• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    246
Kizlar yatisim yapildi gozetim altinda kalacagim ayaklarim cok sisti gobegimin alt kismindada sislik var tansiyonum dengesiz bebekler iyi cok sukur idrardada poretin kacagi cikmadi ama yinede bu gece burda kalmalisin dediler bakalim en hayirli sekilde kavusalim insallah
Canım geçmiş olsun, her şey çok güzel ve yolunda gidecek 🙏🏻🙏🏻

Kızlar merhaba benim 21. Haftadan beri ara ara sütüm geliyordu son 1 haftadır da sık sık geliyor hiç ellemiyorum göğsümü uyarmıyorum acaba sezaryenden sonra da hemen gelir mi yoksa mama götürmeli miyim hastaneye bilemedim ne yapacağımı ne dersiniz
Gelir merak etme☺️ mama gerekirse hastanede veriyorlar diye biliyorum zaten. Şimdiden alıp kendini ona şartlama hiç

Kızlar merhaba benim 21. Haftadan beri ara ara sütüm geliyordu son 1 haftadır da sık sık geliyor hiç ellemiyorum göğsümü uyarmıyorum acaba sezaryenden sonra da hemen gelir mi yoksa mama götürmeli miyim hastaneye bilemedim ne yapacağımı ne dersiniz
Gelir mi gelmez mi diye sakın düşünme, bunu çekme ztn geliyormuşta. Bebeğime yetecegim de, mama gerekirse hemşireler ztn az az veriyor sarılık olmasın diye ama bunu düşünme.

Sağlık ocağı ısrarla arayıp kan tahlili yapalım dediği için bu sabah gittim. Sağlık ocağı tahlillerine hiç güvenmediğim için gidesim yoktu ama hemşiremiz çok tatlı kıramadım. 😅 İkiz bebikler gördüm kız-erkek. 2 aylıklardı, verem aşısı yapmaya gelmişlerdi çook tatlılardı miniciklerdi kızlar 🥹 Minicik görünce çok korkuyorum güzel bakabilecek miyim, doğruları yapabilecek miyim hep diye 🙈 Zaman daraldıkça böyle endişelerim çoğalıyor.

Sağlık ocağı ısrarla arayıp kan tahlili yapalım dediği için bu sabah gittim. Sağlık ocağı tahlillerine hiç güvenmediğim için gidesim yoktu ama hemşiremiz çok tatlı kıramadım. 😅 İkiz bebikler gördüm kız-erkek. 2 aylıklardı, verem aşısı yapmaya gelmişlerdi çook tatlılardı miniciklerdi kızlar 🥹 Minicik görünce çok korkuyorum güzel bakabilecek miyim, doğruları yapabilecek miyim hep diye 🙈 Zaman daraldıkça böyle endişelerim çoğalıyor.
Vaktiyle doğanlar tosun gibi valla, benim ikisi bi bebek kadar🙈 boyları güzel ordan kurtarıyorlar🥹

Hiç sterilizatör kullanıp memnun kalan var mı kızlar? Günde 8 sağım yaptığım için yoruldum temizleme işleminden 🙈
Normalde çok lazım değil diyorlardı ama senin için elzem görülüyor. Belki 2. El satış yapan sitelerden az kullanılmış bulabilirsin canım

Kizlar yatisim yapildi gozetim altinda kalacagim ayaklarim cok sisti gobegimin alt kismindada sislik var tansiyonum dengesiz bebekler iyi cok sukur idrardada poretin kacagi cikmadi ama yinede bu gece burda kalmalisin dediler bakalim en hayirli sekilde kavusalim insallah
Çok geçmiş olsun diliyorum, iyi haberlerinizi bekliyoruz :KK200:

