- 18 Eylül 2021
- 716
- 522
- 53
- Konu Sahibi kediannesibiri
-
- #30.561
Oda sıcaklığında 4 saat, buzdolabı altında 4 gün, poşette buzlukta 6 ay demişti ebeler eğitim verirken.Kızlar sağılan anne sütü biberonda ne kadar süre bekleyebilir?
Bende öyle tek çocukla bitik hale geldim 5 gündür banyo yapamadımKızlarrrr hepinizi özledim 3 cocuklu hayat beni yordu elime telefonu zor alıyorum adapte olmaya çalışıyorum umarım hepiniz iyisinizdir
Dışarda 3saat dolapda 3 gün buzlkta 3 ay dedi ebeKızlar sağılan anne sütü biberonda ne kadar süre bekleyebilir?
Yatağa köy bebeği memeyi öyle ver ben öyle yaptım bide müzik aç ona YouTube den beyaz gurultuKızlar bebeğim memede uyuyor ,yatağına koyunca anında çığlığı basıyor. Bunun için ne yapmak lazım fikri olan paylaşabilir mi ? Ben de artık kucakta tutmaktan yoruluyorum , gözüm kapandı elimden dusurecegim diye korkuyorum acikcasi
Teşekkürlerr bi sorum daha var sütünüzü kaç cc sağıp veriyosunuz bebişe? Sağıyorsanız tabi. 13 günlük bebeğe 30 cc yeter miDışarda 3saat dolapda 3 gün buzlkta 3 ay dedi ebe
Kizlar internetten baktığın kadarıyla rutin oluşturmak önemli en geç akşam 7ye kadar uyutup 9kadar uyanik kalsa 9 gibi 9.30gibi yıkayıp 10.30 a kadar giydirme emzirme işlerini yapıp yatağına koymak hep aynı müziği açıp uyumasını sağlamak benim anne yani beşik sallanan ben 10 .30 koyuyorum müzik açıp sallıyorum az öyle uyuyor uykudan hemen önce sıcak banyo iyi geliyor beyaz gurultu aciyorum öyle düzen sağlamaya çalışıyorum bı deneyin böyle ama bazen huzursuz olunca da bebek memede olmak istiyor hepAynı şeyi yaşıyoruz anne yanı beşiğini hiç kullanamadık reflü yatağını bazen kullanabiliyoruz o da geceleri yan yatırıyorum eşimle aramızda oluyor benim memem ona temas halinde ağladığında emzirirecek şekilde oluyor başka türlü benden ayrılmıyor kokumuzu insanların dediğine göre yani sanırım Normal ama beşinde yatmasını çok isterim Nasıl alışacak bilmiyorum
Bide giydigin thisrtu köy diyolar kafasinin altına bide internette şey gördüm emziğin içine az bişe anne sütü şırınga ediyolar öyle azına veriyolar emziği bebeğin öyle de oluyormusCanım yok emerken uyuması değil sorun. Şu ki kucağımda temasla uyumak istiyor, asla ayıramıyorum. Yatagina koyamıyorum uyanacak diye. Çünkü uyanınca acayip sinirle agliyor
Ptesi doğum oldu. Sezaryen ile makat bebiş doğurdum. Zorlu geçti kolay diyemeyeceğim ama ne kolay ki zaten
Ben 60cc veriyordum ama şöyle yap 30cc yetmiyorsa 40 dene ya da 50 dene kalıyorsa 50 de 40 yap mesela doktor öyle yap dedi bana belli ölçüsü yok dedi anne sütünün onekadar la doyuyorsa dediTeşekkürlerr bi sorum daha var sütünüzü kaç cc sağıp veriyosunuz bebişe? Sağıyorsanız tabi. 13 günlük bebeğe 30 cc yeter mi
Sarılık yok çok şükürAnne ve bebek farklı kan grubuyla evet uyuşmazlık oluyor da sorun olmuyor sarılık ihtimali yüksek oluyor sadece. Ama bizim de böyle uyuşmazlık olmasına rağmen sarılık olmadı
Anladım çok teşekkür ederimOlmuyor canim..benim esimle vardi.. ben A rh-
Esim 0rh+.
2 cocugumda 0rh- oldu.. o yuzden cocuklarla benim uyusmazligim yok... dedigim gibi rh ile ilgili. Zaten ikinizde pozitifsiniz cocukta poz. Sizde yok.
Silikon göğüs ucuyla emzir bı nebze acısını azaltıyorPtesi doğum oldu. Sezaryen ile makat bebiş doğurdum. Zorlu geçti kolay diyemeyeceğim ama ne kolay ki zatençok şükür ikimiz de sağlıklıyız. Göğüs ucum çok kötü yara oldu ne zamana geçiyor bu göğüs ucu yarası muhabbeti ya
Seninde çok az kaldı hayırlısıyla inşallahKeşke uyku biriktirilebilen bir şey olsaydı
Bize de bugün verdiler henüz denemedik ama umarım huzursuzluk yapmazBize doktor 1. Hafta başlamak üzere reçete vermişti ama devletin karşıladığı huzursuzluk yaptı çoğu bebekte de oluyormuş onu kullanmıyoruz ocean aldık çok daha rahat bebeğim. Uygulaması da çok rahat ağzına spreyle sıkıyoruz. Bi de öğlene kadar vermek gerekiyor mümkünse yoksa uykusuzluk yapabilir
Son 8 gün yazıyor uygulamada ama hiç tık yok yaaSeninde çok az kaldı hayırlısıyla inşallah
Evet ben bugün emzirme danışmanlığı aldım ebemiz şöyle önerdi, bizim sıcaklığımıza alışınca yatağına koyunca soğuk geliyor olabilirmiş. Memede uyuyunca hemen memeni kapat dedi memeyle temas halinde uyumasın, üstüne senin de üstüne gelip kokun sinecek şekilde battaniye ört dedi. Uyku derinleşince battaniyeyle koy yatağına (bebeğin altında ve üstünde olacak şekilde). Bugün öyle denedik reflü yatağında sık sık, önceki günlere göre verim aldık kısa sürelerde olsa da. Bunu sık sık deneyeceğim bakalımKizlar internetten baktığın kadarıyla rutin oluşturmak önemli en geç akşam 7ye kadar uyutup 9kadar uyanik kalsa 9 gibi 9.30gibi yıkayıp 10.30 a kadar giydirme emzirme işlerini yapıp yatağına koymak hep aynı müziği açıp uyumasını sağlamak benim anne yani beşik sallanan ben 10 .30 koyuyorum müzik açıp sallıyorum az öyle uyuyor uykudan hemen önce sıcak banyo iyi geliyor beyaz gurultu aciyorum öyle düzen sağlamaya çalışıyorum bı deneyin böyle ama bazen huzursuz olunca da bebek memede olmak istiyor hep
Biz kombiyi açmadık henüz, kumtel fanlı ısıtıcı var o çok güzel götürüyor bizi şu an, ev 21-22-23 arası değişiyor. Havalandırdığımda 21 oluyor diğer zamanlar 22-23. Banyo yapmadan önce de yatak odasını iyice ısıtıyoruz ısıtıcı ile (banyo yatak odasında), ısıtıcı açıkken banyo yaptırıyoruz kombi açık olunca da böyle yaparız büyük ihtimalleBirde evleri kaç derecede tutuyorsunuz ben de kombi açık 23 dere 24 derece ev banyo yaptikdan snra epey üşüyor su titriyordu bugün elektrikli fan aldım artık banyo yaparken extra olarak bu isiticiyi yakicam sizler nasıl yapiyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?