2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    237
Aynen bende 3 binle gözükür diye gittim ama Gözükmedi üstelik haftasıda kücük geldi
Cnm bak mesela bnm 31 ocakta değerim 60,00di 5 Şubat 568,50 artmış değerim 4 günde mesela bu değerle ben 3 buçuk haftalık falanimdir diye tahmin ediyorum adeti hesaplarsam 5 haftalık artış varmı ona bak geç dollenmedir içine kötü bişey getirme

Merhaba kızlar.. Eylül anneleri grubundan ekim anneleri grubuna geldim :)
Az önce doktordan bebeğimin 4 haftalık olduğunu öğrendim.Sata göre 5 bekliyordum.Bu durumda eylül değil ekimde doğum olacak kısmetse.Geçen sene bi düşük yaşamıştım.Doktorum progestan verdi.Aranızda kullanan var mı?

Merhaba bu gün 395 Beta kan tahlili ile Hamile olduğumu öğrendim son Adet 29 Aralık
Mart ayında düşük yapmışdım Allahın izni ile bu gebeliğim hayırlı ilerler Aranıza hoş geldim
Hayırlı olsun canım.. Ben de senin gibi bi düşük yaşadım.Geçen sene haziranda.Son adet 31 aralık benim de ve bugün ilk defa ultrasona girdim kese göründü çok minik henüz.Doktorum progestan verdi moralim bozuldu biraz düşük tehlikesi yazıyor reçetede.İnşallah sağlıklı bi şekilde sonuca ulaşırız.Hepimizin hayırlı olsun

Hoşgeldiniz aramıza Sata göre ne demek acaba hep okuyorum ama anlamını bilmiyorum

Biliyorum belirsizlik içinde zor ama moralinizi yüksek tutmalısınız stres hamileliği etkiler iyi şeyler düşünün moraliniz yüksek olsun biraz yürüyüş yapın temiz hava alın.

Biliyorum belirsizlik içinde zor ama moralinizi yüksek tutmalısınız stres hamileliği etkiler iyi şeyler düşünün moraliniz yüksek olsun biraz yürüyüş yapın temiz hava alın.
Çok teşekkür ederim doğru söylüyorsunuz ama ister istemez üzülüyorum neden böyle oluyor diye 1 hafta sonra Kalp atışı icin cağırı diyorum ama şimdi de bakıyorum ki daha kese bile belli değil

Çok teşekkür ederim doğru söylüyorsunuz ama ister istemez üzülüyorum neden böyle oluyor diye 1 hafta sonra Kalp atışı icin cağırı diyorum ama şimdi de bakıyorum ki daha kese bile belli değil
İşte o yüzden ben erkenden gitmedim stres olmamak için 6. Haftayı bekledim. Ama benim için de beklemek zor .

İçini ferah tutmaya çalış canım. çok çok başı daha. Her şey çok güzel olacak.. Artık hamişsin. Tadını çıkar mutluluğunu çıkar.

Hüzün Allah yazmasın başa gelince mecbur çekiliyor zaten . Ee şimdi sorun yokken bu stres bu endişe niye..

Ne güzel kendi doktorun kalbini ferahlatmış. Ohh mis

Aynen "Banu Çiftçi Gebelik Takibi " uygulaması var oradan SAT girip gebeliği takip edebilirsiniz . Ben öyle yaptım. Çok güzel temiz bilgilendirme videoları da var.

merhabalar hanımlar.kulubun eski üyelerindenim.sükür 3 çocuğum var.son 4cü çocukta olsun dedik bi cesaret.son adetim9 ocaktı.henüz günüm geçmedi ama belli değişiklikler hissediyordum.dün idrar testi yaptım silikte olsa pozitifti.yarın yenıden bakıcam daha belirginleşirse cumaya kan veririm.kesinleşirse yeniden yazıcam size yoldaşlık ederiz.Allah en hayırlısını nasip etsin hepimiz için. cümleten hayırlı kandiller
ben gebelik takvimini eklemek istiyorum.inş ALLAH kalbimizdekini hayırlı eyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…