2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    237
Şimdi ultrasondan cıkdım haftasına göre cok kücük dedi daha yeni yeni düşmüş diyor, moralim cidden cok bozuldu, 5+4 olması gerekdiği halde 3 bile değildir diyor ve Anlamadığım şekilde kista yaranmış kafam allak bullak oldu, ağrıların artarsa Hemen gelirsin dedi birde kan falan gelme ihtimali varmış. Sorun olmassa 10 gün sonra gelirsin dedi

Sizin değerleriniz kaç çıkmıştı kan vermismiydiniz cnm kötü düşünme insallh iyi olur belki geç dollenmedir

Canım sakın ol kesin geç dollemmedir canını sıkma lütfen suan olumsuz bisey yok güzel olucak

Canım benimde 5 hafta adete göre ama doktor 3 haftalık dedi 15 gün sonra çağırdı

Ay ne kadar olumsuz konuşmuş sinir oluyorum böyle doktorlara. Ama korkma geç döllenmedir. Gebeliği son reglinin ilk gününden saydıkları için ama tam döllenme ne zaman hiç birimiz bilmiyoruz moralini bozma canım. İçine sinmediyse bir kaç gün sonra başka doktora git güzel haberlerini bekliyorum

Canım benimde 5 hafta adete göre ama doktor 3 haftalık dedi 15 gün sonra çağırdı
Bilmiyorum ya kecen yıl düşük yapmışdım, sonrada 1 yıl denememize ragmen hamile kalamıyordum bu ayda catlatma iğnesiyle hamile kaldım, şimdi de Dokdor böyle söyleyince endişe etdim moralimi bozdum korkuyorum ister istemez

Daha çok erken bence de geç döllenme olabilir canım

Cnm bende çatlatma iğnesi ile hamile kaldım daha çok yeni tabiki biraz geriden gideceğiz senin için ferah olsun herşey güzel olacak Allah'ın izniyle

Sen bozmicaksin moralini benimde bi kaybım var ama bak biz pozitif olmazsak olumsuz düşünürsek süreci etkiler. Kanaman da yok suan olumsuz bisey yok zamana bırak güzel olsun hersey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…