksin moralini benimde bi kaybım var ama bak biz pozitif olmazsak olumsuz düşünürsek süreci etkiler. Kanaman da yok suan olumsuz bisey yok zamana bırak güzel olsun hersey
Hayırlı olsun canım.. Ben de senin gibi bi düşük yaşadım.Geçen sene haziranda.Son adet 31 aralık benim de ve bugün ilk defa ultrasona girdim kese göründü çok minik henüz.Doktorum progestan verdi moralim bozuldu biraz düşük tehlikesi yazıyor reçetede.İnşallah sağlıklı bi şekilde sonuca ulaşırız.Hepimizin hayırlı olsunMerhababu gün 395 Beta kan tahlili ile Hamile olduğumu öğrendim son Adet 29 Aralık
Mart ayında düşük yapmışdım Allahın izni ile bu gebeliğim hayırlı ilerlerAranıza hoş geldim
Hoşgeldiniz aramızaMerhaba kızlar.. Eylül anneleri grubundan ekim anneleri grubuna geldim :)
Az önce doktordan bebeğimin 4 haftalık olduğunu öğrendim.Sata göre 5 bekliyordum.Bu durumda eylül değil ekimde doğum olacak kısmetse.Geçen sene bi düşük yaşamıştım.Doktorum progestan verdi.Aranızda kullanan var mı?
Biliyorum belirsizlik içinde zor ama moralinizi yüksek tutmalısınız stres hamileliği etkiler iyi şeyler düşünün moraliniz yüksek olsun biraz yürüyüş yapın temiz hava alın.Şimdi Ultrason fotoğrafın Kendi dokdoruma yolladım şehir dışında olduöu icin gidemiyordum yanına, endişe edicek bir şey olmadığını gec döllenme olmuşdur büyük ihtimal dedi her ihtimale karşı ilac yazdı, kendi dokdorum Biraz moralimi yükseltdi sonunda
Son adet tarihi ( SAT )Hoşgeldiniz aramızaSata göre ne demek acaba hep okuyorum ama anlamını bilmiyorum
Çok teşekkür ederim doğru söylüyorsunuz ama ister istemez üzülüyorum neden böyle oluyor diye 1 hafta sonra Kalp atışı icin cağırı diyorum ama şimdi de bakıyorum ki daha kese bile belli değilBiliyorum belirsizlik içinde zor ama moralinizi yüksek tutmalısınız stres hamileliği etkiler iyi şeyler düşünün moraliniz yüksek olsun biraz yürüyüş yapın temiz hava alın.
İşte o yüzden ben erkenden gitmedim stres olmamak için 6. Haftayı bekledim. Ama benim için de beklemek zor .Çok teşekkür ederim doğru söylüyorsunuz ama ister istemez üzülüyorum neden böyle oluyor diye 1 hafta sonra Kalp atışı icin cağırı diyorum ama şimdi de bakıyorum ki daha kese bile belli değil
Başlangıç mi son gün müSon adet tarihi ( SAT )
İlk günüBaşlangıç mi son gün mü
İçini ferah tutmaya çalış canım. çok çok başı daha. Her şey çok güzel olacak.. Artık hamişsin. Tadını çıkar mutluluğunu çıkar.Şimdi Ultrason fotoğrafın Kendi dokdoruma yolladım şehir dışında olduöu icin gidemiyordum yanına, endişe edicek bir şey olmadığını gec döllenme olmuşdur büyük ihtimal dedi her ihtimale karşı ilac yazdı, kendi dokdorum Biraz moralimi yükseltdi sonunda
Aa tamam kısaltmasıymış herkes buna göre planlıyor sanırım teşekkür ederimSon adet tarihi ( SAT )
Evet evet indirdim programları takip ediyorum SAT neyin kısaltması onu bilmiyormuşum sadeceAynen "Banu Çiftçi Gebelik Takibi " uygulaması var oradan SAT girip gebeliği takip edebilirsiniz . Ben öyle yaptım. Çok güzel temiz bilgilendirme videoları da var.