- 1 Şubat 2024
- 862
- 1.574
- 28
- 34
- Konu Sahibi kediannesibiri
-
- #24.901
Canim 1 ay önce kuzenimin eşi 37+5 te doğum yaptı haftası çok iyi olmasına rağmen bebek hemen yoğun bakıma alındı ciğerleri senin bebis gibi enfeksiyonlu doğdu ama 12 gün sonra sağ salim anneciğne kavuştu şimdi topaç gibi maşallahAmin canım darısı tüm bekleyen annelere sağlıkla gelsinler hayırlısıyla
Sağol canım moral oluyor böyle doğunca tüm bebekler annesine kavuşsun bir an önce benim bebeğimde gelsin herkesin bebeği odaya gelince kucağı boş olmak zorCanim 1 ay önce kuzenimin eşi 37+5 te doğum yaptı haftası çok iyi olmasına rağmen bebek hemen yoğun bakıma alındı ciğerleri senin bebis gibi enfeksiyonlu doğdu ama 12 gün sonra sağ salim anneciğne kavuştu şimdi topaç gibi maşallaho yüzden hiç canını sıkma bebekler güçlü ve toparliyorlar
Ciğerleri su dolu nefes alamadı desteksiz bir de zatüre olmuş antibiyotik veriyolar inşallah sağlıkla çıkarız burdan
Anladım canım suyum çok fazlaymış kontrol edemediler çok su yuttu benimkideCanım zatürre olmuş ilk defa duydum. Şu yutma ise en yakin arkadaşimin başına gelmişti. O zaman geçen sene çok arastirmistim. Erkek bebeklerde çok olurmuş özellikle. Sık rastlanan birseymis. Neredeyse tüm bebekler sağlıkla evlerine dönmüş. Ameliyat esnasında iyi aspire edilmediği için olan birsey demişlerdi
Geçmiş olsunKızlar ben doğurdum bebeğim yoğun bakıma gitti su yutmuş zatürre olmuş dediler 1-2 hafta kalacak
Canım seninkiler nasıl iyiler dimiGeçmiş olsunbeklicez cocüklerimizi sabırla
Çok teşekkür ederim canımG gunes870 canım öncelikle gözün aydın, Rabbim sağlıcakla kucağına almayı da nasip eder inşallah üzülme kendini topla minnoşa bol bol süt lazımKendini de suçlama erken doğduğu için alındı küveze diye benim ilk doğumum 38+5 te oldu 3 gün nedenini anlamadan kaldı kuzum küvezde sebepsiz bir şekilde, çok ağladım hayat durdu sandım onu kokladım 2 saat sonra aldılar ama 3 gün sonra kucağıma geldi. Orası o kadar iyi ki hemşireleri bile özel. Koklaya koklaya giydirdiler bana verirken vedalaştılar. Eminim senin güçlü şirinin de toparlanıp gelecek inşallah. Kv konusuna gelirsek 4 sene önce ben doğuma acilen alındığımda kv yoktu şehşr dışından gelecekti. Annem yanımdaydı. 1300 km yol gelecek haber verdik neyse bu ben doğumdayken kendisi de yoldayken demiş ki babaannem ben gelmeden sakın doğma böyle dua etmiş. Bebeğimde küveze alınınca ettiğim duadan oldu sandım diyor. Ve bana yeni itiraf etti. Çok bencil saçma sapan halleri oluyor.
Herkes yavrusunu bekliyor işte canım benim, geçecek bugünlerde hiç merak etme olur muÇok teşekkür ederim canım
Allahım deliriyorum ya bu kadınlar niye böyle ben odaklı ben daha fazla dayanamadım eşime dedim odadan çıkardı annesiyle dışarda duruyo ben de annemle duruyorum fesat ya eşimin yanımda durmasını bile istemiyor çocuk doğar doğmaz koşmuş hemşireden almaya çalışmış bi de ameliyathaneden bi çıktımki herkes gitmiş annem hariç eşim dahil bebeğin peşine gitmişler
Canım benim gözün aydın bebisin de umarım bir an önce toparlar . Haftasiyla ya da yaptiklarin ile alkali değil bu durum herkesin başına gelebilir. Gorumcem 39 da dogurdu hiçbir etken yoktu 3 hafta kaldı kuvozde bebeği su yutmuş aynı şekilde. Sen pozitif ol iyi düşünKızlar ben doğurdum bebeğim yoğun bakıma gitti su yutmuş zatürre olmuş dediler 1-2 hafta kalacak
Canım çok şükür bebişin artık aramızdaKızlar ben doğurdum bebeğim yoğun bakıma gitti su yutmuş zatürre olmuş dediler 1-2 hafta kalacak
Canım korkma çok şükür geçmiş olsun öncelikleKızlar ben doğurdum bebeğim yoğun bakıma gitti su yutmuş zatürre olmuş dediler 1-2 hafta kalacak
Tövbe yarabbim ya sen nolur takılma canım Allah akıl fikir versin ona da gerçekten … ne alakası var ya elinden gelenin fazlasını yaptın aylardır çok güzel bi anne olacaksın eminim hiç canını sıkma duyma da bunları gerekiyorsa eşine söyle muhattap etmesin seni ..Çok sağol canım gerçekten bazen tanımadığım insanlar bile ne kadar güzel motive ediyor gerizekalı kayınvalidem tepeme gelmiş ayaklarına çorap giymedin çocuğu zatürre ettin dedi az önce
Öyle yapıyorm canım çok ağrım var zaten bir de tepemde onu çekiyorumTövbe yarabbim ya sen nolur takılma canım Allah akıl fikir versin ona da gerçekten … ne alakası var ya elinden gelenin fazlasını yaptın aylardır çok güzel bi anne olacaksın eminim hiç canını sıkma duyma da bunları gerekiyorsa eşine söyle muhattap etmesin seni ..
Amin canım inşallahCanım çok şükür bebişin artık aramızdaZatüre nasıl oluyorlar, anne karnında bunu nasıl başarıyorlar bilmiyorum ama daha önce de duymuştum.. çok çok kısa sürede toparlanıp çıkıyorlar ama.. ne desek boş, illaki üzülürsün ama sakın kendini harap edecek şekilde üzülme. Çünkü gerçekten çok çabuk iyileşiyorlar en kıza zamanda biz bugün eve geçiyoruz diye yazacaksın
Biranda bacak aramdan ilik ilik akto baktim kaldim öyle. Havuz suyu gibi kokuyordu. Doktorum izinli ona yazdım. Bir daha gelirse acile git dedi ama bir daha gelmedi. Bebek hareketleri de çok azaldiSürekli su sızdırarak bitiren biri olarak, çişini tutamadığın gibi bir his mi?
Canım gözün aydınKızlar ben doğurdum bebeğim yoğun bakıma gitti su yutmuş zatürre olmuş dediler 1-2 hafta kalacak
Allah razı olsun canım benim bizimde duamız kuvezde ki bebeklerimize. Sağlıkla hepimiz kucağımıza alalımEvet canım erkek inşallah sağlıkla gelir hepsi benimki de içinde Allah herkese kolay doğum nasip etsin doğum anında dua ettim hepinize
Çook geçmiş olsun, valla sen lohusasın kimseyi çekme onlar seni çeksin, gerekirse bağır avaz avaz düzgün konuşmayı öğrensin herkes ayıp yani kayınvalidenin yaptığı. Annen varmış ne güzel yolla gitsin kaynanayıÖyle yapıyorm canım çok ağrım var zaten bir de tepemde onu çekiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?