- 11 Mart 2024
- 1.398
- 1.252
- 29
- Konu Sahibi kediannesibiri
- #31.561
Kızkar bebeğini şu baby spa merkezlerine götüren var mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu konuşanların bebekleri herhalde 100 kg filan doğdu diye düşünüyorum artık kafayı yedirttiler çünkü mama ver diye tutturuyorlar ama bebeklerimiz kilo alıyorsa sağlıklı bir biçimde ne gerek var vermeye . Geçenlerde gaz sancısı oldu dedim , üşüttünüz mü dedi biri . Sonra mememde uyuyor diyorum doymuyor diyorlar ha birde kusunca dilinin üstü beyaz oluyor ya su vermem lazımmış haberiniz olsun yani demem o ki sanırım bunlar hiç bitmeyecek arkadaşım . Allah yardımcımız olsunİnanın kulaklarımı kapıyorum bende geçiştiriyorum sizin gibi ama çok konuşuyo susmuyo başım ağrıyo zor tutuyorum bigün patlicam onu istiyolar ilk oğlumda da öyle yapmıştı çok yoruyolar ne bekliyolar el kadar bebe daha 1 aylık olduk şişko olur obez derler lafın nereye gitceğini bilmeden konuşuyolar
Canım aman diyim en önemli şey yaglama ya bebe yağı ya da kantoron yağı bezin üst bölgesine sürüp öyle kapaticaksin ki yapışmasın bi 10 gün böyle yaptık biz doktor öyle yönlendirdi ve pipiyi de yagliyosun aynı şekilde ucunuArkadaşlar bebeğimi çarşamba günü sünnet ettirdik . Antibiyotik krem kullanımından sonra beze yapışmasın diye ne yaptınız öneriniz var mı? Birde iki bezdir dikişlerinden kan geliyor . Eklediğim fotoğraftaki gibi gözüküyor. Sizce normal mi.
Ben canım 40 ucurmada goturmustum bide perşembe goturucem ay da bir düşünüyorum valla sevdi bizimkiKızkar bebeğini şu baby spa merkezlerine götüren var mı
Dün öyle yapmaya başladım . Biraz dikişlerine de yağ geliyor pipisine damlatırken ama bir şey olmaz değil mi ?Canım aman diyim en önemli şey yaglama ya bebe yağı ya da kantoron yağı bezin üst bölgesine sürüp öyle kapaticaksin ki yapışmasın bi 10 gün böyle yaptık biz doktor öyle yönlendirdi ve pipiyi de yagliyosun aynı şekilde ucunu
Yok canım öyle iyileşiyor zaten merak etmeDün öyle yapmaya başladım . Biraz dikişlerine de yağ geliyor pipisine damlatırken ama bir şey olmaz değil mi ?
Ben de 40 için düşünüyorum ama hasta olur mı diye endişeleniyorumBen canım 40 ucurmada goturmustum bide perşembe goturucem ay da bir düşünüyorum valla sevdi bizimki
ahahah hepsi aynı Şaşırmışlar valla daha ilk kez gören biri bu cocuk korkmuş ondan uyumuyo gazıyla uğraştığımı bilmez ama emzik ağzına büyük der 5 dkka sonra emzik ağzına tam der cocuk sıcaklamış der sonra elleri soguk eldiven tak dur bide hayalarına(özel yeri)bakayım gazı var aman havlu ısıt sar sanki hiç yapmıyorum gibi konuşuyo bez sayısını sorar kakası hangi renk say say bitmez ilk oğluma ek gıdada yapar yedirirdim cok yediriyosun obez olacak şimdi 8 yaşında cok zayıf kemikleri ericek diyo bitmezz bunlarr dediğin gibii daha çooookk konuşurlar ya sabırrBu konuşanların bebekleri herhalde 100 kg filan doğdu diye düşünüyorum artık kafayı yedirttiler çünkü mama ver diye tutturuyorlar ama bebeklerimiz kilo alıyorsa sağlıklı bir biçimde ne gerek var vermeye . Geçenlerde gaz sancısı oldu dedim , üşüttünüz mü dedi biri . Sonra mememde uyuyor diyorum doymuyor diyorlar ha birde kusunca dilinin üstü beyaz oluyor ya su vermem lazımmış haberiniz olsun yani demem o ki sanırım bunlar hiç bitmeyecek arkadaşım . Allah yardımcımız olsun
Olmaz canım niye olsun su dicaklogi banyo yaptırdığın gibi bence güzel olurBen de 40 için düşünüyorum ama hasta olur mı diye endişeleniyorum
Yaa gitcez bakalım bizimki de çok gazlı iyi gelirse 2 haftada bir götüreceğim sizin gaza iyi geldi miOlmaz canım niye olsun su dicaklogi banyo yaptırdığın gibi bence güzel olur
Baya iyi geldi canım su zaten iyi geliyor ben evdede küvetini suyla soldurup öyle yaptırıyorum rahatlıyor çok şimdi bide ufak ufak kendi de gaz çıkarmaya başladı oyuzden rahatladık biraz sanırım 3 ay okncs iyice ogreniyrlarmis o zaman oh dicemYaa gitcez bakalım bizimki de çok gazlı iyi gelirse 2 haftada bir götüreceğim sizin gaza iyi geldi mi
Evde kova banyosu yaptırmanızı öneririm her akşamYaa gitcez bakalım bizimki de çok gazlı iyi gelirse 2 haftada bir götüreceğim sizin gaza iyi geldi mi
Nereye götürüyorsun bende istiyorum ama mikrop kapar diye korkuyorumBen canım 40 ucurmada goturmustum bide perşembe goturucem ay da bir düşünüyorum valla sevdi bizimki
Evde hergün banyo yaptırıyorum çok geç saatler olmasa da akşama doğru ama o kadar kızarıp bozartıyor ki kendini birde bunu denemek istedim hem bir anı kalsın 40 ı için ama pek de araştırdığım bildiğinm bir şey değilEvde kova banyosu yaptırmanızı öneririm her akşam
Banyo ayrı kova banyosu ayrı bunu deneyin benceEvde hergün banyo yaptırıyorum çok geç saatler olmasa da akşama doğru ama o kadar kızarıp bozartıyor ki kendini birde bunu denemek istedim hem bir anı kalsın 40 ı için ama pek de araştırdığım bildiğinm bir şey değil
Ankaradamisin?Nereye götürüyorsun bende istiyorum ama mikrop kapar diye korkuyorum
Tamamdır nasıl bir şey bakıp yapacağımBanyo ayrı kova banyosu ayrı bunu deneyin bence
Çok basit kovayı ılık/sıcak suyla doldurup bebişi dik şekilde kovaya sokuyorsunuz boynuna kadar, alttan bacaklarını destekliyorum ben kolumu dirseğime kadar kovaya sokup. Çok hoşuna gidiyor YouTube’da vardırTamamdır nasıl bir şey bakıp yapacağım