2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    246
Ben çamaşır makinesini beyaz sirke karbonat limon tuzu ve dis macunu sıkarak önce kazan temizleme yaptırdım 90 derece de boş halde çünkü eşimin ve oğlumun iş kiyafetleri çok kirli oluyor sık sık yapmam gerekiyor yani bunu bebek kıyafetleri ni yikamdan da aynı şeyi yaptım digerleri abartı ütü falan normal kullandım

Arabanın sürüşü konforu sizce nasıl bende prego solo ve aria modellleri arasında kaldım
Ya iyi görünüyor tabi kullanmadığım için tecrübe edinemedim. İnşallah memnun kalırız. Küçük pratik olması en önceliğimdi. Daha büyük olanlar belki taşlı falan yollarda daha iyidir bilemyicem ama günlük kullanım için bence gayet yeterli konforda

Kızlar bugün 33+3 çıktım randevudan çok şükür çok minik sancılarım dışında sancı kasılma çıkmadı. Serviks uzunluğum yine kısalmış 28 mm, 22ye düşerse halka gibi bir şey takılacakmış. Progestan fitillerin yanına bir de her gün iğne olucam 1 hafta boyunca o uzatabilir dedi. Artık kontrollerimiz haftalık olacakmış. 35. Haftayı rahat görürüz gibi dedi ama ayakta bile durmamı istemiyor. Bebek yarım makat pozisyonda olduğu için merkez ağırlığı çok aşağıdaymış bu da çok ağrı yapar dedi. Bebiş 2587 gram olmuş Gelişimi durabilir dedim diye korktun çok yedin dimi dedi baya dalga geçti +- %10 yanılma payı olabiliyor kiloda ama yine de çok iyi dedi. 35. Haftaya kadar böyle beslenmeye devam et sonra biraz daha kısıtlamaya alıcam beslenmeni dedi. Boyu gününe gelmiş ama ssver kafa evet 4 hafta önde senin benim gibi koca kafalı olacak genetik başka hiç bir sıkıntısı yok dedi Benden bilgiler bu kadar. Dua eden güzel dileklerini ileten tüm arkadaşlarıma çok çok teşekkür ediyorum

Kızlar anakucağı ben de mamma alacaktım da, amcası ve yengesi hediye göndermiş geçen hafta.

Ürün bu. Daha önce kullanan var mı ? Yorumları iyi baya ama bilemedim, yine de mamma alsam mı?

Biz iki kişiyiz öyle kirli iş kıyafeti olmuyor, sadece 2 kez ayakkabı yıkamıştım makinede onuda akıtıp koymuştum.
Şimdi makine temizleyicisi aldım şu markette satılanlardan onunla bir temizleyip kalan lastik iç kısımlarını da silerim artık

Maşallah güzel haberler almışsın doğuma kadar hep böyle geçsin canım inşallah

Vajinaya aniden giren iğne batması neden olur kimse cevap vermedi dün geceden beri oluyor acile gitmem gerekiyor mı acaba ? Evde de yanlızım
Bir doktor yayında soru cevaplıyordu. Bu soruyu da sordular. Genital enfeksiyon veya bebek tekmeleri olabilir dedi. Çok önemli değil ama sonraki muayenede sor bir istersen. Hiç korkulacak bir şey değil İnan görmemişim geçmiş olsun

Hemen aklına olumsuz şeyler getirme lütfen canım İnşallah vaktinde sağlıkla doğurursun. Büyük ihtimal enfeksiyondur veya bebek tekmesi bile olabilir. Bunu yaşayan çok var hatta sanki 22. haftada bende de oluyordu. Enfeksiyon mu diye nolur nolmaz randevu alman iyi olmuş. Geçmiş olsun tekrar

Ya maşallah riskli dönemleri çoktan atlattın 28 mm bu haftalar için çok da kısa değil ama sen yine de doktorunu dinleyip bol bol dinlenirsin. İnşallah işleme gerek kalmadan 37. haftaları görürsün Ben de gidince rahim ağzıma baktıracağım
Gelişiminin durmaması da çok güzel olmuş Her bebek farklı tepki veriyor demek ki. O dediğim eşimin arkadaşının bebişi de önden tamamlamıştı gelişimini, asla durmamış gelişimi. 2500 kgdan sonrası zaten çok risk barındırmıyor ama inşallah haftalarını tamamlar da öyle gelir sabırsız yavrucak
Dün gece şu baş çevresi konusunu araştırdım da ölçümlerinde başı önden giden bebekler çok yaygınmış. Demek ki bize çektiler Aslında kafam eşiminkine göre gayet büyük ama bakınca koca kafa demezsin. Benimki de eşiminki de normal görünüyor. Demek ki bebişlerimizinki de öyle olacak. Aman sağlıklı olsunlar da gerisinin önemi yok Allah bebişini sana bağışlasın

Serviks normal ama her hafta çok hızlı düşüyor 44 mm den düştü bu kadar 2 haftada ondan korkuyor. Artık yatıcaz sadece ben hep buralardayım belli oldu sizleri darlarım artık doğurana kadar Valla baya bana bakıp senin benim gibi koca kafa olacak işte dedi hshshshs demek ki kocamanmış kafam ama annem de demişti 2600 doğmana rağmen kafan büyük olduğu için kestiler diye. Genetik demek ki ona da çok sevindim kafa büyüklüğünde telaşlanacak bir şey yokmuş Senin sancıların nasıl oldu devam ediyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…