2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    237
Bu dönemde önemliymiş ya onun için. Hangi balıkları tercih ediyorsunuz ? Ben evde pişirmek istemiyorum. Dışardan neler yenir bilemiyorum.
Ben diyetisyenle çalışıyorum gebelik beslenmesi için. Büyük balıklarda ve dip balıklarında çok fazla ağır metal içerdiği için küçük balıkları tercih etmemi söyledi. Hamsi gibi. Ama ızgara olarak tüketilmeli pişirme yöntemi olarak 🌸

Kızlar merhaba son adet günüm 2 Ocak regl iki gün kala evde öğrendim ve betam 127 çıktı sekiz gün gecikmeyle ise betam 10700 çıkmış sizler ne zaman doktora gideceksiniz ben 15 şubata randevu aldım geç değil inşallah değil mi

Ya bana doktorum dışardan ilk 3 ay kolay kolay birşey yeme dedi . Olası zehirlenmelere karşı, ilaç vesaire kullanmanı istemem. Ne kadar az ilaç o kadar bizim için iyi. Minimum riskle gidelim dedi. O yüzden şu 3 ay hep ev yemeği yemeyi düşünüyorum
Balık ihtiyacını nasıl karşılaşacaksınız sonuçta o da dışardan alınıyor. Aslında benim babam hobi olarak balıkçılık yapıyor ancak ondan istersem hamile olduğumu anlarlar. Hep olumsuz olduğu için bu sefer 3 aya kadar saklamak istiyorum. Az önce mahallemdeki balıkçıdan hamsi tava yaptırdım inşallah bı şey olmaz

Ben genelde somon yiyorum . İlk hamileliğimde de aynı şeyi yapıyordum . Fırında yapabilirsin koku rahatsız etmez seni bence mümkün olduğunca dışardan yemek yemeyin evde en temizi en güzeli sizin yaptığınız olur . Ve son bi öneri eldiven kullanın et tavuk balık yaparken mutlaka ten teması etmeyin Allah korusun bakteri çok . Doktorumun direk uyarısıdır bu
Benim kedim de var 😅 Allah sonunu hayır etsin

Kızlar merhaba son adet günüm 2 Ocak regl iki gün kala evde öğrendim ve betam 127 çıktı sekiz gün gecikmeyle ise betam 10700 çıkmış sizler ne zaman doktora gideceksiniz ben 15 şubata randevu aldım geç değil inşallah değil mi
İki gün arayla yaptım 4 kat arttı sonra yaptırmadım HCG testiyle koyulaşma takip ettim . 12 Şubat'ta benim randevum da geç değil

Balık ihtiyacını nasıl karşılaşacaksınız sonuçta o da dışardan alınıyor. Aslında benim babam hobi olarak balıkçılık yapıyor ancak ondan istersem hamile olduğumu anlarlar. Hep olumsuz olduğu için bu sefer 3 aya kadar saklamak istiyorum. Az önce mahallemdeki balıkçıdan hamsi tava yaptırdım inşallah bı şey olmaz
Dışardan derken restorantları kastetti doktor. Yani ben dışardan et tavuk balık alıp evde tabi ki pişirebilirim.

Mesela birde sakatatları asla tavsiye etmedi. Kokoreç vesaire. Sosis, salam, sucuk gibi işlenmiş gıdalardan uzak dur dedi. Paketli gıdaları önermedi cips, çikolata falan. Onun dışında günlük mutlaka bir avuç kuruyemiş ye dedi. Bir de meyve tabiki. Az pişmiş yumurta yeme dedi. Sebzeleri bol yıka dedi. Karbonatlı sirkeli suda bekletip öyle tüketiyorum. Bu bilgileri tüm bilmeyen benim gibi yeni hamiş hanımlar için paylaştım🥰🫶🏻

X