-
- Konu Sahibi kediannesibiri
Günaydın bende bugün gideceğim öğlen güzel haberleri verin bizeGünaydınn, birazdan ultrasona giricem bakalım kese gözükücek mi tahminimce 5+4 olmasi gerekiyor. Bu gün ultrasona kimler gidicek bakalım
Sizin değerleriniz kaç çıkmıştı kan vermismiydiniz cnm kötü düşünme insallh iyi olur belki geç dollenmedirŞimdi ultrasondan cıkdım haftasına göre cok kücük dedi daha yeni yeni düşmüş diyor, moralim cidden cok bozuldu, 5+4 olması gerekdiği halde 3 bile değildir diyor ve Anlamadığım şekilde kista yaranmış kafam allak bullak oldu, ağrıların artarsa Hemen gelirsin dedi birde kan falan gelme ihtimali varmış. Sorun olmassa 10 gün sonra gelirsin dedi
Canım sakın ol kesin geç dollemmedir canını sıkma lütfen suan olumsuz bisey yok güzel olucakŞimdi ultrasondan cıkdım haftasına göre cok kücük dedi daha yeni yeni düşmüş diyor, moralim cidden cok bozuldu, 5+4 olması gerekdiği halde 3 bile değildir diyor ve Anlamadığım şekilde kista yaranmış kafam allak bullak oldu, ağrıların artarsa Hemen gelirsin dedi birde kan falan gelme ihtimali varmış. Sorun olmassa 10 gün sonra gelirsin dedi
Bugün ben de gireceğim 6+1 deyim. Kalp atışı duymayı umuyorum çok heyecanlıyımGünaydınn, birazdan ultrasona giricem bakalım kese gözükücek mi tahminimce 5+4 olmasi gerekiyor. Bu gün ultrasona kimler gidicek bakalım
Canım benimde 5 hafta adete göre ama doktor 3 haftalık dedi 15 gün sonra çağırdıŞimdi ultrasondan cıkdım haftasına göre cok kücük dedi daha yeni yeni düşmüş diyor, moralim cidden cok bozuldu, 5+4 olması gerekdiği halde 3 bile değildir diyor ve Anlamadığım şekilde kista yaranmış kafam allak bullak oldu, ağrıların artarsa Hemen gelirsin dedi birde kan falan gelme ihtimali varmış. Sorun olmassa 10 gün sonra gelirsin dedi
1hafta önce 395 cıkmışdı şimdilerde 3bin üstü olmasi gerekiyorduSizin değerleriniz kaç çıkmıştı kan vermismiydiniz cnm kötü düşünme insallh iyi olur belki geç dollenmedir
Ay ne kadar olumsuz konuşmuş sinir oluyorum böyle doktorlara. Ama korkma geç döllenmedir. Gebeliği son reglinin ilk gününden saydıkları için ama tam döllenme ne zaman hiç birimiz bilmiyoruz moralini bozma canım. İçine sinmediyse bir kaç gün sonra başka doktora git güzel haberlerini bekliyorumŞimdi ultrasondan cıkdım haftasına göre cok kücük dedi daha yeni yeni düşmüş diyor, moralim cidden cok bozuldu, 5+4 olması gerekdiği halde 3 bile değildir diyor ve Anlamadığım şekilde kista yaranmış kafam allak bullak oldu, ağrıların artarsa Hemen gelirsin dedi birde kan falan gelme ihtimali varmış. Sorun olmassa 10 gün sonra gelirsin dedi
Bize de haber verin duyulur inşallahBugün ben de gireceğim 6+1 deyim. Kalp atışı duymayı umuyorum çok heyecanlıyım
Güzel haberler bekliyorum mutlaka yaz, benim randevum 15:40 taGünaydın bende bugün gideceğim öğlen güzel haberleri verin bize
O değerlerde aslında kese gözükür ama insllh diğer muayenede belli olur herşey normal ilerler1hafta önce 395 cıkmışdı şimdilerde 3bin üstü olmasi gerekiyordu
Bilmiyorum ya kecen yıl düşük yapmışdım, sonrada 1 yıl denememize ragmen hamile kalamıyordum bu ayda catlatma iğnesiyle hamile kaldım, şimdi de Dokdor böyle söyleyince endişe etdim moralimi bozdum korkuyorum ister istemezCanım benimde 5 hafta adete göre ama doktor 3 haftalık dedi 15 gün sonra çağırdı
Daha çok erken bence de geç döllenme olabilir canımŞimdi ultrasondan cıkdım haftasına göre cok kücük dedi daha yeni yeni düşmüş diyor, moralim cidden cok bozuldu, 5+4 olması gerekdiği halde 3 bile değildir diyor ve Anlamadığım şekilde kista yaranmış kafam allak bullak oldu, ağrıların artarsa Hemen gelirsin dedi birde kan falan gelme ihtimali varmış. Sorun olmassa 10 gün sonra gelirsin dedi
Benimde 14 00 hadi hayırlısıGüzel haberler bekliyorum mutlaka yaz, benim randevum 15:40 ta
Aynen bende 3 binle gözükür diye gittim ama Gözükmedi üstelik haftasıda kücük geldiO değerlerde aslında kese gözükür ama insllh diğer muayenede belli olur herşey normal ilerler
Cnm bende çatlatma iğnesi ile hamile kaldım daha çok yeni tabiki biraz geriden gideceğiz senin için ferah olsun herşey güzel olacak Allah'ın izniyleBilmiyorum ya kecen yıl düşük yapmışdım, sonrada 1 yıl denememize ragmen hamile kalamıyordum bu ayda catlatma iğnesiyle hamile kaldım, şimdi de Dokdor böyle söyleyince endişe etdim moralimi bozdum korkuyorum ister istemez
Tam kaçtasınız bugün hafta günBenimde 14 00 hadi hayırlısıheyecan dorukta heheh
Sen bozmicaksin moralini benimde bi kaybım var ama bak biz pozitif olmazsak olumsuz düşünürsek süreci etkiler. Kanaman da yok suan olumsuz bisey yok zamana bırak güzel olsun herseyBilmiyorum ya kecen yıl düşük yapmışdım, sonrada 1 yıl denememize ragmen hamile kalamıyordum bu ayda catlatma iğnesiyle hamile kaldım, şimdi de Dokdor böyle söyleyince endişe etdim moralimi bozdum korkuyorum ister istemez
5+3 benimTam kaçtasınız bugün hafta gün