2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Ya inşallah bu doğumun da sancısız, ağrısız geçer Bence son ay hep sancı yaşadığın için gerçek sancıdan ayırt edememişsin. Çünkü son ay yalancı sancılar doğum sancısına benziyor diyorlar. Benim de 3-4 aydır kasılmalar var ama çok şükür riskli dönemleri atlattık. İnşallah vaktinde sağlıkla doğarlar Sen kaç haftalık oldun?
Dün gece yaşadığını ben de yorulunca yaşıyorum abla çok geçmiş olsun Gebeler bazen doğum sancısı çekiyormuş ama dinlenince geçebiliyormuş. Bende de sancı olunca hemen uzanıyorum. Geçiyor çok şükür. Geçen hafta geçmeyince acile koşmuştum. Bu haftalarda çok yorulmamak önemli

Yastık nerden canım
Trendyoldan :)

Aynen doktorum Max 2 saat ayakta dur yorulmak yok dedi, sağ salim ufakliklari kucağımıza vaktiyle alalım da

Her şey yolunda giderse 20 Eylül gibi alırım dedi. Daha önce toplanma gibi oluyordu sancı boyutunda 28. Hafta başladı benim. Bir dahakine sor bakalım kilosunu söyler mutlaka

Her şey yolunda giderse 20 Eylül gibi alırım dedi. Daha önce toplanma gibi oluyordu sancı boyutunda 28. Hafta başladı benim. Bir dahakine sor bakalım kilosunu söyler mutlaka
Aslında yalancı sancıların özelliği şiddetlerinin de düzensiz olması ama bende de o toplanmalar çok azaldı. Yerini içimden çıkacakmış hissi yaratan sancılara bıraktı
Tam 1 ayın kaldı o zaman inşallah Ben de sezaryen olursam Eylül'ün sonlarına denk gelir herhalde.

İyi geceler kızlar, şu sancılar neye benziyor? Birkaç gündür ara ara farklı bir şeyler hissediyorum, sık olmuyor ama inanın çözemedim gaz sancısı mı, başka bir şey miiiii anlamadımmmm

İyi geceler kızlar, şu sancılar neye benziyor? Birkaç gündür ara ara farklı bir şeyler hissediyorum, sık olmuyor ama inanın çözemedim gaz sancısı mı, başka bir şey miiiii anlamadımmmm
Olunca için bir tuhaf oluyor sonra karnın sertleşiyor. Yarım dakika sonra yumuşuyor tekrar. Karnına dokununca yumuşaksa sancın yoktur, sertse vardır

Sancılar hakkında kararsız(tecrübesiz) olan arkadaşlar için yazıyorum. Daha önceden de yazmıştım. Sancı diyince illa ki aklınıza ağrılı bir durum gelmesin. Esasen karnınızda kasılma olur daha çok; karnınız top gibi toplanıp sertleşir, bir müddet sonra kendini bırakır, normal haline döner. Bu haftalarda ara ara düzensiz sancılar olması gayet normal bir şey. Sancılar belirli aralıklarla geliyorsa(düzenliyse), o zaman bence doktorunuza danışmanız gerekir. Benim ikinci doğumum, yarım saat aralıklarla gelen sancılarla başlamıştı. Şu anki hamileliğimde de ara ara kasılmalarım oluyor. Ama düzensiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…