- Konu Sahibi kediannesibiri
-
- #22.421
Ben çamaşır makinesini beyaz sirke karbonat limon tuzu ve dis macunu sıkarak önce kazan temizleme yaptırdım 90 derece de boş halde çünkü eşimin ve oğlumun iş kiyafetleri çok kirli oluyor sık sık yapmam gerekiyor yani bunu bebek kıyafetleri ni yikamdan da aynı şeyi yaptım digerleri abartı ütü falan normal kullandımKızlar benim bir sorum var, bebek kıyafetlerini yıkamadan önce çamaşır makinesini nasıl temizlediniz? Yani rutinde makine temizleyici kullanıyorum ama ekstra bir şey yapmalı mıyım böyle zarar vermeden detaylı bir şeyler yapan var mı?
Instada görüyorum millet yeni makine yeni ütü falan alıyor, bana biraz tuhaf geldi bu kadar detaylı düşünmek
Ya iyi görünüyor tabi kullanmadığım için tecrübe edinemedim. İnşallah memnun kalırız. Küçük pratik olması en önceliğimdi. Daha büyük olanlar belki taşlı falan yollarda daha iyidir bilemyicem ama günlük kullanım için bence gayet yeterli konfordaArabanın sürüşü konforu sizce nasıl bende prego solo ve aria modellleri arasında kaldım
Mamma aldım. Babybjörn'e inanılmaz benziyorAnakucagı konusunda çok karasız kaldım. Babybjorn muadili merf, mamma ve oyho tavsiye edilmiş. Saglamlik ve kumaş konusunda sizin fikriniz nedir
Kızlar korseden bahsedilmiş peki var mı bildiğiniz bir marka ? Memnun kaldığınız ya da :)
Biz iki kişiyiz öyle kirli iş kıyafeti olmuyor, sadece 2 kez ayakkabı yıkamıştım makinede onuda akıtıp koymuştum.Ben çamaşır makinesini beyaz sirke karbonat limon tuzu ve dis macunu sıkarak önce kazan temizleme yaptırdım 90 derece de boş halde çünkü eşimin ve oğlumun iş kiyafetleri çok kirli oluyor sık sık yapmam gerekiyor yani bunu bebek kıyafetleri ni yikamdan da aynı şeyi yaptım digerleri abartı ütü falan normal kullandım
Maşallah güzel haberler almışsın doğuma kadar hep böyle geçsin canım inşallahKızlar bugün 33+3 çıktım randevudan çok şükür çok minik sancılarım dışında sancı kasılma çıkmadı. Serviks uzunluğum yine kısalmış 28 mm, 22ye düşerse halka gibi bir şey takılacakmış. Progestan fitillerin yanına bir de her gün iğne olucam 1 hafta boyunca o uzatabilir dedi. Artık kontrollerimiz haftalık olacakmış. 35. Haftayı rahat görürüz gibi dedi ama ayakta bile durmamı istemiyor. Bebek yarım makat pozisyonda olduğu için merkez ağırlığı çok aşağıdaymış bu da çok ağrı yapar dedi. Bebiş 2587 gram olmuşGelişimi durabilir dedim diye korktun çok yedin dimi dedi baya dalga geçti +- %10 yanılma payı olabiliyor kiloda ama yine de çok iyi dedi. 35. Haftaya kadar böyle beslenmeye devam et sonra biraz daha kısıtlamaya alıcam beslenmeni dedi. Boyu gününe gelmiş ama ssver kafa evet 4 hafta önde senin benim gibi koca kafalı olacak genetik başka hiç bir sıkıntısı yok dedi Benden bilgiler bu kadar. Dua eden güzel dileklerini ileten tüm arkadaşlarıma çok çok teşekkür ediyorum
Ben geceleri yatakta çok hissediyorum bunu yürürken belim ağrıyor sadecePopişinin kemiklerinde ağrı hisseden var mı ya? Özellikle yürürken merdiven çıkarken falan ağrı olmaya başladı normalde yoktu
Bir doktor yayında soru cevaplıyordu. Bu soruyu da sordular. Genital enfeksiyon veya bebek tekmeleri olabilir dedi. Çok önemli değil ama sonraki muayenede sor bir istersen. Hiç korkulacak bir şey değilVajinaya aniden giren iğne batması neden olur kimse cevap vermedi dün geceden beri oluyor acile gitmem gerekiyor mı acaba ? Evde de yanlızım
