2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    241
Kizlar selam 36+6 dan selamlar :) nstde yine 50 60 arasi sancim cikti bugun..ptesi tekrar cagirdi...15 ekimede gun vermisti..
Agri degil ama su an kasilma hissediyorum birazda uzun suruyor.. sancimidir bu agri esigim yuksek cok anlamiyorum sanciyi gerginlik.disinda.

Bende yaptırdım kızımda da yaptırmıştım gayet yetti eğer üşürse zaten battaniye ile yarım kundak yaparsın bence yeterli oluyor kızımda 24 ekimde doğmuştu yine de herkesin tecrübesi farklı

Bende yaptırdım kızımda da yaptırmıştım gayet yetti eğer üşürse zaten battaniye ile yarım kundak yaparsın bence yeterli oluyor kızımda 24 ekimde doğmuştu yine de herkesin tecrübesi farklı
Bi de Mersin’de yaşıyorum soğuk bi memleket değil ben de yeterli olur diye düşünüyorum. Yaptırmasam içimde kalacaktı çok güzeller

Sezaryen olan kızlar alt üst takım mı almıştınız yoksa gecelik mi? Ben hep kendime alt üst takım aldım şimdi bebek dönmediği için sezaryen olacak. Gecelik de almalı mıyım
2 tane penye düğmeli alt üst takım aldım. 1 tane saten alt üst sabahlıklı takım aldım fotoğraf çekimi için. 1 tane de trendyol’dan lacivert renk lohusa elbise aldım Miss Dünya Lissa’dan ve yumuşacık çok güzel geldi tavsiye ederiim

Yanlış hatırlamıyorsam bu hafta emzirme haftası sebebiyle çoğu yerde etkinlikler, eğitimler vb çok var. Değerlendirmek isteyenler araştırsin. Destek güzel şey

Odanın ısısını ayarlarsin canım. Fotoğraf ne kadar uzar sanki kundak vs durumu kurtarirsin bence

Hayırlı uğurlu olsun tatlım, Rabbim analı babalı, sağlıkla büyütsün

Yanlış hatırlamıyorsam bu hafta emzirme haftası sebebiyle çoğu yerde etkinlikler, eğitimler vb çok var. Değerlendirmek isteyenler araştırsin. Destek güzel şey
Ay evet bugün o yüzden tekrar eve geldi hastanedeki ebeler ev ziyaretleri yapıyorlarmış çiçek filan getirdiler hatta. Gerçekten çok fark ediyormuş emzirme pozisyonları

Selam herkese. Yarin oglen sezaryen olacagim cok cok heyecanliyim. Dua edin nolur

Sağlıkla al kucağına inşallah. Rabbim kolaylaştırsın bi an evvel toparlan inşallah

Bi de Mersin’de yaşıyorum soğuk bi memleket değil ben de yeterli olur diye düşünüyorum. Yaptırmasam içimde kalacaktı çok güzeller

Güle güle giysin inşallah Ben kat kat giydirmedim hiç hastane de böyleydi evde de bi geceleri yarım kundak yaptım. Misafirliğe gitmek biraz düşündürücü oluyor bi çanta yedek kıyafetle gidiyorsun evleri soğuk mudur acaba diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…