- Konu Sahibi kediannesibiri
-
- #26.221
inşallah çok teşekkürler. kilosunu sormayı unuttum34. Hafta hem ciğer gelişimi hem emme refleksi açısından riskin atlatıldığı hafta ben de 34+2 de doğum yaptım. Stres yapmamaya iyiye odaklanmaya çalış canım. Ben 32. Haftamda doğumu durdurduklarında o kadar çok stres yapmıştım ki 2 hafta dayanabildim üzerine. Doğursan bile bişey olmaz Allah'ın izniyle dualarım seninle umarım 38. Haftaları görürsün. Kaç kgdı bebişin?
Bu sabah bende karın ağrısı bel ağrısı bulantı halsizlik ne ararsan var olarak kalktım. Karnım belimden göbeğime doğru sancılanıp durdu. O kadar korktum ki.. Dedim bugün değil, bugün değilKızlar bu mevsim geçişi beni de vurduburun tıkanıklığı halsizlik boğaz ağrısı derken şimdi de sabahtan beri ara ara bel ağrısı hatta giderek şiddetleniyo sanki karnım kasılıyor vs doktor kontrolüm yarın. Yarına kadar bekleyim mi beklemeyim mi bilemedim ama bel ağrım hiç bu kadar olmamıştı. Dua edin en azından tam iyileşmeden doğurmayım ve kendinize dikkat edin hamileyken hastalık çok zor
Odayı kendisi için hazırlanıyor sanıyor miniğimYaaay çok tatlı olmuş fikir için teşekkürlerpeki o kedonun şekerliği nedir
Valla bende öyle hissediyorum 33+1iz bizde en azında 3 hafta falan daha dayansalarBu sabah bende karın ağrısı bel ağrısı bulantı halsizlik ne ararsan var olarak kalktım. Karnım belimden göbeğime doğru sancılanıp durdu. O kadar korktum ki.. Dedim bugün değil, bugün değildeli danalar gibi gezdim ordan oraya evin içinde, kendimce geçirmeye çalıştım. İki kaşık yoğurt yedim. Biraz daha hafifledi ama midem hiç iyi değil, değişik bir tat geliyor ağzıma. Dün akşam döner yemiştim galiba hazmedemedim. Dün de tüm gün vajinamın sol tarafı keskin keskin ağrıdı. Hergün bir güncelleme geliyor bu ara hep fena hep fena 32+1 olduk ama benim kız çok durmayacak gibime geliyor.
Çok sevindim canımmT tadella ,dlndnz97 , @damlasu14 Ayy kızlar çok şükür durmamış kilo alımı 1600 küsürdü 1833 olmuş. Kan akışım ve nst iyi. Ciğer geliştiricide vurmıcam dedi. Haftalık takibe devam. Doktorda önemli olan suyu ve kan akımı kilosu değil dedi. Dua eden yanımda olan herkesten Allah razı olsun yaa. Böyle böyle büyütücez bu bebişi inşallah
Benim mimnosumda beşikte uyuyor, içini yikamadim bari uyu diyorum kardeşin gelene kadarOdayı kendisi için hazırlanıyor sanıyor miniğim
Ohh cok sukur hepimiz hayirli haberlerle doneriz umarim bu kontrollerden, saglikla kucagimiza alalimT tadella ,dlndnz97 , @damlasu14 Ayy kızlar çok şükür durmamış kilo alımı 1600 küsürdü 1833 olmuş. Kan akışım ve nst iyi. Ciğer geliştiricide vurmıcam dedi. Haftalık takibe devam. Doktorda önemli olan suyu ve kan akımı kilosu değil dedi. Dua eden yanımda olan herkesten Allah razı olsun yaa. Böyle böyle büyütücez bu bebişi inşallah
ona özel beşik hazırlasan yüzüne bakmaz anca kutusuna girerBenim mimnosumda beşikte uyuyor, içini yikamadim bari uyu diyorum kardeşin gelene kadar
Aynen sahiplenirken bize dediler ztn hiç yatak fln alma uyumaz evin her yeri ona yatakona özel beşik hazırlasan yüzüne bakmaz anca kutusuna gireryani bizimki öyle en azından
Çok geçmiş olsun canım, haberdar et biziKizlar yatisim yapildi gozetim altinda kalacagim ayaklarim cok sisti gobegimin alt kismindada sislik var tansiyonum dengesiz bebekler iyi cok sukur idrardada poretin kacagi cikmadi ama yinede bu gece burda kalmalisin dediler bakalim en hayirli sekilde kavusalim insallah
Ekranda gördüğüm kadarıyla 33+5 im. 31+6 çıkıyorÇok sevindim canımmişe yaradı desene yaptıklarııınn kaçıncı haftadasın kaç hafta ile uyumlu çıktııı
Nasıl geçtiğini haber ver canım, umarım bişey yoktur geçmiş olsunKızlar ben hastaneye gidiyorumdoktorum kızdı neyi bekliyorsun niye sabahtan yazmadın hemen gel diye dua edin bana
Geçmiş olsuunKontrolden geldim, beklediğim kadar iyi değil durumlar. 2 haftadır sürekli yatarak dinlendim ve hissettiğim sancılar baya azalmıştı, bugün nst'de yine sancı çıktı. alttan muayene yaptı, serviks uzunluğu 32 mm iyi dedi ama 1 parmak açıklık var dedi. perinatolog olan bir hastaneye yatış yapmamı söyledi. ameliyatı yapacak olan doktorumu aradım, evde istirahate devam et, sancıların yine sıklaşırsa hastaneye yatış yaparsın dedi. eve geldim şimdi yatıyorum yine. moralim bozuldu biraz, her şey düzelmiş, yolunda diyecek diye bekliyordumaçıklık durumu korkuttu ve alttan muayenenin doğumu tetikleme ihtimali olması da ayrı korkutuyor. bir de nst'de bebek hareketleri zayıf dediler gelip gidip sarstılar göbeğimi, uyandıramadık bir türlü ama kanala girmiş falan demedi
İyi haberlerle gel inşallahKızlar ben hastaneye gidiyorumdoktorum kızdı neyi bekliyorsun niye sabahtan yazmadın hemen gel diye dua edin bana
çok teşekkürler. her fırsatta söylüyorum, iyi ki bu forum var, iyi ki varsınız gerçektenGeçmiş olsuunDoktorlar olasılıkları söylüyor ama biz pozitif enerjiyle tüm kötü olasılıkları bir şekilde atlatıyoruz gibime geliyor bu grupta
Bizim de gelişim riskimiz var ama şu haftaya kadar hâla bir şey olmadı çok şükür. Moralini boozma hiçArtık güzel haftalardayız üstelik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?