- 1 Şubat 2024
- 862
- 1.574
- 28
- 34
- Konu Sahibi kediannesibiri
- #22.221
Az hap kaldı diye atmamistim çok moralim bozulduMaalesef bilgim yok. O şekilde açılmış hap olursa çıkarıp atın ki yanlışlıkla kullanmayasınız.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Az hap kaldı diye atmamistim çok moralim bozulduMaalesef bilgim yok. O şekilde açılmış hap olursa çıkarıp atın ki yanlışlıkla kullanmayasınız.
Ay yok bir şey olmaz, çöpe sokup çıkarmadın neticede, hormon ilacı yani bazen eşim avokado ye diye zorluyor, aman diyorum suriyeliler çok sağlıklı besleniyor da mı bu kadar doğuruyor valla o misal düşünelim rahat olalım azıcık.Günaydın kızlar bisey sorcam ya ben tiroit ilacı kullanıyorum ya orda 5-6 gün önce filan bi tane hapin üstündeki jelatinin açıldığını gördüm, dedim bunu içmem hep atliyordum o hapı ama bu sabah yanlislikla onu içtim bisey olur mu ya toksik etki filan bebege aklıma birsuru şey geldi
Aynen doktora ben internette şöyle yazıyor deyince kadına afacanlar basıyortek taraflı şişme internette riskli yazıyor ama yanında devam eden bir belirti yok ise korkulacak bir şey yok sanırım. Dediğim gibi benimde sağ elim şişmiş oluyor sabahları özellikle doktorum olur normal dedi geçti
İnşallahİnan ki ben de özellikle sabahları korkuyorum ama doktor normal deyince daha da rahatladım. Sola yatmışsam sağ şişiyor, sağa yatmışsam sol şişiyor sabahları. Hiç stres yapma inşallah sağlıkla gelir bebişlerimiz
İnşallah geçer çatlatların geçmezse de bebeğimden ömür boyu bedeninde taşıyacağın izler sağlıkla dünyaya gelsin inşallahiyi yanından bakarsan sırt ve bel ağrıların az olacak ve belki hiç çatlamayacaksın ben çatladım bile. karnım hep kıpkırmızı ve parlak
Kuzucum, şu an lohusasın, hissettiğin tüm duygu geçişleri o kadar normal ki. Bebeğine çok şükür kavuştun, o da evine kavuşacak, yalnızca biraz zaman lazım. Sonrası çok güzel olacakSelam canım. İyi olmaya çalışıyorum insanlar varken gayet iyi hissediyorum, bebeğimi görünce mutluyum ama odada yalnız kaldığımızda kolum kanadım kırılıyor.
Büyük ihtimalle bu akşam olacağım henüz doktor vizite gelmedi. Biz gideceğiz canımız geride kalacak…
Galiba öyle karnım büyük olsaydı kesin bende sadece önde top gibi küçücük karnı olanlara özenirdim ama sizler baya zayıftınız hamileliğin ilk başlarında ben siz fotoğraf atınca kendimle kıyaslıyıp trıbe giriyordum benim basen var bacaklarım bi tık kalın sadece kilom yok normalde ama sımdı üst şişince cok güzel dengeledi herkes zayıflamıssın diyor haklısınn sonuna kadar valla ben kismeye naz yapmıyorum naz yapacak halimiz psikolojimiz mi kalmış bebekleri düşünmekten strestenHerkes kendinde olmayana özenirmiş cidden ben de manken gibi doğum yapanlara aşırı özeniyorum diyorum bebek nerde nasıl korumuş vücudunu ne güzel diye. Ama her şeyden önemlisi bizim ve bebeğimizin sağlığı gerçekten. Karnın büyüklüğüyle mi alakalıymış iş yapıp yapamamak gıcık oldum şu an aman bakmayın siz kimsenin lafına. Kendimizi iyi hissettiğimizde kendi işimizi görüyoruz zaten fazladan naz bir kocalarımıza yapıyoruzdur o da kimseyi ilgilendirmez
Yok mikrop anlamında demedim açıldığında ilacin değeri, toksik etkisinin değişmesinden korktum hamile olmasam hiç sorun değil ama insan herseyi düşünmek zorunda kalıyor işteAy yok bir şey olmaz, çöpe sokup çıkarmadın neticede, hormon ilacı yani bazen eşim avokado ye diye zorluyor, aman diyorum suriyeliler çok sağlıklı besleniyor da mı bu kadar doğuruyor valla o misal düşünelim rahat olalım azıcık.
Benim de hashimoto nedeniyle gittiğim endokrinci muayene ücretini abartmış kızlar, devlete de gidebilecek randevu falan bulacak durumda değilim. Dahiliyeci de yönlendirebilir değil mi ya? Tsh 3 çıkmış, st3 st4 normal.
3. Trimesterde tsh 3 değeri ok sanıyorum ama belki bir tık ilaç dozu artar diye yakında bir dahiliyeye gideyim diyorum görece uygun fiyatlı.