Vaktiyle doğanlar tosun gibi valla, benim ikisi bi bebek kadar🙈 boyları güzel ordan kurtarıyorlar🥹
Benim bebik de tosun olmaz gibi. Babası da ben de uzun ve zayıfız. Ben zayıf(tım) daha doğrusu 🤣 Çok tatlılardı yaa ikiz bebeklerin de bambaşka bir enerjisi var bayılıyorum 😍 Senin fıssstıklar da öyledir şimdiiii ayayay 🥹 İlk 2 ay döneminden bayağı korkuyorum. Nasıl tutucam nasıl kucaklicam yapabilecek miyim diye. Çok minnoşlar çünkü 🙈

Kızlar sanki bugün kontrolü olanlar mı vardı, eğer öyleyse nasıl durumlar inşallah herkesin bebişi iyidir 🤲🏻🧿
T tadella , dlndnz97 dlndnz97 , damlasu14 damlasu14 Ayy kızlar çok şükür durmamış kilo alımı 1600 küsürdü 1833 olmuş. Kan akışım ve nst iyi. Ciğer geliştiricide vurmıcam dedi. Haftalık takibe devam. Doktorda önemli olan suyu ve kan akımı kilosu değil dedi. Dua eden yanımda olan herkesten Allah razı olsun yaa. Böyle böyle büyütücez bu bebişi inşallah 🙏 ☺️

T tadella , dlndnz97 dlndnz97 , damlasu14 damlasu14 Ayy kızlar çok şükür durmamış kilo alımı 1600 küsürdü 1833 olmuş. Kan akışım ve nst iyi. Ciğer geliştiricide vurmıcam dedi. Haftalık takibe devam. Doktorda önemli olan suyu ve kan akımı kilosu değil dedi. Dua eden yanımda olan herkesten Allah razı olsun yaa. Böyle böyle büyütücez bu bebişi inşallah 🙏 ☺️
Yaaa harika haber 😍 Böyle böyle devam etsin umarııım 🙏🏻

Maşallah Sübhanallah çok sevindim hep daha güzel haberler al inşallah

Ben onunda doğum yaptığını düşünüyorum nedense. ssver ssver eğer doğum yaptıysan umarım bebekte sende iyisinizdir 🤲🏻
Şey çok diyorum umarım doğum öncesi ve sonrası sizlere haber verebilirim. Burada ki tüm annelerin dualarına, enerjilerine çok ihtiyacimiz var iyi geliyor. Haber veremeyen sürece devam eden tüm annelerin Allah yardımcısı olsun hep güzel haberler alalım 🤲💙

Benimkiler bebege yapilan süsü püsü görünce biz bsey takmiycaz mi dediler😄 bizde bundan yaptık hastaneye geldiklerinde takcaz 🥰 kızım bebek istedi canlısı geliyor dedik onu sürekli tutamazmis oğlumda 10 yaşında futbol çok sevdigi için belki forma alırız diye düşündüm Allah nasip ederse 🌸
Rozetler çok güzel olmuş nerde yaptirdiniz ya da nasıl yaptınız acaba, ben de hazırlayayım abilere ☺️

Kontrolden geldim, beklediğim kadar iyi değil durumlar. 2 haftadır sürekli yatarak dinlendim ve hissettiğim sancılar baya azalmıştı, bugün nst'de yine sancı çıktı. alttan muayene yaptı, serviks uzunluğu 32 mm iyi dedi ama 1 parmak açıklık var dedi. perinatolog olan bir hastaneye yatış yapmamı söyledi. ameliyatı yapacak olan doktorumu aradım, evde istirahate devam et, sancıların yine sıklaşırsa hastaneye yatış yaparsın dedi. eve geldim şimdi yatıyorum yine. moralim bozuldu biraz, her şey düzelmiş, yolunda diyecek diye bekliyordum :( açıklık durumu korkuttu ve alttan muayenenin doğumu tetikleme ihtimali olması da ayrı korkutuyor. bir de nst'de bebek hareketleri zayıf dediler gelip gidip sarstılar göbeğimi, uyandıramadık bir türlü ama kanala girmiş falan demedi.

Back