- 14 Ekim 2023
- 1.856
- 1.451
- 53
- Konu Sahibi kediannesibiri
-
- #26.201
Aynen kasılmaları oluyodu onun da uzun zamandır, inşallah ikisi de iyidirBen onunda doğum yaptığını düşünüyorum nedense.ssver eğer doğum yaptıysan umarım bebekte sende iyisinizdir
Kaç haftalık oldunuz siz?Kontrolden geldim, beklediğim kadar iyi değil durumlar. 2 haftadır sürekli yatarak dinlendim ve hissettiğim sancılar baya azalmıştı, bugün nst'de yine sancı çıktı. alttan muayene yaptı, serviks uzunluğu 32 mm iyi dedi ama 1 parmak açıklık var dedi. perinatolog olan bir hastaneye yatış yapmamı söyledi. ameliyatı yapacak olan doktorumu aradım, evde istirahate devam et, sancıların yine sıklaşırsa hastaneye yatış yaparsın dedi. eve geldim şimdi yatıyorum yine. moralim bozuldu biraz, her şey düzelmiş, yolunda diyecek diye bekliyordumaçıklık durumu korkuttu ve alttan muayenenin doğumu tetikleme ihtimali olması da ayrı korkutuyor. bir de nst'de bebek hareketleri zayıf dediler gelip gidip sarstılar göbeğimi, uyandıramadık bir türlü ama kanala girmiş falan demedi.
Hakkında hayırlısı canım ama strese girme açıklık olup kaç gün sonra doğuranlar var, sen yapman gerekenlere devam et her şey olacağına varıyor. Güzel olsun, iyi olsun, hayirla olsunKontrolden geldim, beklediğim kadar iyi değil durumlar. 2 haftadır sürekli yatarak dinlendim ve hissettiğim sancılar baya azalmıştı, bugün nst'de yine sancı çıktı. alttan muayene yaptı, serviks uzunluğu 32 mm iyi dedi ama 1 parmak açıklık var dedi. perinatolog olan bir hastaneye yatış yapmamı söyledi. ameliyatı yapacak olan doktorumu aradım, evde istirahate devam et, sancıların yine sıklaşırsa hastaneye yatış yaparsın dedi. eve geldim şimdi yatıyorum yine. moralim bozuldu biraz, her şey düzelmiş, yolunda diyecek diye bekliyordumaçıklık durumu korkuttu ve alttan muayenenin doğumu tetikleme ihtimali olması da ayrı korkutuyor. bir de nst'de bebek hareketleri zayıf dediler gelip gidip sarstılar göbeğimi, uyandıramadık bir türlü ama kanala girmiş falan demedi.
Rahim ağzı uzunluğu ve bugüne dek dinlenmenin işe yaraması harika haberKontrolden geldim, beklediğim kadar iyi değil durumlar. 2 haftadır sürekli yatarak dinlendim ve hissettiğim sancılar baya azalmıştı, bugün nst'de yine sancı çıktı. alttan muayene yaptı, serviks uzunluğu 32 mm iyi dedi ama 1 parmak açıklık var dedi. perinatolog olan bir hastaneye yatış yapmamı söyledi. ameliyatı yapacak olan doktorumu aradım, evde istirahate devam et, sancıların yine sıklaşırsa hastaneye yatış yaparsın dedi. eve geldim şimdi yatıyorum yine. moralim bozuldu biraz, her şey düzelmiş, yolunda diyecek diye bekliyordumaçıklık durumu korkuttu ve alttan muayenenin doğumu tetikleme ihtimali olması da ayrı korkutuyor. bir de nst'de bebek hareketleri zayıf dediler gelip gidip sarstılar göbeğimi, uyandıramadık bir türlü ama kanala girmiş falan demedi.
Kağan kocatepenin videosunda görmüştüm idrarda protein kaçağı preeklampsi için en önemli gösterge dedi. Tabii sen günlük 3-4 kez ölçümlerini yap. Limonlu su iç, dinlen. İkizdi dimi senin? Artık ödemler doğal da olabilir. Bu arada benim de tansiyonum normalde ve hamilelik sürecinde hep en fazla 10-7 iken son günlerde 13-8, 12-8 civarında. Zannediyorum bebişlerin yukarı yaptıkları baskı da etkiliyorKizlar tansiyonum duzene girdi cok sukur idrarda protein kacagi yok kan testlerim normal nts iyi taburcu oluyorum bugun evde makinamla olcum yapacagim yuksek cikarsa gel dediler ayaklarimda cok sis onada yapacak birsey yok malesef
34 hafta doldu bugün.Kaç haftalık oldunuz siz?