Bu aradaaa, 32. Haftamı doldurdum yuppiii
Benim de kalçada beyaz çatlak izleri vardı şimdi kırmızılar da eklenmiş renk cümbüşü olmuş Karında da kalçada da yeni çstlaklar kırmızı görünüyor. Ne heves ederdim göğüslerim büyüyecek diye ama aynı kaldı Şimdi de emzirirken büyür inşallah diyerek avutuyorum kendimiBu kalçadaki çatlaklar da kırmızı mı oluyor? Benim biraz çatlaklarım vardı eskiden onlar artmış sanırım tam anlayamıyorum. Göğüs olarakta aynıyız daha avcumu doldurmuyor ki çatlasın
O selülitlerin gitmesi lazım ama bebek bakarken spor zor olacak sağlıkla gelsinler de zaten koşturmaktan erir inşallahAynen aynen benimde öyle göğüslerde pek bir tık yok bir doğsunlarda bakalım sporu düşünürüz
amin inşallah Çatlakların bir süre sonra rengi açılıyor zaten ama yine de rahatsız olursam lazer tedavisi düşünürüm olmadı Yeter ki iyi olsunlar inşallahİnşallah geçer çatlatların geçmezse de bebeğimden ömür boyu bedeninde taşıyacağın izler sağlıkla dünyaya gelsin inşallah
Ben gece hareketleri pek hissetmiyorum ama akşama doğru şişkinlik oldukça hareketleri karnımı daha da rahatsız ediyor. Özellikle tekmeler büyükse benim de karnım acıyor çünkü o sırada şişkinlikten zaten hassas oluyor karnım. Sabahları acıtmıyorGünaydın kızlar,
Ben bebek hareketlerinden uyuyamıyorum bazen hareket ettikçe karnım o kadar acıyor ki içten yırtılacak gibi oluyor. Sizin de öyle mi?
Oo siz baya hamilelikte fitliğe kavuşmuşsunuz o zaman Benim bacaklarım ince ama üstüm şişti acayip dengesiz bir kilo alımı oldu bakalım doğumda ne kadarı gidecek Herkes birbirine özeniyor anladığım ben de göğüsleri büyük olanlara çok özeniyorum küçücük kaldılar hiç büyümedilerGaliba öyle karnım büyük olsaydı kesin bende sadece önde top gibi küçücük karnı olanlara özenirdim ama sizler baya zayıftınız hamileliğin ilk başlarında ben siz fotoğraf atınca kendimle kıyaslıyıp trıbe giriyordum benim basen var bacaklarım bi tık kalın sadece kilom yok normalde ama sımdı üst şişince cok güzel dengeledi herkes zayıflamıssın diyor haklısınn sonuna kadar valla ben kismeye naz yapmıyorum naz yapacak halimiz psikolojimiz mi kalmış bebekleri düşünmekten stresten
Açıkta kalması çok etkilemez bence çünkü ilaç kutularına da koyuluyor kabından çıkarılıp. Hani aylarca beklemiş olsa tamamYok mikrop anlamında demedim açıldığında ilacin değeri, toksik etkisinin değişmesinden korktum hamile olmasam hiç sorun değil ama insan herseyi düşünmek zorunda kalıyor işte
Oo siz baya hamilelikte fitliğe kavuşmuşsunuz o zaman Benim bacaklarım ince ama üstüm şişti acayip dengesiz bir kilo alımı oldu bakalım doğumda ne kadarı gidecek Herkes birbirine özeniyor anladığım ben de göğüsleri büyük olanlara çok özeniyorum küçücük kaldılar hiç büyümediler
Kaçıncı haftadasınızKızlar selam bizde bugün gittik kontrole gelişimi iyi 2 hadta ondeyiz hala 2.400 olmuş 45 cm 13 buçuk kilo almışım totalde de ağırlık fena var son aylar dikkat etmen lazım kilona dedi bebek 600 gr almış 2 haftada ben 2 kilo 20 kilo almam insallah
Kaç haftalıksın canımKızlar selam bizde bugün gittik kontrole gelişimi iyi 2 hadta ondeyiz hala 2.400 olmuş 45 cm 13 buçuk kilo almışım totalde de ağırlık fena var son aylar dikkat etmen lazım kilona dedi bebek 600 gr almış 2 haftada ben 2 kilo 20 kilo almam insallah
Ya büyüyende keşke büyümeden süt dolsa diyor. 80b den 95c yım omuzlarım ağrıyor ve karnımın üstünde baskı var daha süt bile dolmadan hem de teyzelerim sen gibiydi küçüktu göğüsleri ama süt dolup taşardi. Tasa etme sütün göğüs büyüklüğü ile alakası yokBenim de kalçada beyaz çatlak izleri vardı şimdi kırmızılar da eklenmiş renk cümbüşü olmuş Karında da kalçada da yeni çstlaklar kırmızı görünüyor. Ne heves ederdim göğüslerim büyüyecek diye ama aynı kaldı Şimdi de emzirirken büyür inşallah diyerek avutuyorum kendimi