- 25 Ekim 2022
- 948
- 1.280
- 43
- Konu Sahibi kediannesibiri
-
- #27.721
Aynen kesin başlayıp duran sancıların vardı. Rahim ağzın çok hızlı kısalıyordu ve bence yine fark etmediğin bir doğum sancısı esnasında düştü karnın. Sonra yine fark etmediğin sancıda suyun geldi. Her türlü hayırlısı buymuş ali barlas içinHaklısın tam da dediğin gibi olmuş bak arkadaşıma doğumdan bir gün önce yazdıklarımı buldum. Artık hissetmiyorum sancıları da demişim.
Benim bazen böyle ama bazende oğlan bir toplanıyor ki yukarı yükseliyor yine ama senin kurduğun cümleyi sabah annemw diyorum acı fln artık düzene girdi yoruldum. Sancı gelse bile aynı bende her şeyHaklısın tam da dediğin gibi olmuş bak arkadaşıma doğumdan bir gün önce yazdıklarımı buldum. Artık hissetmiyorum sancıları da demişim.
Ya bilmiyorum benim de hep sancım vs vardı ama doğumdan önce ciddi ciddi hissettim o gece masaya bile oturamadım kasıklarıma çok baskı vardı yemek yiyememiştim oturup. Zaten içim huzursuz yatmıştım gece 4te de uyurken suyum geldi zaten. Hayırlısı olsun herkes için. Herkesin doğum başlama hikayesi de çok farklı başkalarını referans almamak lazım. Sancılar için de herkes çok normal çok normal diyordu ama doktorum hep daha bunlar için erken diyordu nstde gördükçe 1 ay öncesi böyle olur diyordu. Gerçekten de 28. Haftada sancılarım başladı, 32 de doğumu durdurdular 34te de geldi. Bu konularda kesinlikle doktorunuza güvenin kızlar kendi kendinize teşhis koymayın. Doktorunuz normal diyorsa normaldirBenim bazen böyle ama bazende oğlan bir toplanıyor ki yukarı yükseliyor yine ama senin kurduğun cümleyi sabah annemw diyorum acı fln artık düzene girdi yoruldum. Sancı gelse bile aynı bende her şey
Her doktor farklı bir şey söylemese stres yapmam belki ama doktorlar da hemfikir olamıyor ki. Perinatolog 19. haftada sancılar için erken dedi ama benim doktorum normal dedi. Ayrıca perinatolog senin sat doğru dedi ama doktorum satı saymıyor, keseyi ilk kaç haftalık görmüşse ona göre harwket ediyor. Yine şehir hastanesinin scilinde sancılarıma çok deyip serum falan verdiler, yatabilirsin hastanede dediler. doktorum adet günlerine denk gelmiştir bu sancılar düzenli değil dedi. Cidden o zamanın nstsinde 20 dakikada dört sancı vardı ama şimdiki nstde sadece 1 sancı vardı. Doktorum hep haklı çıkıyor ama diğer doktorların dediği nolcak onu anlamıyorumYa bilmiyorum benim de hep sancım vs vardı ama doğumdan önce ciddi ciddi hissettim o gece masaya bile oturamadım kasıklarıma çok baskı vardı yemek yiyememiştim oturup. Zaten içim huzursuz yatmıştım gece 4te de uyurken suyum geldi zaten. Hayırlısı olsun herkes için. Herkesin doğum başlama hikayesi de çok farklı başkalarını referans almamak lazım. Sancılar için de herkes çok normal çok normal diyordu ama doktorum hep daha bunlar için erken diyordu nstde gördükçe 1 ay öncesi böyle olur diyordu. Gerçekten de 28. Haftada sancılarım başladı, 32 de doğumu durdurdular 34te de geldi. Bu konularda kesinlikle doktorunuza güvenin kızlar kendi kendinize teşhis koymayın. Doktorunuz normal diyorsa normaldir
Maşallah bu nasıl 37*2Hepimize koca bir maşallah kızlar37+2’deyiz. Benim karnım çok büyümedi sanki, ya da bana öyle geliyor bilmiyorum Genel de görenler erkek bebek böyle küçük olur diyorlar
Ben ekrani ayri aldim telefonu kitlmeyeyim diyeArkadaşlarımızda telefonla izlenenden var, sürekli telefon oraya bağımlı oluyor
Başka birşey yapamıyorsun
Ben kendinden ekranlı almayı düşünüyorum
