Selam kızlar. Benim detaylı ultrasonda rahim damarlarından birinde çentik vardı. Coraspin ve oksaparla 32. Haftaya kadar geldim 32 de coraspin kestik. Gebelik diyabetim var diye dikkat de ediyorum önceden karın çevresi büyükken şimdilerde normale dönmüştü.
Şunu anlamadım iki hafta önce 33+1 de iken, bpd:32+6, hc:35+3, hc*: 34+4 ac:33+6 idi.
Bugün 35+1 de ise, bpd:33+6, hc:34+1, hc*: 33+3, ac:34+6 şeklinde. Kilo da 2324 e bugün ise 2483 şeklinde.
Acaba beslenemiyor geriye mi düşmeye başladı diye endişelendim. Doktora çentik şeyini hatırlattım sorun yok suyun da iyi dedi. Hep biraz önden giderdi şimdi 4 gün geride duruyo ortalamada. Hc azalmış görünüyor mesela, böyle bir şey mümkün mü yahu
Ay valla kan değerlerim de iyi çıkıyo kafama göre yiyip içesim var besinsiz mi kaldım nedir.
Bu arada bana da sezaryen günü verildi, 38+0 - 25 eylüle
kasılmalarım var, haftaya nst çektireceğim inşallah. Ayrıca eski 3 karın operasyonum yüzünden ağrılarım var, hepinizin dualarını bekliyorum
umarım telaşa kapılmadan, beklendiği gibi ilerler sürecim..
Genel cerrah ile de görüştürdü doktorum. Normalde sezaryende yatay kesi atılır ama sende belki dikeye de dönmemiz gerekebilir dediler. Umarım her iki tarafı da kesmeleri gerekmez
bebek iyi olsun da ne yapalım..