• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Yaa gitcez bakalım bizimki de çok gazlı iyi gelirse 2 haftada bir götüreceğim sizin gaza iyi geldi mi
Baya iyi geldi canım su zaten iyi geliyor ben evdede küvetini suyla soldurup öyle yaptırıyorum rahatlıyor çok şimdi bide ufak ufak kendi de gaz çıkarmaya başladı oyuzden rahatladık biraz sanırım 3 ay okncs iyice ogreniyrlarmis o zaman oh dicem 😀

Çok basit kovayı ılık/sıcak suyla doldurup bebişi dik şekilde kovaya sokuyorsunuz boynuna kadar, alttan bacaklarını destekliyorum ben kolumu dirseğime kadar kovaya sokup. Çok hoşuna gidiyor YouTube’da vardır
Benimki suyu çok seviyor zaten bugün yapayım aynen youtubedne da bakayım

Bu konuşanların bebekleri herhalde 100 kg filan doğdu diye düşünüyorum artık kafayı yedirttiler çünkü 😂 mama ver diye tutturuyorlar ama bebeklerimiz kilo alıyorsa sağlıklı bir biçimde ne gerek var vermeye . Geçenlerde gaz sancısı oldu dedim , üşüttünüz mü dedi biri . Sonra mememde uyuyor diyorum doymuyor diyorlar 😂😂😂 ha birde kusunca dilinin üstü beyaz oluyor ya su vermem lazımmış haberiniz olsun 🤪 yani demem o ki sanırım bunlar hiç bitmeyecek arkadaşım . Allah yardımcımız olsun
Emzirirsin öyle zorbalanırsın mama verirsin öyle zornalanırsın 😒😒 hiç bu kadınlar lohusa psikolojisini tam atlatamamış diyen yok canım 😒
Sağlık ocağına aşı için gittim anne sütü çok önemli emzirmen gerekiyor diye söyleniyor doktor hemşire kendini ifade etmenin bir anlamı yok 😁 sanki gece kalkıp mama yapmak bana çok zevk veriyormuş gibi😂 annelikte ne yaparsan yap hep eksik bulma bir şey öğretme kaygısı var herkesin 😂😂😂

Emzirirsin öyle zorbalanırsın mama verirsin öyle zornalanırsın 😒😒 hiç bu kadınlar lohusa psikolojisini tam atlatamamış diyen yok canım 😒
Sağlık ocağına aşı için gittim anne sütü çok önemli emzirmen gerekiyor diye söyleniyor doktor hemşire kendini ifade etmenin bir anlamı yok 😁 sanki gece kalkıp mama yapmak bana çok zevk veriyormuş gibi😂 annelikte ne yaparsan yap hep eksik bulma bir şey öğretme kaygısı var herkesin 😂😂😂
Ben sağlık ocağında polinikliniklerde filan kocaman işte ilk 6 ay SAAADECEEE anne sütü temalı şeylerin epey zorbalık olduğunu düşünüyorum artık ya sanki insanlar keyfinden mama veriyor gibi

Ben sağlık ocağında polinikliniklerde filan kocaman işte ilk 6 ay SAAADECEEE anne sütü temalı şeylerin epey zorbalık olduğunu düşünüyorum artık ya sanki insanlar keyfinden mama veriyor gibi
Bizim grupta çaba var anne sütü için evet ama maalesef göğüslerim sarkar diyip emzirmeyen çok insan var ve yakinen de tanıdıklarım var bence bunun için yapılıyor özel durumlar için değil o yüzden üstünüze alınmalık değil. Öz çocuğunu çöpe atan, döven dolu yani doğurmakla anne olunmuyor maalesef bizde burada suyun derecesini bile konuşuyoruz aman iyi olsunlar diye. Ben sezeryan kamu spotuna da tepki göstermemiştim. Annemin 3 normal 1 sezeryanı var. Herkesten de mükemmel bir anne. Ama o reklamı da cidden hiç bi sağlık problemi olmadığı halde sezeryan isteyenler için olduğunu düşünüyorum. Çünkü insan tabiatının, vücudunun doğal akışında olmayan diğer şeylere normal diyemeyiz. Vajinal normal, sezeryan normal doğum değil. Ama bi daha bende doğursam sezeryan olsam 2sinde nasıl çocuklarım için iyi anneysem yine öyle olacağım. Ya da grupta sezeryan olan anneler belki benden bin kat daha iyidir. Kısacası ben kendimi bilirim başka şeyleri umursamam ihtiyacı olanlara yapıldığını düşünürüm böyle şeylerin bilinçsizlik çok çünkü

