2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    241
Kızlar bebeğim eskiden pütürlü kaka yapıyordu artık daha sıvı formda rengi de hardal sarısı. O pütürler artık yok. Bu normal gelişimin bir parçası mı yoksa bizimki ishal falan da ben mi fark edemiyorum. Bunun bi doğrusu var mı. 2 aylık olduk bu hafta sonu bu arads

Başını tutuyor ya ondan yana sıkıntı yok ama insan heves ediyor işte

Bende omega kullanıyorum ama bence bünye meselesi. Bazıları da hiç takmaz verimli olur sütleri

Valla ben de öyle besleniyorum neler yiyorum ama bebeğim alt sınırdan kilo alıyor günde 20-22 gr olacak şekilde. Günde iki defa 80-90 cc mama da alıyor ama genelde bitirmiyor bile doyuyor yani. Ben de kilosuna takılmamaya çalışıyorum

Yok ishal olsa anlarsın bir iki saatte çok kaka yapması lazım günde 5-6 kere yapması lazım vs ishal değildir

Benim de 15 gr sanırım. Yani mamayı bırakalı 10 gün olmuştu. Tarttık 150 gr almış. Ben de 90 veriyorum. Doktor senin oğlun 120 de alır. İsterse ver dedi. Ama bu sefer emmeyi bırakacak diye korkuyorum. Philips avent kullanıyordum. Dün lansinoh sipariş ettim o daha zor akıyormuş dediler. Umarım sütüm artar da bırakırız biberonu mamayı

Ama bana zor geliyor bırakabilmek. Çünkü beni emiyor sonra + 90 cc daha içiyor. Yani benim sütümün en az 90 cc. Daha artması lazım ki mamayı bıraksın. O da birden olacak gibi değil galiba. E bu büyümeye devam ediyor yani ihtiyacı da günden güne artıyor belli ki. Nasıl yakalayacağım oğluşumun bilmiyorum

Vitamin bisey eksikliginden mi acaba çokça su da iciyorum ama yok doktoruma danışacağım sizi de bilgilendiririm bi hal caresini bulursam

Ben de mamayı kesemem ama verdiğim mamanın da kilosuna hiç katkısı yokmuş. 90 diyorum ama bitirmiyor bile. Gece beni saat başı emmeye kalkınca doymadı herhalde diyip mama yap dedim eşime, gün içinde de sadece bi kere yapmıştık. Yine bitirmemiş 30 cc kalmış içinde

Sizin bebişler günde kaç saat uyuyor kızlar, biz uyuyamıyoruz
Yeni yeni uyku düzenini oluşturmaya başladık biz. 8 8 buçuk gibi kalkıyor bazen daha erken kendiliğinden. Sonra 10 11e doğdu uyuyor 1 buçuk saat falan uyuyor Bi de öğleden sonra 1 buçuk saat uyuyor akşam üzeri de 20 25 dklık bir uyku. Sonra akşam 8 buçuk 9 gibi uyutmaya çalışıyorum. Orada da 1 tur uyuyor 15 20 dk hemen uyanıyor. Azıcık emzirip hemen geri uyutuyorum. Gece 2 de uyanıyor tekrar uyuması 3 buçuk 4. Ama aşağı yukarı saatler böyle gibi maşallah diyim nazar değmesin. Neyi söylesem anında terse dönüyor

Oooy maşallah, darısı başımıza, ne uyuyoruz ne uyanığız derken günlerimiz geçiyor bizim

Ben de anakucağınds 1 saat uyutmaya çalışıyorum yoksa düz yere koyarsan reflüsğ rahatsız ediyor. Bizde sessiz reflü var kızlar artık emin oldum. İnstagram tiktoka silent reflux yazın çıkan videolardaki belirtilerin hepsi var. Sürekli hapşuruyor yavrum ve yutkunuyor genzine geleni. Bu sebeple güzelce dalsa da 15 dk sonra rahatsız olup uyanıyor. Ana kucağında kafası bi miktar daha dik diye ona yatırıyorum inşallah sakıncası yoktur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…