teşekkür ederim, inşallah hepimiz için en hayırlısı, en sağlıklısı olsun. umudum var hala 38i görmeye.Hakkında hayırlısı canım ama strese girme açıklık olup kaç gün sonra doğuranlar var, sen yapman gerekenlere devam et her şey olacağına varıyor. Güzel olsun, iyi olsun, hayirla olsun
evet rahim ağzı uzunluğundan korkuyordum onun iyi çıkmasına sevindim. hastanede yatmama konusuna da katılıyorum, daha çok strese girerim. suyum ya da nişanım gelene kadar gitmek istemiyorum, inşallah da 38den önce gelmez. hareketleri normalde hep fazlaca hissederim dün de yine kıpır kıpırdı. sabah kahvaltı yaptım hatta vişne suyu bile içtim ama anlamadım neden hareketsiz. uyku anına denk geldik herhalde. gün içinde başlar yine danslara diye düşünüyorum :) doktorum da hep 35 haftaya odaklı, ilk atlatmak istediğimiz dönem, hedefimiz de 38. hafta. hepimiz için en iyisini diliyorumRahim ağzı uzunluğu ve bugüne dek dinlenmenin işe yaraması harika haberbir parmak açıklık tedirgin etmiştir ama aylarca idare eden oluyor diye biliyorum de güzel yönlendirmiş bence, hastanede kalmak da psikolojiye iyi gelmiyor çünkü. Durum kontrol edilemez bir hal alırsa o zaman gidersin, umarım gerek kalmaz nstye aç mı gitmiştin acaba? Evde hazır dinleniyorken bebik hareketlerini takip edersin. Çok muallakta kalırsan gidersin hastaneye. Kaçıncı haftadasın tam? Sanıyorum 35 dolunca durdurmaya çalışmıyorlar dahi tabii gönül ister ki her şey zamanında ilerlesin ama dirayetli ol diye diyorum ☺
ssver ile bu platformda özelden mesajlaştık sadece. İletişim bilgileri yok bende riskli zamanları geçmişti doğum yaptıysa bile analı oğullu iyilerdir inşallah
Evet ya gece özellikle uyku arası 3 kez yıka temizle artık zor geliyoNormalde çok lazım değil diyorlardı ama senin için elzem görülüyor. Belki 2. El satış yapan sitelerden az kullanılmış bulabilirsin canım
Canını sıkma bu kadar, inşallah düzelecek, daha iyi olacak.. iyi kötü riskli haftaları geride bıraktık hepimiz. Kalan sürede ne sürprizler bekliyor bizi bilemiyoruz hiç canım. Bol bol dinlen. Kafanı dağıtacak bişiler izle..Kontrolden geldim, beklediğim kadar iyi değil durumlar. 2 haftadır sürekli yatarak dinlendim ve hissettiğim sancılar baya azalmıştı, bugün nst'de yine sancı çıktı. alttan muayene yaptı, serviks uzunluğu 32 mm iyi dedi ama 1 parmak açıklık var dedi. perinatolog olan bir hastaneye yatış yapmamı söyledi. ameliyatı yapacak olan doktorumu aradım, evde istirahate devam et, sancıların yine sıklaşırsa hastaneye yatış yaparsın dedi. eve geldim şimdi yatıyorum yine. moralim bozuldu biraz, her şey düzelmiş, yolunda diyecek diye bekliyordumaçıklık durumu korkuttu ve alttan muayenenin doğumu tetikleme ihtimali olması da ayrı korkutuyor. bir de nst'de bebek hareketleri zayıf dediler gelip gidip sarstılar göbeğimi, uyandıramadık bir türlü ama kanala girmiş falan demedi.
evet çok şükür tabi bu günlere deCanını sıkma bu kadar, inşallah düzelecek, daha iyi olacak.. iyi kötü riskli haftaları geride bıraktık hepimiz. Kalan sürede ne sürprizler bekliyor bizi bilemiyoruz hiç canım. Bol bol dinlen. Kafanı dağıtacak bişiler izle..
Benim 32.haftada 1850 kilosu normal dediBenim bebeğiminde karın çevresi 2 hafta geri, baş çevresi 1 hafta falan. Kilosu haftasına göre normal dediler. Şu an kaç bilmiyorum da 32.haftada 1730 gr ölçülmüştü. Giderek kilosu da geri düşmeye başlayacak belki
Bu kilolar çok iyi kızlar. Aynı haftada 1400 doğum yaptım benBenim 32.haftada 1850 kilosu normal dedi
Evet ya gece özellikle uyku arası 3 kez yıka temizle artık zor geliyohepsinden de memnun kalan da var kalmayan da. Kararsız kaldım
İnşallah biraz daha sabreder bebiş vakitlice doğar34 hafta doldu bugün.
Benimde 1900 dedi 32. Haftanın başında ve normal dediBenim 32.haftada 1850 kilosu normal dedi
Kardeşim yaptı ogreniyimde yazayım sizeRozetler çok güzel olmuş nerde yaptirdiniz ya da nasıl yaptınız acaba, ben de hazırlayayım abilere
Yaaay çok tatlı olmuş fikir için teşekkürlerKızlar bebeğimin odası için şöyle bir isim yazdırdım. Çok da tatlı oldu. Aldığım sayfanın da fotoğraflarda ismini bulabilirsiniz.
Ne yazık ki eşim ben işten dönmeden önce kendi kendine astığından tam ortalayamamış ama yine de çok beğendim. Üzerinde pil ile çalışan ledler var. Bizim yakın bir prizimiz olmadı için en önemli konulardan biri pilli olmasıydı.Belki fikir olur
Eki Görüntüle 3475623 Eki Görüntüle 3475624 Eki Görüntüle 3475625
34. Hafta hem ciğer gelişimi hem emme refleksi açısından riskin atlatıldığı hafta ben de 34+2 de doğum yaptım. Stres yapmamaya iyiye odaklanmaya çalış canım. Ben 32. Haftamda doğumu durdurduklarında o kadar çok stres yapmıştım ki 2 hafta dayanabildim üzerine. Doğursan bile bişey olmaz Allah'ın izniyle dualarım seninle umarım 38. Haftaları görürsün. Kaç kgdı bebişin?34 hafta doldu bugün.
teşekkür ederim, inşallah hepimiz için en hayırlısı, en sağlıklısı olsun. umudum var hala 38i görmeye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?