Bizim grupta çaba var anne sütü için evet ama maalesef göğüslerim sarkar diyip emzirmeyen çok insan var ve yakinen de tanıdıklarım var bence bunun için yapılıyor özel durumlar için değil o yüzden üstünüze alınmalık değil. Öz çocuğunu çöpe atan, döven dolu yani doğurmakla anne olunmuyor maalesef bizde burada suyun derecesini bile konuşuyoruz aman iyi olsunlar diye. Ben sezeryan kamu spotuna da tepki göstermemiştim. Annemin 3 normal 1 sezeryanı var. Herkesten de mükemmel bir anne. Ama o reklamı da cidden hiç bi sağlık problemi olmadığı halde sezeryan isteyenler için olduğunu düşünüyorum. Çünkü insan tabiatının, vücudunun doğal akışında olmayan diğer şeylere normal diyemeyiz. Vajinal normal, sezeryan normal doğum değil. Ama bi daha bende doğursam sezeryan olsam 2sinde nasıl çocuklarım için iyi anneysem yine öyle olacağım. Ya da grupta sezeryan olan anneler belki benden bin kat daha iyidir. Kısacası ben kendimi bilirim başka şeyleri umursamam ihtiyacı olanlara yapıldığını düşünürüm böyle şeylerin bilinçsizlik çok çünkü
Yok ben hiç öyle düşünmüyorum ya insan aynı benim gibi tamamen kendi isteğiyle de sezaryen olabilir ve bu konu hakkında konuşmaya kimsenin hakkı yok. Emzirmeyen insan da milyonda birdir yani dediğiniz kesim, o yüzden bu billboardlar tamamen zorbalık

Yok ben hiç öyle düşünmüyorum ya insan aynı benim gibi tamamen kendi isteğiyle de sezaryen olabilir ve bu konu hakkında konuşmaya kimsenin hakkı yok. Emzirmeyen insan da milyonda birdir yani dediğiniz kesim, o yüzden bu billboardlar tamamen zorbalık
Yüzde yüz katılıyorum size 👍
Tabiki bilinçsiz insan çok fakat bu doğum şekli tamamen bize özgü sezeryan doğurunca bi fark olmuyor yine bagimiz kuvvetli normal olmayan doğum değil sezeryan . Sadece bir seçenek fakat diğer söylediklerinize katılıyorum .

Aynen öyle ve bunu bize yapanlar yine kadınlar. Kadının düşmanı kadın derler ya o misal 😂

Ama ben konuşmalarınızı hatırlıyorum sezeryan konusunda sizi o insanlarla aynı kefeye koyamaz kimse. Araştırıp okuyorsunuz ben size kaç kere danıştığımı gayet iyi hatırlıyorum. Maalesef o milyonda 1 kesim artık o kadar az değil çok fazla var. Zorbalık konusuna gelince de bişey diyemem o sizin düşünceniz tabii

Yüzde yüz katılıyorum size 👍

Tabiki bilinçsiz insan çok fakat bu doğum şekli tamamen bize özgü sezeryan doğurunca bi fark olmuyor yine bagimiz kuvvetli normal olmayan doğum değil sezeryan . Sadece bir seçenek fakat diğer söylediklerinize katılıyorum .
O bağ konusunda %100 saçmalık zaten benim dediğim vajinal doğum normal doğum değildir sezeryan yanlısı düşünce için dedim yoksa dediğim gibi annemde 3 normal 1 sezeryan yaptı
Sezeryan olan evladı ayrı değil yani bizim içinde öyle sezeryan olan çocuğumuzla normal doğan çocuğumuz aynı sevgi aynı bağ

Back