Kendi doktorunun söylediklerine güven bence senin çok uzun zamandır sancın var beraberinde rahim uzunluğuna vsde bakıyorlar kendi doktorun en başından beri takip ediyor diğerleri ilk defa görüyor hikayeni geçmişini bilmiyorlar. Zaten normal olmasaydı 22. Haftada doğurmuş olurdun demek ki diğer şeyler normal gidiyor, hayırlısıyla gelsin kuzucuk en doğru zamandaHer doktor farklı bir şey söylemese stres yapmam belki ama doktorlar da hemfikir olamıyor ki. Perinatolog 19. haftada sancılar için erken dedi ama benim doktorum normal dedi. Ayrıca perinatolog senin sat doğru dedi ama doktorum satı saymıyor, keseyi ilk kaç haftalık görmüşse ona göre harwket ediyor. Yine şehir hastanesinin scilinde sancılarıma çok deyip serum falan verdiler, yatabilirsin hastanede dediler. doktorum adet günlerine denk gelmiştir bu sancılar düzenli değil dedi. Cidden o zamanın nstsinde 20 dakikada dört sancı vardı ama şimdiki nstde sadece 1 sancı vardı. Doktorum hep haklı çıkıyor ama diğer doktorların dediği nolcak onu anlamıyorum
Ayyy o da olabilir bilmiyorumMaşallah bu nasıl 37*2Benim 18. haftada falan böyleydi karnım Cinsiyetle alakası yok bence senin yapınla ilgili bir durum
Ayyy buradaki kaynanalar gercekten cahiller yaaa bu ne yaa kac haftalik olmussun risklisin dogumin yaklasmis ne konservesi neden esina bagiriuor nedir yaaa ayy cildirdim resmenKaynanam beni çok üzüyor hanımlarZaten hamileliğim boyunca hiç yardıma gelmedi. Sadece iki kez gezmek için geldi. O kadar hizmet ettim ama minnet duymadı. Üstelik kasalarca domates almış. Eşime: "Sena gelsin de konserve yapalım." demiş. Sabah yine aradı. Eşim gelemeyeceğimizi söyleyince bir ton azarladı. Zaten karnım 32. haftadan beri çok düşmüş, korktuğumu biliyor ama eşimi azarlayıp evin huzurunu bozuyor. Eşimin tüm gün morali bozuktu ve ben kendimi suçlu hissettim. Şehir dışına sırf konserve yapmaya gitmemizi istemesi sizce normal mi yoksa hamilelik hormonlarım yüzünden bana mı anormal geliyor
Haklisin uzulme uzulsende su donemde uzme yavrunu uzme cahil dusuncesiz anlayissiz insanlarin yuzunden yavrunu uzme ya nedir cok sinirleniyorum buradaki kayinvalidr terorune benimdr yengemler var annemi uyaririm onlar senin kizkarin degil onlara bizim gibi davranamazsin ve beklentini yuksek tutma bizde bekle ogullarindan bekle yaparlarsada mutlu ol hosnut tut onlari diyorumBekarken bir kez bile konserve yapmadım ama evlendiğimden beri ona yardım ettim zaten. İki senedir saatlerce domates doğratıyor, bir kez bile söylenmedim. Bu sene gitmedim diye dünyanın lafını etti. Karnım burnumda olmasa yine anlayacağım. Çok zoruma gitti
Yasindan ve esinden kaynakli canimmm kesinlikle senin esinde sessiz tartismayi sevmeyen biriyse ve yonetiliyorsa annesi tarafindan onu kullaniyordur benim esimin en sevdigim huyu annesiyle babasiyla asla beni muhattap etmez ve gelinlik yaptirmaz cunku kendi gitmiyor banada demiyor anneme git24 yaşındayım ve bence zaten o yüzden böyle çocukmuşum gibi davranma hakkı görüyor kendinde. Eltime böyle davranamıyor. Gerçi eltim onun öz yeğeni diye de ona daha iyidir belki. Eltim şu an yanında zaten ama illa benim gelmemi de istemiş hanımefendi
Ben bi yere sordum 3 poz 15x21 baskı 1500 dedi. Kıyafet veriyomuş isteğe göre ama kıyafet vermesek de fiyat değişmiyo dedi. Çok pahalı geldi yani bize, yine seninki biraz daja uygunmuşKızlar hamile çekimi için 7 poz baskı 1 reels video 1400tl nasil sizce. Cekim 1 saate yakin sürüyormuş tek kıyafet. Evde hazirlanıp gidecegiz esimle
Ayyyy coooook sevindimmmm canimmm yaaa 2 hafta ne kii seninde dikislerin iyi olmustur en azindan tum full konstre olacaksinHello.
