2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Kızlar hediyelik olarak ne düşünüyorsunuz? Magnet istemiyorum daha farklı bir şey olsun istiyorum ama fiyatlar da almış başını gidiyor

Canım annem kayinvalidem is paylaşımı yaptılar kayinvalidem oda süsleme çikolata hediyelik istemiş. Hediyelik bim den kolonya aldı küçük 150 ml liklerden onlara uzun şerit isim yazarak yapistirmali bant yaptırdı onu yapıştırdı.

Bir de şeker hamurundan kurabiye yapacakmış

Çikolata için de isim yazılı alma ekstra masraf oluyor çünkü hosgeldin bebek mi ne yazılı madlenler oluyor ya onlardan al önemli olan çikolatasi kaliteli olsun dedim tamam dedi

Ben lazerliydim ama hormonal galiba çıktı çok olmasa da agdaya gittim rahat hissetmedim. Ağustos başı gittim kuaförüm tahmini doğum tarihimi sordu Eylül'ün 2 veya 3. Haftası gel dedi mis gibi doğuma yollarım dedi. Bilinçli bir kadın babaannesi de ebeymis çok deneyimli. O kadar rahatlatarak ağda yapıyor ki kasılma fln olmadı. Emin olduğun deneyimli bir agdaci bulursan doğuma yakın bir yaptir istersen yeni yetmelere değil tabi ki ama o kremleri vs hamilelikte tam emin değilim ama kullanılmaması öneriliyor

Kızlar şu an en uyguna bebek Müslin pamuklu sade yeni doğan takım ve müslin battaniye tarzı şey vs nereden bulabilirim
Tek kat muslim battaniyelerimi
Bondberro Ãok Amaçlı Müslin Ãrtü & Battaniye 3 buradan aldım. Yıkadım mis gibi birşey olmadı. Kalın müslim anneanne dikiyor. Müslim alt üst takımda bir tane aldım runbaby %100 Organik Ãift Katlı Müslin Bebek Kimono Takımı (ANTRASÄ°T) Fiyatı, Yorumları - Trendyol buradan kış bebekleri olunca ince diye başka almadım. Müslim yakalık vs aldım ama

Yaa ben kapi susune cok para vermisim onu anladim hic arastirmadim
Pınarcım ne isim düşündün sen?
Ben yıllardır lazerliyim ikinci gebeligim bu hiç çıkmadı ama çıksaydı eşimden yardim alırdım çünkü görmek imkansız gibi göbekten:) tiksinir diye düşünme iyi günde kötü günde sonuçta:) ilk doğumda ilk günler eşim benim bezime kadar degisirdir eminim birçok erkek de yapar çünkü sezeryandan sonra hareketler gerçekten çok zor ilk günler

Baya da uzun sürdü 4 gün diyordu ama üzüldüm. Yakalarsin yine dert etme çok indirim oluyor e bebekte ztn bebisin poposunu bilmeden stok çok yapmaya gerek yok
Hiç stoklamamadım zaten tek paket var o da iki bebeğe 2 gün gider heralde neyse yine olur dediğin gibi dün belki çıkıp alırım diye ertelemiştim kaldı çıkamayınca.

Maşallah son haftalar daha çok alır annesi yine aynı beslenme ile devam et yeter ki

Kızlar hediyelik olarak ne düşünüyorsunuz? Magnet istemiyorum daha farklı bir şey olsun istiyorum ama fiyatlar da almış başını gidiyor
Ben KACUV'dan magnet yaptıracağım. Bunu hediyedlikten cok bağış gibi düşündüm, tek seçenek de magnet. Yoksa ben de magnet yaptirmazdim.
Ablamla birlikte 20'ser adet sukulent, lotus mum, lavanta kesesi hazırlayacağız. Trendyolda cok guzel malzemeler var. Küçük karton hediye çantaları alip çantalar ustune de hosgeldin temalı stickerlar bastıracagiz.
Yani özetle
Magnet açacak, sukulent, lotus mum, lavanta kesesi, cikolata hediyeliklerim olacak bir aksilik olmazsa.

Oh maşallah
Darısı başıma ya benim de 28+5 kiloları 1169 ve 1056 idi 30+5 te 1464 ve 1372 gördüm. Artık 31 de bekliyorum o yükselişi

Ne güzel anneler yardım ediyormuş size yaa :) ben tek yapacağım için hazır almak daha kolay olacak benim için sanırım. Ben de kolonya ya da mumluk düşünüyorum ama 50 adet aldığımızda 2 bine falan geliyor neredeyse kapı süsü falan derken ucuyor biraz fiyatlar.. park yatağımı bile daha ucuza almıştım ben ya

Aslında kendimiz hazırlasak daha ekonomik oluyor sanırımm ama tek başıma yapamam kolonya ya da mumluk yaptırırım sanırım ben de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…