rica ederim yine de doktorunun da fikrini al istersenYaa bilmiyordum canım teşekkür ederim
2 paket ebebek markası babyme aldım, 3 pakette sleepy aldım. Bebişin neyde rahat edip etmeyeceğini de bilemediğim için daha fazla stok yapmadımHepsini aynı marka mı aldınız? Ben bir paket 50’li goon aldım ama. Baby turcoda almak istiyordum ama ne yapsam bilemedim
Hemen aklına olumsuz şeyler getirme lütfen canımBenimde ilk gebeliğim cok bilgisiz cahilim o yüzden gebelik konusunda ondan korkuyla sizlere yazıyorum her defasında iyi ki varsınız gerçekten yoksa bu 9 ay gecmezdi bana. Benim ki uzun süredir baş geliş duruyor ama pozisyon değişiyorsalar bilmiyorumdün gece cok sıktı 5 dakikada bir iğne batması hissi vardı çığlık attırcak tarzda bugün daha az yarına randevu aldım hemen inşallah normal birseydir enfeksiyon filandır yada cocuk baskı yapıyordur erken doğurmak istemiyorum kolilerin içine gelecek cocuk yoksa ben taşınamadan
çabuk büyüyorlar, 1 beden de sıkabilir dediler ondan çok almak istemedimAynen canım bak bu da mantıklıymış iyi yapmışsın
Ya maşallah riskli dönemleri çoktan atlattınKızlar bugün 33+3 çıktım randevudan çok şükür çok minik sancılarım dışında sancı kasılma çıkmadı. Serviks uzunluğum yine kısalmış 28 mm, 22ye düşerse halka gibi bir şey takılacakmış. Progestan fitillerin yanına bir de her gün iğne olucam 1 hafta boyunca o uzatabilir dedi. Artık kontrollerimiz haftalık olacakmış. 35. Haftayı rahat görürüz gibi dedi ama ayakta bile durmamı istemiyor. Bebek yarım makat pozisyonda olduğu için merkez ağırlığı çok aşağıdaymış bu da çok ağrı yapar dedi. Bebiş 2587 gram olmuşGelişimi durabilir dedim diye korktun çok yedin dimi dedi baya dalga geçti +- %10 yanılma payı olabiliyor kiloda ama yine de çok iyi dedi. 35. Haftaya kadar böyle beslenmeye devam et sonra biraz daha kısıtlamaya alıcam beslenmeni dedi. Boyu gününe gelmiş ama ssver kafa evet 4 hafta önde senin benim gibi koca kafalı olacak genetik başka hiç bir sıkıntısı yok dedi Benden bilgiler bu kadar. Dua eden güzel dileklerini ileten tüm arkadaşlarıma çok çok teşekkür ediyorum
Pozisyon değiştirirken hissediyorum bir süre sınra geçiyor. 7. ayın başlarından beri var bu şikayetimPopişinin kemiklerinde ağrı hisseden var mı ya? Özellikle yürürken merdiven çıkarken falan ağrı olmaya başladı normalde yoktu
Serviks normal ama her hafta çok hızlı düşüyor 44 mm den düştü bu kadar 2 haftada ondan korkuyor. Artık yatıcaz sadece ben hep buralardayım belli oldu sizleri darlarım artık doğurana kadarYa maşallah riskli dönemleri çoktan atlattın28 mm bu haftalar için çok da kısa değil ama sen yine de doktorunu dinleyip bol bol dinlenirsin. İnşallah işleme gerek kalmadan 37. haftaları görürsün Ben de gidince rahim ağzıma baktıracağım
Gelişiminin durmaması da çok güzel olmuşHer bebek farklı tepki veriyor demek ki. O dediğim eşimin arkadaşının bebişi de önden tamamlamıştı gelişimini, asla durmamış gelişimi. 2500 kgdan sonrası zaten çok risk barındırmıyor ama inşallah haftalarını tamamlar da öyle gelir sabırsız yavrucak
Dün gece şu baş çevresi konusunu araştırdım da ölçümlerinde başı önden giden bebekler çok yaygınmış. Demek ki bize çektilerAslında kafam eşiminkine göre gayet büyük ama bakınca koca kafa demezsin. Benimki de eşiminki de normal görünüyor. Demek ki bebişlerimizinki de öyle olacak. Aman sağlıklı olsunlar da gerisinin önemi yok Allah bebişini sana bağışlasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?