- Konu Sahibi kediannesibiri
-
- #30.121
Evet herkes terkedip gitti buralarıGrupta kimse kalmadı ya onda öyle hissediyoruz bence
Neyse artık körler sağırlar birbirini ağırlar modunda geçeceğiz napalım. Biz bize takılırızEvet herkes terkedip gitti buraları
Aslında orası da çok güzeldi ama ben takip edemediğim için çıktım, sürekli başa dönüp okumak zor oldu benim için o yüzden burası daha iyi sankiEvet herkes terkedip gitti buraları
Ben kullanmak istiyorum..ilk dogumda faydasi oldugunu dusunuyorum..bu seferde kullanicam.Benim doktorum bir haftadan önce önermediğini söylemişti ama takmasan da olur sen bilirsin dediği için takmadım ben
Gectiyse bir sey olmaz canim. Artik bu haftalarda her sey normal :) sabaha ne kaldi.Şuan geçti mesela. Arada yokluyor geçiyo. Gündüz de regl ağrısı gibi geldi geçti. Sabahı bekleyeyim dedim ben de
Normal doğum olursa kanama sarı renge dönünce kullanmaya başlayabilirsiniz dedi ebe. Sezaryen için doktorun söylemesi gerekiyor dedi. Ben de henüz almadım owli diye bir markadan bahsediliyor geneldeBen kullanmak istiyorum..ilk dogumda faydasi oldugunu dusunuyorum..bu seferde kullanicam.
Kendi drumada sorayim bari..Normal doğum olursa kanama sarı renge dönünce kullanmaya başlayabilirsiniz dedi ebe. Sezaryen için doktorun söylemesi gerekiyor dedi. Ben de henüz almadım owli diye bir markadan bahsediliyor genelde
Bizi de aydınlatır mısınKendi drumada sorayim bari..
Tabi ki.Bizi de aydınlatır mısın
Amin inşallah canımAllah yardımcın olsun canım, sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın inşallah bebeğini.
Canım bol bol hareket yap da daha fazla büyümeden normal yolla gelsinKızlar çok merak ediyorumum doğumum nasıl olacak diye. Herhalde benim de sezeryan olur bebis 3650 olmuş. Doktorum da hiçbir şey demiyor. Git haftaya gel diyor sürekli
Canim ben kilo verdim , doktorum kizmisti hani bi ara. Ama bebis yine de kilo alıyor. AnlayamıyorumCanım bol bol hareket yap da daha fazla büyümeden normal yolla gelsin
Öyle ya ben de kilo aldırmaya çalışıyorum 3.100 gr oldu 3ü geçti diye seviniyorumCanim ben kilo verdim , doktorum kizmisti hani bi ara. Ama bebis yine de kilo alıyor. Anlayamıyorumbazı durumlar nasip galiba
Canım muz ,kabak çekirdeği, meyve, tahin ,avokado ye bol bol.Öyle ya ben de kilo aldırmaya çalışıyorum 3.100 gr oldu 3ü geçti diye seviniyorum
Maşallah çok güzel anlatmışsın. Darısı bize inşallah. Rabbim hayırla sağlıkla sıhhatle büyütmeyi nasip etsin9 ekim 2024doğumum oldu elhamdülillah. Bol dua, maneviyat, teslimiyet, doğru ekip, her kadının içinde bulunan o en ilkel doğurma içgüdüsünün cesaretiyle , korkmadan, ikinci doğumun verdiği tecrübeyle, rabbimin izni ve yardımıyla elhamdülillah doğumum büyülü bir atmosferle gerçekleşti. Süreçte odamda yalnızdım. Kuran açık, ışık loş, kasılmalarda nefesime odaklanıp rabbimi zikrederek, sabrımı sadece o anki sancıya verip , ilerisini düşünmeden , anda kalarak, açılmamı , sancı değerlerimi , doğumun ne zaman olacağını sormadan, yani sayılara takılmadan, sessizce , emanetime adım adım ilerlemek … kolay mıydı? Asla… Her şey zaten kabullenişle başladı. Olayları zorluklarıyla beraber kabul et, planlama, akışı bozma, gelene razı ol, kendini bırak, mücadele etme, gevşe… iki doğumum da normaldi ama aradaki 4 sene içinde değişen bir ben vardım. Aynı kasılma , aynı olay ama farklı bakış, farklı düşünce, farklı inanç, farklı teslimiyet… inşaallah benimkinden de güzel doğumlarınız olur sevgili anneler. Hiç bir yere yorum yazmazdım ama hepinize cesaret versin istedim. Benim hikayem böyleydi… 39+2 - avcılar hospital - türkan mutafoğlu
Çok güzel anlatmışsınız, hayırlı olsun rabbim analı babalı büyütsün9 ekim 2024doğumum oldu elhamdülillah. Bol dua, maneviyat, teslimiyet, doğru ekip, her kadının içinde bulunan o en ilkel doğurma içgüdüsünün cesaretiyle , korkmadan, ikinci doğumun verdiği tecrübeyle, rabbimin izni ve yardımıyla elhamdülillah doğumum büyülü bir atmosferle gerçekleşti. Süreçte odamda yalnızdım. Kuran açık, ışık loş, kasılmalarda nefesime odaklanıp rabbimi zikrederek, sabrımı sadece o anki sancıya verip , ilerisini düşünmeden , anda kalarak, açılmamı , sancı değerlerimi , doğumun ne zaman olacağını sormadan, yani sayılara takılmadan, sessizce , emanetime adım adım ilerlemek … kolay mıydı? Asla… Her şey zaten kabullenişle başladı. Olayları zorluklarıyla beraber kabul et, planlama, akışı bozma, gelene razı ol, kendini bırak, mücadele etme, gevşe… iki doğumum da normaldi ama aradaki 4 sene içinde değişen bir ben vardım. Aynı kasılma , aynı olay ama farklı bakış, farklı düşünce, farklı inanç, farklı teslimiyet… inşaallah benimkinden de güzel doğumlarınız olur sevgili anneler. Hiç bir yere yorum yazmazdım ama hepinize cesaret versin istedim. Benim hikayem böyleydi… 39+2 - avcılar hospital - türkan mutafoğlu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?