- 26 Temmuz 2023
- 1.434
- 1.677
- 30
- Konu Sahibi kediannesibiri
- #25.841
İnşallah o ihtimal gerçekleşmez biraz daha içerde kalırlar beslenir büyürler bende taşınacağım diye stres sıkıntı yaptım kimseye minnet etmemek adına kendi kendime toplandım ruhen bedenen kendimi maf ettim bunlar oldu .. emeği geçen herkesi Allaha havale ettim. Umarım bu hafta ikimizde cook güzel haberler alır bir kaç hafta daha rahat nefes alırız bebişlerimiz arayı kapatırBen bunu sordum doktora. Dışardaki kadının nasılsa seninde öyle 700 de 1 ihtimal dedi. İhtimaller hep var. Ben 26. Haftadan beri damar sorunundan takip edildiğim için biraz kabullenmeye başladım galiba. Her hafta kontrole gidiyorum ve haftam tamamen sürekli ne yesem diye düşünmekle geçiyor. O kadar çok yemeye odaklandımki artık sıkıldım yemek yemekten o derece. Önceki hafta 240 gram almıştı ne kadar sevinmiştim. Hep 200 alıp arayı kapatıcak galiba diye ama geçen hafta hiç kilo almamış çıktı. Bu hafta cuma kontrole gidicem. Şimdi hafta geçmiyor bana. Ya durduysa gelişimi diye. Ama yapıcak bişey yok erken doğacaksada doğacak artık kabulleniyorum yavaş yavaş galiba. Sağlıkla doğarlar inşallah