2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    246
Canim benim ne tehlike atlatmissiniz bizde bilelim yavrun cok guzel bayildim kac kez baktim bilmiyorum insallah birlikte cikacaksinizbguzel gunleriniz olacak aklimiz sizde yazimizda

Canim ben google teyzeden baktim hep vallahi birde arkadasima sordum hazirlayali benim 10 gum oldu unuttum kaldirdik hazir halde bekliyor yoksa yazardim

Yazim benim iyiki dogdun bize de mutluluk verdin bizim icinde dua edin bizde saglikli sekilde dunyaya getirelim insallah senin iyi olmana suanda cok sevindim aglamandada haklisin bizde olsak cok aglardik emin ol insallah yaralarinda bir once iyilesir canim benim

iyi yanından bakarsan sırt ve bel ağrıların az olacak ve belki hiç çatlamayacaksın ben çatladım bile. karnım hep kıpkırmızı ve parlak
Bende 7 kilo aldım 7,5 8 e doğru gidiyorum inşallah Garip ki göbeğimde gram çatlak yok ama kalçalarım çok büyümemesine rağmen kırmızı kırmızı çatlak ve baya selülitlendi. Anlamadım garip

Bende 7 kilo aldım 7,5 8 e doğru gidiyorum inşallah Garip ki göbeğimde gram çatlak yok ama kalçalarım çok büyümemesine rağmen kırmızı kırmızı çatlak ve baya selülitlendi. Anlamadım garip
Çatlamayan bir göbeğim kaldı Bacaklarım, kalçam, göğüslerim, maşallah hepsi bağımsızlığını ilan etti. Göbeğime bazen diyorum ki sende çatla diğerlerine ayıp olmasın

2 ince müslin
1 kalın müslin
1 ince penye
1 triko battaniye aldım
Bu battaniyeler yeterli olur mu
Daha kalın 1 penye battaniye, 1 pazen ve 1 müslin daha almayı düşünüyorum ama gereksiz mi olur sizce

2 ince müslin
1 kalın müslin
1 ince penye
1 triko battaniye aldım
Daha kalın 1 penye battaniye, 1 pazen ve 1 müslin daha almayı düşünüyorum ama gereksiz mi olur sizce
Bu aslında kullanımın ile alakalı, kurutma makinesi var evde ben o sebep ile fazla almadım. Takımlardan çıkan 2 penye, 3 ince müslin,1kalin müslin, 1 kalın battaniye var kirlense bile yıkayıp kuruturum 1/2 saat içinde diye yeterli geldi bana.

2 ince müslin
1 kalın müslin
1 ince penye
1 triko battaniye aldım
Ben 3 kalın müslin, 2 pamuk battaniye, 2 kalın örgü battaniye ve kumaş alıp bir sürü tek katlı müslin diktirdim 7-8 vardır Abartmış olabilirim ama puset altına üstüne, ana kucağına, juno yatağa, banyoya, emzirirken gaz çıkarırken koluma yani aklıma gelebilecek her yerde ince müslin kullandıklarını gördüm. Bir de beşik çarşafı olarak kullanmak için de fazla fazla bulundurmak istedim

Ben suyu çok içiyorum gebeliğimin başından beri tüp bebek olunca direk başladım ama benimde sağ bacak ve sağ el daha çok şişiyor özellikle dediğiniz gibi sabah kalkınca birde akşam

tek taraflı şişme internette riskli yazıyor ama yanında devam eden bir belirti yok ise korkulacak bir şey yok sanırım. Dediğim gibi benimde sağ elim şişmiş oluyor sabahları özellikle doktorum olur normal dedi geçti

Günaydın kızlar,
Ben bebek hareketlerinden uyuyamıyorum bazen hareket ettikçe karnım o kadar acıyor ki içten yırtılacak gibi oluyor. Sizin de öyle mi?
Hem de nasıl küçük bey bir güçlendi karnım şekil değiştiriyor. Hiç beklemediğim bir an bir vuruyor ah diye sesli tepki veriyorum boş bulunup. Maşallahlari var

Günaydın kızlar berfuto nasılsın taburcu oldun mu?
Selam canım. İyi olmaya çalışıyorum insanlar varken gayet iyi hissediyorum, bebeğimi görünce mutluyum ama odada yalnız kaldığımızda kolum kanadım kırılıyor.
Büyük ihtimalle bu akşam olacağım henüz doktor vizite gelmedi. Biz gideceğiz canımız geride kalacak…

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…