2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    246
Yürüyen dahiler aynen böyle motive olmaya devam Bakalım 32den sonra nasıl alacak. Benim okuduğum yerlerde de 34e kadar günlük 15-20 gram sonrasında günlük 30-35 gram alır yazıyor. Bu hesaba göre de bizimkilerin haftalık alımı gayet iyi oluyor aslında, ölçümler yanlış değilse tabi. İnan erken doğum riskim olmasa hiç takmam kilosunu ben de 40 haftalık 2600 gram doğmuşum ve hiç bir hastalığım da olmamış turp gibiymişim maşallahh

Eklentiler

• EC87650E-19E3-4E6E-A8E4-BAD06A913AD6.jpeg
    93,6 KB · Görüntüleme: 36
Son düzenleme:
Her site farklı yazıyor galiba biz en iyisi doktorumuza güvenmeye devam edelim. Okuduğım kadarıyla 2500 kgdan sonra küveze girmiyorlarmış ve senin bebiş de 2 kg olmuştu galiba maşallah Birkaç hafta daha sabrederse risk çok azalacak ama tabii inşallah 37ye kadar bekler dâhi bebişlerimiz Dediğin gibi kilonun önemi yok yeter ki sağlıklı olsunlar

Direk aklıma gebelik zehirlenmesi geliyor tansiyon hastası olduğum için ama ölçüyorum sorun yok dediğin gibi olabilir belki 32. Haftayla birlikte yeni güncelleme yüklenmiştir bedene zaten hiç hal falan bırakmadı iyisin aslında 32. Haftayı sevmedim bitkin ve hep aç

Hiç takılmayın boy kiloya inanın oğlum için kilolu iri olcak her kontrole gıttıgımde kilolu olcak dedi hiçte öyle olmadı ekmek kadar boyla 2.450yle geldi şişi mişi gidince daha da düşüktü kilosu bütün vitaminleri saçına vermişti heralde

Ooy oyy oyyy 41 kere maşallah sana güçlü prenses

Valla gelişimleri normalse küçük karın az kilo candır baldır kimse özenmesin bence kocaman göbeğe kendilerini şanslı saysınlar
7 kilo aldım karnım küçücük kimse hamile olduğumu bile anlamıyor bazen üzülüyorum öyle deme sizin fotoğraflarınızı gördükçe keske benimde az büyüseydi diyorum. Hiç hamile moduna giremeden doğurucam sanırım çevremdeki herkeste bu nedenden dolayı hamile muamelesi yapmıyor bana ne olcak karnın bile yok her işini yaparsın diye bekliyor sağolsunlar

Allah sana bağışlasın küçük doğanlar da daha hızlı kilo alıyorlar. Ablamın ilk çocuğu 2200 doğdu ama 5-6 ay sonra yaşıtlarını yakalamıştı

iyi yanından bakarsan sırt ve bel ağrıların az olacak ve belki hiç çatlamayacaksın ben çatladım bile. karnım hep kıpkırmızı ve parlak

Regl ağrısı gibi kasıklarım ve belim ağrıyor kızlar, neden acaba? Hamilelikte bir mantık aramıyorum artık olanlara ama bel falan ilk kez böyle oldu ya.
önemli bir şey değildir inşallah Bol su iç ve bir iki saat dinlen. Yüksek ihtimalle geçer. Gün boyu sürerse üstünde dur

Regl ağrısı gibi kasıklarım ve belim ağrıyor kızlar, neden acaba? Hamilelikte bir mantık aramıyorum artık olanlara ama bel falan ilk kez böyle oldu ya.
dün benim de öyleydi, regl olmadan hemen önce kasıklarda sıcak bir ağrı olur ya aynısını yaşadım. Ama iş temposu ile üzerinde duramadım. Bugün iyiyim. Umarım ciddi bir şey değildir seninde geçer

Herkes kendinde olmayana özenirmiş cidden ben de manken gibi doğum yapanlara aşırı özeniyorum diyorum bebek nerde nasıl korumuş vücudunu ne güzel diye. Ama her şeyden önemlisi bizim ve bebeğimizin sağlığı gerçekten. Karnın büyüklüğüyle mi alakalıymış iş yapıp yapamamak gıcık oldum şu an aman bakmayın siz kimsenin lafına. Kendimizi iyi hissettiğimizde kendi işimizi görüyoruz zaten fazladan naz bir kocalarımıza yapıyoruzdur o da kimseyi ilgilendirmez

Kızlar tansiyonum normal çıkıyor ama 2 gündür fena ödemim var el ve ayakta sizde de ödemeler var mı 32+1 deyim doktora gitsem mi kontrolüme daha çok var
Ben de ödemliyim doktora sordum tuzu kesmek dışında ne yapabilirim diye. Ödem normal ona pek yapacak bi şey olmuyor dedi. Çok ayakta durma çok oturma dedi. Gün içinde hafif tempolu yürüyüş yap. Ayaklarını hep yükseğe uzat öyle dinlen dedi. Bi de eşin akşam ayak ve bacaklarına masaj yapsın dedi. Bir de günde 3 litre su

Sağol canım benim İnşallah hiç bir sorun çıkmayacak kuzum en fazla 2 ay sonra gazını uykusunu konuşuyor olacağız miniklerimizin

Aslında bunların hepsini yapıyorum aman normal olsunda sorun yok yeterki preaklemsi olmasın bebişlerimiz iyi olsun , birde ellerinizde de varmı sizin benim elimde de var

Aslında bunların hepsini yapıyorum aman normal olsunda sorun yok yeterki preaklemsi olmasın bebişlerimiz iyi olsun , birde ellerinizde de varmı sizin benim elimde de var
Evet ellerimde de var. Ödem nedeniyle de elim falan acıyo sanki. Bazen böyle bez sıkarken falan hissediyorum kapayıp açarken böyle elimi sıkarak test ediyorum acı oluyor ödem kaynaklı

Puset örtüsü olarak hangi kumaş tercih ediyorsunuz. Ekim 24ü doğum aslında kış bebeği olacak ama. Sanki şu kalın olanlarda hava alamaz gibi geliyor. İnce şu müslinler mi daha mantıklı tecrübeli anneler ne diyorsunuz

Eklentiler

• 1000085055.jpg
    64,2 KB · Görüntüleme: 61
  • 1000085054.jpg
    68,7 KB · Görüntüleme: 63
önemli bir şey değildir inşallah Bol su iç ve bir iki saat dinlen. Yüksek ihtimalle geçer. Gün boyu sürerse üstünde dur

Teşekkür ederim kızlar Azıcık bebek ütüsü kalmıştı onu ve yemeği yaptım sonra böyle şeyler oldu. Hemen yoruluyorum artık, umarım ondandır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…