İyiyiz biz. Bugün tam 1 aylık olduk. Tüm hayati riskleri atlattık. Tüm muayenelerimiz temiz. Bugünümüze çok şükür.
Doktorumuz da çok memnun. Sütü de güzel kabul ediyor. Bu hafta ilk kez kucağıma aldım ve ten tene temas ettik. Öyle güzel bir his ki. Öyle sıcak ve yumuşacıktı ki. İnanamadım.
haftaya oksijenden çıkma çalışmaları yapacak. Son hafta da beslenme ve uyum eğitimimiz var. Allahın izniyle son 2 haftamız.
1 ay önce neredeydik şimdi neredeyiz.
Şükürler olsun
en azından tecrübe sahibi olduk Allah bir daha evlat nasip ederse kendimiz de anlayabiliriz yanlış giden bir şey olup olmadığınıKendi doktorunun söylediklerine güven bence senin çok uzun zamandır sancın var beraberinde rahim uzunluğuna vsde bakıyorlar kendi doktorun en başından beri takip ediyor diğerleri ilk defa görüyor hikayeni geçmişini bilmiyorlar. Zaten normal olmasaydı 22. Haftada doğurmuş olurdun demek ki diğer şeyler normal gidiyor, hayırlısıyla gelsin kuzucuk en doğru zamanda
Madem yerinde rahat niye çocuğu yerinden ediyorsunAyyy o da olabilir bilmiyorumŞu 3 4 parmağı ben de denedim de maşallah hiç boşluk yok, benim minik fasulyemin gelmeye niyeti pek yok gibi Mecbur haftaya sezaryene gideceğiz artık
Biz sağlıklı davranan annelerden ve kaynanalardan olacağız eminim kiAyyy buradaki kaynanalar gercekten cahiller yaaa bu ne yaa kac haftalik olmussun risklisin dogumin yaklasmis ne konservesi neden esina bagiriuor nedir yaaa ayy cildirdim resmen
Sen de eşin de çok anlayışlı, olgun insanlarmışsınız maşallah. Benim eşim tavrını net koysaydı annesi bu kadar rahat azarlayamazdı zatenHaklisin uzulme uzulsende su donemde uzme yavrunu uzme cahil dusuncesiz anlayissiz insanlarin yuzunden yavrunu uzme ya nedir cok sinirleniyorum buradaki kayinvalidr terorune benimdr yengemler var annemi uyaririm onlar senin kizkarin degil onlara bizim gibi davranamazsin ve beklentini yuksek tutma bizde bekle ogullarindan bekle yaparlarsada mutlu ol hosnut tut onlari diyorum
Masallah bizede annem yapiyor her sene sagolsun yaa hep yapar gonderir babamla koyde yapiyorlarYa yapınca cidden cok ise yariyor ama bugune kadar annem yapar yapar verirdi, neredeyse yapildigi zamana bile dahil olmamistim evde.taze fasulye pisirip kavanozlamayi ilk kez denedik o da cok guzel oldu. Cok ugrastiriyor ama.
Eglendim aslinda yaparken tabi ben sadece onume gelen yikanmis ayiklanmis bölünmüş domatesleri rendeledim. hazirlamasi, pisirmesi, kavanozlamasiyla annem ugrasti hep :)
Kavanozlari da eski odamin gardrobuna yığdı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?