2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    246
Canım 32. Hafta da 2224 gramdi benim oglusumda. Bugün öğlenden beri vajinada baskı hissediyorum sanki sürekli cisim var gibi. Öyle mi hissediyordun
Benimde 2400 civarıydı canım o haftada. Vajinada kemiğimin üzerinde çok ciddi baskı hissediyorum gülle varmış gibi yatakta donemiyorum ciddi ağrım oluyor . Eşimden destekle dönüyorum hep . Ve özellikle yataktan ilk kalktigimde kirilicak gibi hissediyorum direk kemikte anlamadım çok garip bi ağrı. Baskidan oluyor dedi doktor da kafası sağ kasigima yakın bide ağır olduğu için hepsi üst üste dedi .

Bilgi için teşekkürler kuzum

Yaz canim yazmamaktan daha iyi icine atma haklisin zor ev surecleri bende yasadim stresli sukur benim esim babam annem herseyimi halletti sonra harika temizlige gelen bir ablam var onunla herseyin ustundrn kalkttik halende kendi isimi gucumu.yapiyorum diye cok mutluyum oglum beni hic uzmedi tasinmada annesine cok destek oldu evi tasitti duzeltirdi odasini yaptirdi alisverisini yaptirdi allah oglumdan binnkez razi olsun .

Neden ilgilenmiyorlar esine saygisizlik yapiyorlar sana degil aslinda evlatlarina verdikleri degeri gosteriyorlar birdr esinin yasadigi uzuntuyi dusun

Cok gecmisnolsun canim.yaz gunundr basladi kisi nasil gececek acaba

Yaaa neguzeller sizinle cok ilgileniyorlar cok guzel.olmus canim

Benimde önde 32. Haftadayken kilosu 2180 çıktı şişko oğlum bakalım gittiğimde umarım daha normal çıkar normal doğuramam diye korkuyorum. Boyuna göre kilosu az demek istemiş bence

Benim bildiğim kiloya bakarken boy referans alınmıyor. Kafa ve karın çevresi referans alınarak kilo hesaplanıyor. Doktorum boyu kilosunu etkilemiyor demişti. Kilosu da güzel aslında maşallah

Haklısın valla bende eleştiriye hiç açık olacağımı sanmıyorum boğazıma kadar dolmuş haldeyim en zor günlerimde yanımda olmayan yavrumu kucağıma aldığımda da olmasın bir zahmet kimsenin sevgisine ilgisine ihtiyacımız olmayacak Allahın izniyle

Bende hamilelikten yana hiç bir sorun yaşamadım diyebilirim çok şükür ama insanlar beni çok yordu sağolsunlar aile desteği çok önemliymiş bende anlamış oldum evet hepimiz bireyiz kimseye muhtaç değiliz ama bazı seylerde olması gerektiği gibi olmalı maalesef bizde olmadı ne mutlu sende olmuş yanında olanlardan da Allah razı olsun önlerine cıkarsın Rabbim. Bizimde kaderimiz buymuş diyorum kızıma ne diyim zoruma gidiyor üzülüyorum ama geçecek neler neler geçirdik maddi manevi her birimiz üstesinden öyle veya böyle geldik buda geçer Allah evlatlarımıza sağlık sıhhat versin inşallah dicek bir sey bulamıyorum

Neden ilgilenmiyorlar esine saygisizlik yapiyorlar sana degil aslinda evlatlarina verdikleri degeri gosteriyorlar birdr esinin yasadigi uzuntuyi dusun
En cok üzüldüğüm konu bu zaten eşim mahcup sıkıntılı evladını düşünmeyen beni mi düşünsün diyorum sonrada Allah herkesin kalbine göre versin

Aminn her birimizi inşallah evet buraya yazınca bile sanki nefes alışım değişti kimseyi sıkmak bunaltmak istemiyorum ama mecbur kalıyorum bazen buraya yazmaya hayırlısıylaa sağlıkla gelsin bebişlerimizzz cook teşekkür ederim iyi ki varsınız

Kızlar selammm 27 Ağustos 01.42 de Elay ve 01.43 te Leyla sezaryen ile dünyaya gözlerini açtılar ortalama 1400 gr doğdular. Şu an kuvözdeler. Genel sağlık durumları çok iyiymiş şükür Kendi kendilerine nefes alıp veriyorlar. Hayırlısıyla kilolarını da toparlasınlar, hep birlikte eve geçelim
Çok güzel bir duygu onları duymak, koklamak, öpmek doğduklarında başımın yanına geldiklerinde iyi ki öpüp koklamışım bir daha ten teması yapamadık çünkü. Doktor her şey böyle güzel giderse bir kaç gün sonra ten tene temas yaparız dedi. Bekliyoruz .
Ön süt dediğimiz kolostrumu sağdım bir kaç kez verdim cociklerime. Şimdi de devam sütünü getirmek için, iyi beslenme, meme uyarısı devam ediyoruz. Genelde 3-4. Günden sonra gelirmiş. Bende durumlar böyle

Umarim hep cok guzel haberlerle gecen süreçten sonra kucağınıza alip evinize gidersiniz. Sağlık, mutluluk dolu bir hayatınız olsun hep birlikte.

Maşallah güzel ablalarimiza güçlü savaşçılar. Hayırlı olsun, rabbim kısa zamanda güzellikler ile evinize hep beraber gideceğiniz günleri bağışlasın. Sütün de gelicek mis gibi beslenicekler prensesler. Çok sevindim iyi olmanıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…