-
- Konu Sahibi kediannesibiri
- #29.721
Gecelige gerek yok bence canım. Uzun geceliği yukarı toplamak daha zor, ben takım giymiştim.Sezaryen olan kızlar alt üst takım mı almıştınız yoksa gecelik mi? Ben hep kendime alt üst takım aldım şimdi bebek dönmediği için sezaryen olacak. Gecelik de almalı mıyım
Epidural mide bulantısı yaparKızlar sezeryandan sonra mide bulantısı, kusma şikayeti olan var mı. Nasıl geçiyor. Hastaneden çıkmadan doktor tahlil yaptı temiz çıkmıştı
Bende yaptırdım kızımda da yaptırmıştım gayet yetti eğer üşürse zaten battaniye ile yarım kundak yaparsın bence yeterli oluyor kızımda 24 ekimde doğmuştu yine de herkesin tecrübesi farklıEki Görüntüle 3486429 kızlar doğumum 14-19 ekim aralığında olacak hastane odasında foto çekimi için bu alt üst müslin takımlardan aldım. Fakat şu kafama takılıyor bu müslinler ince mi bebek üşür mü sizce?
Bi de Mersin’de yaşıyorum soğuk bi memleket değil ben de yeterli olur diye düşünüyorum. Yaptırmasam içimde kalacaktı çok güzellerBende yaptırdım kızımda da yaptırmıştım gayet yetti eğer üşürse zaten battaniye ile yarım kundak yaparsın bence yeterli oluyor kızımda 24 ekimde doğmuştu yine de herkesin tecrübesi farklı
Rabbim kolaylaştırsın doğumunuzu sağlıcakla kucağına alSelam herkese. Yarin oglen sezaryen olacagimcok cok heyecanliyim. Dua edin nolur
Canım gecelik al mutlaka alt üst zorlar seniSezaryen olan kızlar alt üst takım mı almıştınız yoksa gecelik mi? Ben hep kendime alt üst takım aldım şimdi bebek dönmediği için sezaryen olacak. Gecelik de almalı mıyım
2 tane penye düğmeli alt üst takım aldım. 1 tane saten alt üst sabahlıklı takım aldım fotoğraf çekimi için. 1 tane de trendyol’dan lacivert renk lohusa elbise aldım Miss Dünya Lissa’dan ve yumuşacık çok güzel geldi tavsiye ederiimSezaryen olan kızlar alt üst takım mı almıştınız yoksa gecelik mi? Ben hep kendime alt üst takım aldım şimdi bebek dönmediği için sezaryen olacak. Gecelik de almalı mıyım
Vermedi ptesi gideceğim dönmemiş olursa gün verecek. Ama pek umudum kalmadı artıkCanım doktorun gün verdi mi
Yanlış hatırlamıyorsam bu hafta emzirme haftası sebebiyle çoğu yerde etkinlikler, eğitimler vb çok var. Değerlendirmek isteyenler araştırsin. Destek güzel şeyKızlar ben iki gün önce emzirmede tutuş problemi vs yaşadım bebeğimi iyi doyuramadım bu yüzdendün kontrolümüz vardı doğumhanede ebelere yönlendirdi doktorumuz, ebeler çok güzel bi eğitim verdiler bana ve eşime. Hem emzirirken tutuş pozisyonları hem de gazını alma pozisyonları. Sonra da ilçemizdeki ketem’in ebeleri geldi (gebelik okulunda demişlerdi arayın evinize geliriz diye) onlar da gelip çok güzel anlattılar her şeyi lütfen doğum yapınca hastanenizde ve sonra böyle gerekirse keteminizde ebelerle iletişimle olun bu eğitimleri alın. O kadar rahatladık ki dünden beri.
Bu arada ebemiz meme kontrolü de yaptı, süt sağma makinesinin benim meme uçlarımı şu an tahriş ettiğini fark etti. Elle sağmayı gösterdi (ben çok önyargılıydım ama çok çok kolaymış.) ve elle sağdığımda makineden daha fazla süt geldi. Yine de şu aşamada sağım yapmama gerek yokmuş ama memelerimde doluluk hissi olursa sağabileceğimi söyledi.
Özet olarak lütfen bebeği tutma/emzirme/gaz çıkarmada zorluk yaşarsanız ebelerle iletişime geçin kendinizi yalnız hissetmeyin
Odanın ısısını ayarlarsin canım. Fotoğraf ne kadar uzar sanki kundak vs durumu kurtarirsin benceEki Görüntüle 3486429 kızlar doğumum 14-19 ekim aralığında olacak hastane odasında foto çekimi için bu alt üst müslin takımlardan aldım. Fakat şu kafama takılıyor bu müslinler ince mi bebek üşür mü sizce?
Sağlık ve sıhhatle bebeğini kucağına al canım.Selam herkese. Yarin oglen sezaryen olacagimcok cok heyecanliyim. Dua edin nolur
Hayırlı uğurlu olsun tatlım, Rabbim analı babalı, sağlıkla büyütsünKızlar günlerdir foruma giremedim. Ctesi günü sezaryen ile doğum yaptım. Doğum süreci çok güzel geçti çok şükürtam ameliyathaneye girince heyecanlanmaya başladım ama korkulacak hiçbir şey yokmuş bebeğim de ben de gayet sağlıklıyız iyi ki de epidural olmuş diyorum hatta. Sezaryen olacaklar kimseyi dinlemesin ve korkmasın
Canım günlerdir bebekle ve toparlanmakla uğraşıyorum giremedim. Sen nasılsın 2 gün önce doğum yaptın sen de nasılsın?
Ay evet bugün o yüzden tekrar eve geldi hastanedeki ebelerYanlış hatırlamıyorsam bu hafta emzirme haftası sebebiyle çoğu yerde etkinlikler, eğitimler vb çok var. Değerlendirmek isteyenler araştırsin. Destek güzel şey
Evet ya ben de öyle düşündüm bakalım:)Odanın ısısını ayarlarsin canım. Fotoğraf ne kadar uzar sanki kundak vs durumu kurtarirsin bence
Selam herkese. Yarin oglen sezaryen olacagimcok cok heyecanliyim. Dua edin nolur
Bi de Mersin’de yaşıyorum soğuk bi memleket değil ben de yeterli olur diye düşünüyorum. Yaptırmasam içimde kalacaktı çok güzeller