- Konu Sahibi kediannesibiri
-
- #26.181
Canım geçmiş olsun, her şey çok güzel ve yolunda gidecekKizlar yatisim yapildi gozetim altinda kalacagim ayaklarim cok sisti gobegimin alt kismindada sislik var tansiyonum dengesiz bebekler iyi cok sukur idrardada poretin kacagi cikmadi ama yinede bu gece burda kalmalisin dediler bakalim en hayirli sekilde kavusalim insallah
Gelir merak etmeKızlar merhaba benim 21. Haftadan beri ara ara sütüm geliyordu son 1 haftadır da sık sık geliyor hiç ellemiyorum göğsümü uyarmıyorum acaba sezaryenden sonra da hemen gelir mi yoksa mama götürmeli miyim hastaneye bilemedim ne yapacağımı ne dersiniz
Çok sevindim canım, sen yorulursan oda yoruluyor unutma zaman vermek lazım bebelere iyi olmasına sevindimTecrübeli olmak böyle bir şey demek ki, gerçekten dediğin gibi oldu. Biraz daha dinlendim, biraz da dürttümşükür tepki verdi de rahatladım
Gelir mi gelmez mi diye sakın düşünme, bunu çekme ztn geliyormuşta. Bebeğime yetecegim de, mama gerekirse hemşireler ztn az az veriyor sarılık olmasın diye ama bunu düşünme.Kızlar merhaba benim 21. Haftadan beri ara ara sütüm geliyordu son 1 haftadır da sık sık geliyor hiç ellemiyorum göğsümü uyarmıyorum acaba sezaryenden sonra da hemen gelir mi yoksa mama götürmeli miyim hastaneye bilemedim ne yapacağımı ne dersiniz
Vaktiyle doğanlar tosun gibi valla, benim ikisi bi bebek kadarSağlık ocağı ısrarla arayıp kan tahlili yapalım dediği için bu sabah gittim. Sağlık ocağı tahlillerine hiç güvenmediğim için gidesim yoktu ama hemşiremiz çok tatlı kıramadım.İkiz bebikler gördüm kız-erkek. 2 aylıklardı, verem aşısı yapmaya gelmişlerdi çook tatlılardı miniciklerdi kızlar Minicik görünce çok korkuyorum güzel bakabilecek miyim, doğruları yapabilecek miyim hep diye Zaman daraldıkça böyle endişelerim çoğalıyor.
Ben onunda doğum yaptığını düşünüyorum nedense.Hayır, ama merak ediyorum ben de umarım her şey yolundadır
Normalde çok lazım değil diyorlardı ama senin için elzem görülüyor. Belki 2. El satış yapan sitelerden az kullanılmış bulabilirsin canımHiç sterilizatör kullanıp memnun kalan var mı kızlar? Günde 8 sağım yaptığım için yoruldum temizleme işleminden
Çok geçmiş olsun diliyorum, iyi haberlerinizi bekliyoruzKizlar yatisim yapildi gozetim altinda kalacagim ayaklarim cok sisti gobegimin alt kismindada sislik var tansiyonum dengesiz bebekler iyi cok sukur idrardada poretin kacagi cikmadi ama yinede bu gece burda kalmalisin dediler bakalim en hayirli sekilde kavusalim insallah
Benim bebik de tosun olmaz gibi. Babası da ben de uzun ve zayıfız. Ben zayıf(tım) daha doğrusuVaktiyle doğanlar tosun gibi valla, benim ikisi bi bebek kadarboyları güzel ordan kurtarıyorlar
T tadella ,Kızlar sanki bugün kontrolü olanlar mı vardı, eğer öyleyse nasıl durumlar inşallah herkesin bebişi iyidir
Yaaa harika haberT tadella ,dlndnz97 , damlasu14 Ayy kızlar çok şükür durmamış kilo alımı 1600 küsürdü 1833 olmuş. Kan akışım ve nst iyi. Ciğer geliştiricide vurmıcam dedi. Haftalık takibe devam. Doktorda önemli olan suyu ve kan akımı kilosu değil dedi. Dua eden yanımda olan herkesten Allah razı olsun yaa. Böyle böyle büyütücez bu bebişi inşallah
Maşallah Sübhanallah çok sevindim hep daha güzel haberler al inşallahT tadella ,dlndnz97 , damlasu14 Ayy kızlar çok şükür durmamış kilo alımı 1600 küsürdü 1833 olmuş. Kan akışım ve nst iyi. Ciğer geliştiricide vurmıcam dedi. Haftalık takibe devam. Doktorda önemli olan suyu ve kan akımı kilosu değil dedi. Dua eden yanımda olan herkesten Allah razı olsun yaa. Böyle böyle büyütücez bu bebişi inşallah
Şey çok diyorum umarım doğum öncesi ve sonrası sizlere haber verebilirim. Burada ki tüm annelerin dualarına, enerjilerine çok ihtiyacimiz var iyi geliyor. Haber veremeyen sürece devam eden tüm annelerin Allah yardımcısı olsun hep güzel haberler alalımBen onunda doğum yaptığını düşünüyorum nedense.ssver eğer doğum yaptıysan umarım bebekte sende iyisinizdir
Rozetler çok güzel olmuş nerde yaptirdiniz ya da nasıl yaptınız acaba, ben de hazırlayayım abilereBenimkiler bebege yapilan süsü püsü görünce biz bsey takmiycaz mi dedilerbizde bundan yaptık hastaneye geldiklerinde takcaz kızım bebek istedi canlısı geliyor dedik onu sürekli tutamazmis oğlumda 10 yaşında futbol çok sevdigi için belki forma alırız diye düşündüm Allah nasip ederse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?