2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    246
Ben kullanmak istiyorum..ilk dogumda faydasi oldugunu dusunuyorum..bu seferde kullanicam.
Normal doğum olursa kanama sarı renge dönünce kullanmaya başlayabilirsiniz dedi ebe. Sezaryen için doktorun söylemesi gerekiyor dedi. Ben de henüz almadım owli diye bir markadan bahsediliyor genelde

9 ekim 2024 doğumum oldu elhamdülillah. Bol dua, maneviyat, teslimiyet, doğru ekip, her kadının içinde bulunan o en ilkel doğurma içgüdüsünün cesaretiyle , korkmadan, ikinci doğumun verdiği tecrübeyle, rabbimin izni ve yardımıyla elhamdülillah doğumum büyülü bir atmosferle gerçekleşti. Süreçte odamda yalnızdım. Kuran açık, ışık loş, kasılmalarda nefesime odaklanıp rabbimi zikrederek, sabrımı sadece o anki sancıya verip , ilerisini düşünmeden , anda kalarak, açılmamı , sancı değerlerimi , doğumun ne zaman olacağını sormadan, yani sayılara takılmadan, sessizce , emanetime adım adım ilerlemek … kolay mıydı? Asla… Her şey zaten kabullenişle başladı. Olayları zorluklarıyla beraber kabul et, planlama, akışı bozma, gelene razı ol, kendini bırak, mücadele etme, gevşe… iki doğumum da normaldi ama aradaki 4 sene içinde değişen bir ben vardım. Aynı kasılma , aynı olay ama farklı bakış, farklı düşünce, farklı inanç, farklı teslimiyet… inşaallah benimkinden de güzel doğumlarınız olur sevgili anneler. Hiç bir yere yorum yazmazdım ama hepinize cesaret versin istedim. Benim hikayem böyleydi… 39+2 - avcılar hospital - türkan mutafoğlu

Maşallah çok güzel anlatmışsın. Darısı bize inşallah. Rabbim hayırla sağlıkla sıhhatle büyütmeyi nasip etsin

Çok güzel anlatmışsınız, hayırlı olsun rabbim analı babalı büyütsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…