Popüler Konu 2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    237
Kızlar normal doğum yapan annelere bir sorum var. Hepinize dikiş atıldı mı? Dikişleriniz ne kadar sürede iyileşti? Ben oturup kalkerken biraz zorlanıyorum, herkeste böyle mi acaba ?
Benim bir hafta oldu doğum yapalı ama dikişlerim tam iyileşmedi. Acı vermiyor, yavaş yavaş iyileşmeye başladı . Şu an bana acı veren şey dikiş bölgesine yakın çıkan sivilce. Acayip ağrıyor . Oturup kalkamıyorum. Şaka gibi çıktı orda canımı acıtıyor .

İnternette 1-2 haftada iyileşir yazıyor. Ben normal doğum olunca hemen iyileşme oluyor sanıyordum. Oturup kalkerken acı veriyor şuan dikişler. 6 saatte bir ağrı kesici alıyorum.
Sivilce için gittinmi doktora peki? Apse mi yapti acaba dikişler?

Kadın zlar perişanım uykusuz aç ve bitkin bebeğin gaz sancısı çok aranızda kolik bebek varmı neler yapiyorsunuz
Şu şekilde dizime oturtuyorum canım. Bir elimle boynunu tutup öbür elimle sırtını sıvazlıyorum. Hemen çıkıyor gazı. Dene istersen bi. Bana hemşire tarif etmişti.

Eklentiler

• IMG-20241022-WA0010.jpg
    58,5 KB · Görüntüleme: 92
Bana normal doğumun bu boyutunu hiç anlatan olmamıştı . Bende doğurunca her şey bitiyor sanmıştım . O sivilce bende genelde çıkıyordu ağda yaptığım zaman. Aynısı olduğu için sormadım açıkçası . Bir arkadaşım dikişler için tentürdiyot sür , sonra kurutma makinesi tut hemen geçiyor demişti. İstersen demeyebilirsin. Ben makineyi tutmadım ama kurumasını bekleyip iç çamaşırımı giyiyorum

Kadın zlar perişanım uykusuz aç ve bitkin bebeğin gaz sancısı çok aranızda kolik bebek varmı neler yapiyorsunuz
Aynı durumdayım yalnız değilsiniz gündüzleri çok güzel uyuyan bebeğim gece oldu mu çok fazla ağlıyor ve gaz sorunları başlıyor.. artık vücudum dayanamaz oldu yorgunluğa ne zaman geçer bu süreç bilemiyorum canları sağ olsun yeter ki idare ederiz

Bende bir soru soracağım . Uçuk çıkarıyorum. Bebeğim bir haftalık . Bugün farkettim çıktığını. Ona bulaşmış mıdır ? Ne yapmam gerekiyor

Koca istanbulda taksi kıtlığı var sanırım eve taksi cağırim dedim sabah taksi bulamadım kaç durağı aradım yok demekki ani bişi olsa doğum olsa taksi bulamicaz

Merhaba arkadaşlar, bebeğimin 8 günlükken göbeği düştü şu an 15 günlük göbekte hafif kanama var. Dr yeniden k vitamini iğnesi yaptırdı ama geçmedi. Yarın tekrar gideceğiz tahlil yapacak. Bu durumu yaşayan var mı acaba?

Bende bir soru soracağım . Uçuk çıkarıyorum. Bebeğim bir haftalık . Bugün farkettim çıktığını. Ona bulaşmış mıdır ? Ne yapmam gerekiyor
Canım uçuk olduğundan eminsen uzak durman lazım. Yani öpme mümkünse bir süre maske tak. Ellerini sık sık yıka

Uçuk kremi kullanabilirsiniz bende çıkardım on gün önce hemen kreme başladım sulanip büyümeden bulaş olmadan hallettim...

Canım sanırım seninle aynı gün doğurdum benim bebeğim de sancılı sab kullanmaya başladım bir nebze daha iyi öncesinde biogai kullandım ise yaramadi
Ellerini sık sık yıka ve maske tak bebisler için maalesef tehlikeli uçuk
Çok olmamakla birlikte benim bebeğimin de geç kurudu hafif kanliydi kuru tutup bezin dışında bırak dedi doktor öyle iyileşti

Merhaba bugün ikiz gebeliğe hamile olduğumu öğrendim fakat keselerden büyük olan boş diğerinde bebek gözüktü beta 10447 6 haftalık dedi bilgisi olan varsa yazabilirmj

Eklentiler

• Screenshot_2024-10-24-14-58-17-10_99c04817c0de5652397fc8b56c3b3817.jpg
    32,8 KB · Görüntüleme: 49
  • Screenshot_2024-10-24-14-58-07-70_99c04817c0de5652397fc8b56c3b3817.jpg
    31 KB · Görüntüleme: 50
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…