- 18 Nisan 2023
- 229
- 80
- 30
-
- Konu Sahibi kediannesibiri
- #30.601
Benim bir hafta oldu doğum yapalı ama dikişlerim tam iyileşmedi. Acı vermiyor, yavaş yavaş iyileşmeye başladı . Şu an bana acı veren şey dikiş bölgesine yakın çıkan sivilce. Acayip ağrıyor . Oturup kalkamıyorum. Şaka gibi çıktı orda canımı acıtıyor .Kızlar normal doğum yapan annelere bir sorum var. Hepinize dikiş atıldı mı? Dikişleriniz ne kadar sürede iyileşti? Ben oturup kalkerken biraz zorlanıyorum, herkeste böyle mi acaba ?
Maşallah yaa oldu mu o kadarBizim yarın randevumuz ,40 günlük olcaz bakalım nasıl çıkacak
Sizin bebeğünizin rengi koyulaştı mı pekiBizim yarın randevumuz ,40 günlük olcaz bakalım nasıl çıkacak
İnternette 1-2 haftada iyileşir yazıyor. Ben normal doğum olunca hemen iyileşme oluyor sanıyordum. Oturup kalkerken acı veriyor şuan dikişler. 6 saatte bir ağrı kesici alıyorum.Benim bir hafta oldu doğum yapalı ama dikişlerim tam iyileşmedi. Acı vermiyor, yavaş yavaş iyileşmeye başladı . Şu an bana acı veren şey dikiş bölgesine yakın çıkan sivilce. Acayip ağrıyor . Oturup kalkamıyorum. Şaka gibi çıktı orda canımı acıtıyor .
Şu şekilde dizime oturtuyorum canım. Bir elimle boynunu tutup öbür elimle sırtını sıvazlıyorum. Hemen çıkıyor gazı. Dene istersen bi. Bana hemşire tarif etmişti.Kadın zlar perişanım uykusuz aç ve bitkin bebeğin gaz sancısı çok aranızda kolik bebek varmı neler yapiyorsunuz
Bana normal doğumun bu boyutunu hiç anlatan olmamıştı . Bende doğurunca her şey bitiyor sanmıştım . O sivilce bende genelde çıkıyordu ağda yaptığım zaman. Aynısı olduğu için sormadım açıkçası . Bir arkadaşım dikişler için tentürdiyot sür , sonra kurutma makinesi tut hemen geçiyor demişti. İstersen demeyebilirsin. Ben makineyi tutmadım ama kurumasını bekleyip iç çamaşırımı giyiyorumİnternette 1-2 haftada iyileşir yazıyor. Ben normal doğum olunca hemen iyileşme oluyor sanıyordum. Oturup kalkerken acı veriyor şuan dikişler. 6 saatte bir ağrı kesici alıyorum.
Sivilce için gittinmi doktora peki? Apse mi yapti acaba dikişler?
Aynı durumdayım yalnız değilsinizKadın zlar perişanım uykusuz aç ve bitkin bebeğin gaz sancısı çok aranızda kolik bebek varmı neler yapiyorsunuz
Canım hiç durmayan ağlayan gazdan uyuyamayan huzursuz bebekler için çingen beşiği yapın diyolar tavandan asılan beşikler varyaKadın zlar perişanım uykusuz aç ve bitkin bebeğin gaz sancısı çok aranızda kolik bebek varmı neler yapiyorsunuz
Hamak beşik var internette acaba aynı işlevi görür müCanım hiç durmayan ağlayan gazdan uyuyamayan huzursuz bebekler için çingen beşiği yapın diyolar tavandan asılan beşikler varya
Canım uçuk olduğundan eminsen uzak durman lazım. Yani öpme mümkünse bir süre maske tak. Ellerini sık sık yıkaBende bir soru soracağım . Uçuk çıkarıyorum. Bebeğim bir haftalık . Bugün farkettim çıktığını. Ona bulaşmış mıdır ? Ne yapmam gerekiyor
Oturtulabiliyormu canım bu şekilde ben bişey olur diye korkuyorumŞu şekilde dizime oturtuyorum canım. Bir elimle boynunu tutup öbür elimle sırtını sıvazlıyorum. Hemen çıkıyor gazı. Dene istersen bi. Bana hemşire tarif etmişti.
Ben yapıyorum valla canım. Boynuna çok dikkat etmek gerekiyor sadece ileri geri atmasın diye. Belini zaten sen desteklemiş oluyorsun kucağında. Hemen çıkarıyor gazını.Oturtulabiliyormu canım bu şekilde ben bişey olur diye korkuyorum
Uçuk kremi kullanabilirsiniz bende çıkardım on gün önce hemen kreme başladım sulanip büyümeden bulaş olmadan hallettim...Bende bir soru soracağım . Uçuk çıkarıyorum. Bebeğim bir haftalık . Bugün farkettim çıktığını. Ona bulaşmış mıdır ? Ne yapmam gerekiyor
Canım sanırım seninle aynı gün doğurdum benim bebeğim de sancılı sab kullanmaya başladım bir nebze daha iyi öncesinde biogai kullandım ise yaramadiKadın zlar perişanım uykusuz aç ve bitkin bebeğin gaz sancısı çok aranızda kolik bebek varmı neler yapiyorsunuz
Ellerini sık sık yıka ve maske tak bebisler için maalesef tehlikeli uçukBende bir soru soracağım . Uçuk çıkarıyorum. Bebeğim bir haftalık . Bugün farkettim çıktığını. Ona bulaşmış mıdır ? Ne yapmam gerekiyor
Çok olmamakla birlikte benim bebeğimin de geç kurudu hafif kanliydi kuru tutup bezin dışında bırak dedi doktor öyle iyileştiMerhaba arkadaşlar, bebeğimin 8 günlükken göbeği düştü şu an 15 günlük göbekte hafif kanama var. Dr yeniden k vitamini iğnesi yaptırdı ama geçmedi. Yarın tekrar gideceğiz tahlil yapacak. Bu durumu yaşayan var mı acaba?
Hamak şeklinde olanlar var halatları tavana monte edilcek şekilde yüksek olcak tabi siz yetişcek şekilde ayarlıcaksınız. yerden hamak işe yaramaz.Hamak beşik var internette acaba aynı işlevi görür mü