2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    246
Evet az kaldı ek gıdaya bu bana güç veriyo 6 aya kadar bari emse sütüm az ya da çok ne kadar emerse kârdır diyorum. İnşallah daha uzun süre emer ama şüpheliyim Bakalım alıştığımız rutine devam edicez bi süre artık

Evet 3. Aya girdiğimizden beri benimki de ellerini hep ağzına sokuyor bu dönemde yaparlarmış hep. Mutlu oluyolar yaptıkça sanki ben de ellemiyorum

Anladım. Ben de bebeğiminkini kullanıyorum ama 3 fıs. Doğru mu emin değilim ondan sormak istedim
Bildiğim kadarıyla bebeğinki 400 IU, yani düşük dozajı. Yetişkin için olanlar genelde 1000 IU. Kış ya bir de, sanki çok almalıyız gibi geliyor bana. Tabi genelde almayı unutuyorum.

Bildiğim kadarıyla bebeğinki 400 IU, yani düşük dozajı. Yetişkin için olanlar genelde 1000 IU. Kış ya bir de, sanki çok almalıyız gibi geliyor bana. Tabi genelde almayı unutuyorum.
O zaman benimki 1200 ıu oluyor. 2 doz yeter galiba

Reactions: Gao
Bizimkinin asagi yukari artik derdini sikintisini anlamaya basladim ama bu ara uyaninca aglamaya basliyo acaba 12. Hafta atagi belirtisi mi? Minaa95 bebisim bizimkilerin dogum gunleri cok yakin. Senin cücede var mi boyle?

Sonrada bıraktırmak için cabalıcaz ne zor işler

Bizimkinin asagi yukari artik derdini sikintisini anlamaya basladim ama bu ara uyaninca aglamaya basliyo acaba 12. Hafta atagi belirtisi mi? Minaa95 bebisim bizimkilerin dogum gunleri cok yakin. Senin cücede var mi boyle?
Evet 12. Hafta belirtisi. Sürekli mızmız. Tam yatağa koyuyorum dudağını büzerek ağlıyor. Uyanıyor yine aynı mızmız dudağını büzüyor hemen. İnsan hiç dayanamıyor yaa. Uyumak için, yemek için, altının temizlenmesi için her şey için bize muhtaçlar

Benimki de bazen aynı şeyi yapıyor. Mamayi verdikten sonra hemen memeye tutuyorum. Ancak öyle sakinlesiyor

Canım bence doktor kontrolünde ilerle. Kimsenin yorumuyla mamayı kesme veya mama verme. Doktor doğum kilosuna göre vs bakıp ona göre şu kadar mama ver diyecektir

Biberonu oyun halısında yatarken vermeye başladık biz. Kucakta kesinlikle almıyor. Bu şekilde alıyor. Deneyin isterseniz denemediyseniz

Biberonu oyun halısında yatarken vermeye başladık biz. Kucakta kesinlikle almıyor. Bu şekilde alıyor. Deneyin isterseniz denemediyseniz
Valla pek sanmıyorum ama birde öyle deneriz eğer doktor mamaya tekrar başlatırsa. Çok teşekkür ederim

Dün dört kere 60 verdik bakalım böyle götürmeye çalışacağım haftaya kontrole kadar. Umarım kilo almış olurlar
Selam benim bebeğimde pek kilo almıyordu mama ya başlattı bu hafta ve nörolojik açıdan çok iyi olduğu için havuç ve elma az az ver dedi bide ben pek beslenmiyordum bu hafta yüklendim Jersey süt aldım yoğurt yaptım kaymak yedim ıspanak ve bolca balık tukkettim bir hafta da 300 Gr almış sanırım sutumun kalitesi iyi degildi ondan kilo aldı gibi geldi bana belki senin de sütun yağlı değildir acaba ondan kilo almıyor olmasın sanırım benim ondan böyle oldu

Kaç kilo doğdu

Emzirmekten vazgeçmeyin süt üretimi Arz talep işidir ne kadar çok emzirir iseniz ona göre sütünüz çoğalır. Memeyi aldığı gibi değil de emdikçe gelecek sütünüz yani beyin süt lazım diyip üretime geçecektir.
Sütünüzün kalitesini arttıran yiyecekler yiyin zengin ve yeteri kadar beslenin inanın bana sütünüz artacak. Kilosu da iyi sütüm yeter mi demeyin sütüm bebeğime yeterli diyip önce kendinize güvenin Emzirmekten hiç sıkılmadan

iyi geceler kızlar
Gece emzirmelerinde her zaman üst gazını çıkaramıyorum ya. Yarım saat omuzda sırtına pıt pıt vuruyorum yok. Uyuyor. Ben de mecbur koyuyorum beşiğine. Benim gibi olan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…