2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Doktor bir şey dedi mi peki? Nasıl seyrediyor hastalık? Ateş falan var mı?
Normalde yarın için randevu vardı. 2 gündür ateş huzursuzluk falan olmayınca acele etmedik biz de ama bugün hem içleri daha dolu dolu olmaya başladı hem de kalktığında ateşi 37 olmuştu. Öyle olunca gittik doktor sordu kalabalık yerlere gittiniz mi suçiçeği olan biriyle teması oldu mu falan diye. Biz de en son bayramda gittik akrabalara hasta kimse de yoktu dedik doktor da şaşırdı nasıl olmuş diye ama bi şey demedi. Calpol verdik 1 kere ateşi düştü, keyfi yerinde bi değişiklik yok yani kendinde. Doktor da bi damla yazdı kaşıntıyı alsın diye, benekler kaşınırmış çünkü. 1 hafta içinde de izler geçer dedi bakalım inşallah

Kızlar 2 haftadır oğluma katı gıda başladım tadım yapıyorum. 4 gündür kaka yapmadı sadece anne sütü alırken en fazla 1 gün yapmazdı 2.gün mutlaka yapardı. Günde 2 falan yapardı genelde. Katı gıda tadımına ara mı vermeliyim sizce bilgisi fikri olan var mı doktorlar ne öneriyor böyle durumlarda

Normal bir durum ek gıda sürecinde olabiliyor keyfi yerindeyse sıkıntı etme. bnde ek başladığımda hergün yapmıyo 3 4 günü buluyo sbahları 1 kasık zeytinyağı yada kayısı kaynatıp püre olarak veriyorum.ben 2 öğüne gectim hergün öğlen sade yada meyveli yogurt akşamda corba veriyorum

Bizimki kilo almıyor ne kilo yapar sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…