- Konu Sahibi kediannesibiri
-
- #26.161
Hayır, ama merak ediyorum ben de umarım her şey yolundadırssver Canım iyi misin en son 21 Ağustosta girmişsin her şey yolundadır umarım merak ettim seni. Özelden görüşen var mı kızlar?
gelişimin en güzel ilerlediği yer anne karnı. Bu yüzden son ana kadar bekletiyorlarmış. 36.haftayı görürüz diye düşünüyorumSanırım bir kaç kişiyiz aynı seyi yaşıyoruz haftalarımızda yakın sankibenim salı belli olacak doktor ne diyecek acaba. Sola yatmak iyi geliyormuş aklınızda olsun kan akışı çoğalınca kilo alımı artıyor diyorlar. Allahım bir kaç hafta daha dursalar içerde keşke
Canım bebeğin sadece kilosu mu az çıkıyor ? Ölçümleri haftasıyla uyumlu mu ?Yarın kontrolüm var benimde az kilo almış veya hiç kilo almamış olursa 3 haftaya çıkıcak gerilik. Banada ciğer geliştirici iğne filan yaparız dedi. Yarın bir şeyler belli olcak gibi ama hayırlısı
Sen bilirsin ama her doktor farklı ölçüm yapıyor. Ben geçen hafta kendi doktoruma gittim haftasıyla uyumluydu hatta 1-2 gün öndeydi. Kilosu 1790 dı. Bu hafta başka doktora gittim 1 hafta geri çıktı karın bölgesi kilosu da 100 gr eksik. 1680 çıktı. Sanki kilo vermiş bir haftada. Gerçi doktor geri demedi ama ölçümler de öyle görünüyor. Neyse sonra tahlil için devlet hastanesine gittm o da ultrasonda bakayım dedi. Ben de sonuç ne olacak diye merak ettğimden baktırdım. 2 kiloya yakın dedi sen kilo almamışsın ama bebek maşallah almış dedi. Bir şey anlamadım.Sor canım sen dikkat de ediyordun yeme içmene, inşallah şifa olmuştur, haber alırsan paylaş lütfen.
Coraspin mecbur kesiyoruz oksapar hiç işe yaramıyor mu anlamadım. Sen başka bir kan sulandırıcı ilaç kullanıyor musun? Bir de ölçünün azalması mümkün değildir diye düşünüyorum. Ya eskisi yanlıştı ya da bugünkü. Hani ilerlememesi başka şey de.. bu tuhaf geldi.
Gelecek hafta nst kendi doktoruma değil eve yakın bir hastanede gireceğim. Gitmişken muayene de olsam mı ne dersiniz yoksa hiç kafa karıştırmaya gerek yok mu zaten stresliyim yeterince
Bu cihaz ve doktor farklılığı çok kafa karıştırıyor. Ztn bazı makineler -+300 Gr bile fark ediyormus. E büyüdükçe yeri dar ve ölçümü zor oluyormuş. Ancak doğunca tam anliycazSen bilirsin ama her doktor farklı ölçüm yapıyor. Ben geçen hafta kendi doktoruma gittim haftasıyla uyumluydu hatta 1-2 gün öndeydi. Kilosu 1790 dı. Bu hafta başka doktora gittim 1 hafta geri çıktı karın bölgesi kilosu da 100 gr eksik. 1680 çıktı. Sanki kilo vermiş bir haftada. Gerçi doktor geri demedi ama ölçümler de öyle görünüyor. Neyse sonra tahlil için devlet hastanesine gittm o da ultrasonda bakayım dedi. Ben de sonuç ne olacak diye merak ettğimden baktırdım. 2 kiloya yakın dedi sen kilo almamışsın ama bebek maşallah almış dedi. Bir şey anlamadım.
Hadi yaaEvet ben en başından beri progestan kullanıyorum. Sancın olursa 2 tane kullan dedi hatta. Herhalde son haftaya kadar kullanacağım :)
Ben de aynı şeyleri söyledim. Gebelikte artmasının sebeplerini aşağıdaki gibi sıraladı:Canim enfeksiyon neyden kapiyoruz anlamiyorum.inanki ben 38 yasindayim.enfeksiyom.nedir bilmezdim.
Canım karın çevresinin ölçümü az çıkınca kiloda az çıkıyor diye biliyorum. Yani ölçümlere göre belirliyor makine kiloyu diye biliyorum ama yanlış mı biliyorum? Baş çevreside geri ama karın çevresi kadar değilCanım bebeğin sadece kilosu mu az çıkıyor ? Ölçümleri haftasıyla uyumlu mu ?
Tecrübeli olmak böyle bir şey demek ki, gerçekten dediğin gibi oldu. Biraz daha dinlendim, biraz da dürttümEğer sen yorulduysan o da yorgundur. Daha Yeni uzanmissin biraz zaman ver bebeğe karnını bol bol okşa konuş baktın hâlâ aynı bekleme git bence, bizi de habersiz bırakma canım
Baş çevresi, femur boyu ve karın çevresi birlikte hesaba katılarak kilo ortaya çıkıyor. Formülü biraz karışık ama en çok boy etki ediyor bildiğim.Canım karın çevresinin ölçümü az çıkınca kiloda az çıkıyor diye biliyorum. Yani ölçümlere göre belirliyor makine kiloyu diye biliyorum ama yanlış mı biliyorum? Baş çevreside geri ama karın çevresi kadar değil
Benim bebeğiminde karın çevresi 2 hafta geri, baş çevresi 1 hafta falan. Kilosu haftasına göre normal dediler. Şu an kaç bilmiyorum da 32.haftada 1730 gr ölçülmüştü. Giderek kilosu da geri düşmeye başlayacak belkiCanım karın çevresinin ölçümü az çıkınca kiloda az çıkıyor diye biliyorum. Yani ölçümlere göre belirliyor makine kiloyu diye biliyorum ama yanlış mı biliyorum? Baş çevreside geri ama karın çevresi kadar değil
Evet ben de böyle biliyorum. O sebeple kilo hesabında yanılma daha fazla oluyorBaş çevresi, femur boyu ve karın çevresi birlikte hesaba katılarak kilo ortaya çıkıyor. Formülü biraz karışık ama en çok boy etki ediyor bildiğim.
Ay bir de evet magnetlerde Eylül yazıyordu siz siz olun hediyelik şeylere ay tarih falan yazdırmayın hahahhaYa kızlar ben doğuma girdiğimde yazdıklarınızı tek tek okudum dün gece o kadar duygulandım ki resmen gözleri. Dolu dolu okudum çoğu gözümden kaçmış. İyi ki varsınız sizin dualarınız sayesinde böyle güzel sonuçlar aldığıma inanıyorumBir kaç soru görmüştüm onlara da cevap vereyim; Evet hastane çantam hazırdı çünkü 2 hafta öncesinde doğumum başlamıştı ve durdurmuşlardı ondan sonra hemen hastane çantamı hazır etmiştim Evet çocuk Aslan burcu oldu hahahah hiç aklımda yoktu. İstemeden eşimle manifestlemişiz sanırım Ben başak mı terazi mi olacak acaba diye bekliyordum kısmet böyleymiş 6. Gün yoğun bakıma yattık sarılıktan 19.5 çıktı değeri fototerapi gördü 24 saat Barloş. Ben o sırada tabi üzüntüden sütüm çok azaldı. Şimdi anne sütü mama takviyesi olarak devam ediyoruz. Üzüntü stres sütü gerçekten çok etkiliyormuş bilginiz olsun kızlar ama olsun buna da razıyım Anne sütü önemli ama beslenip büyümesi daha da önemli benim için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?