- 29 Temmuz 2010
- 592
- 1.435
- Konu Sahibi kediannesibiri
- #22.101
Selamlar
Valla bizim de niyetimiz Amerika'da doğum ama tabi hayat ne getirir bilemiyorum. berfuto ile evlerimizi bile yakın tutmuştuk, 10 gün ara ile gidecektik Amerika'ya. Şu an bizim 12 Eylül gidiş gözüküyor her şey yolunda giderse. Amerika'da anlaştığımız hastane için yanınızda hiçbir şey getirmeyin diye bir algı var ama asla buna güvenemeyeceğimi düşünüyorum. O yüzden hastane çantası konusunda inanılmaz kargaşa içindeydim bir türlü yanıt bulamıyordum. Ama Yaz bebek de erkenden gelmeye karar verince anladım ki çantamızı bu zamanlarda hazır etmekte fayda var. Gidene kadar doğurmayacağımızı bilemediğim için çantamı hazırlamaya karar verdim. Hazırladıktan sonra da valizle yanıma alırım diye düşünüyorum. O yüzden derin derin araştırıp şöyle bir video buldum.
Videodaki hanımefendi hem yenidoğan hemşiresiymiş hem de ikinci doğumuymuş. Bu yüzden hem bilgili hem tecrübeli gibi geldi bana. Buna göre bir çanta hazırlayacağım. Şimdiye değin aldıklarımı da aşağıya ekledim ama karışıklar yani bebiş için aldığımız çoğu şey bu koleksiyonda aslında.
Hastane çıkışı için de uzun uzun araştırdım. Karar vermesi çok zor oldu. En son şu iki takıma karar verdim ama instagram falan kapalı olunca siparişi iletmem uzadı.
Çok Çiçekli Set (Tulum şapka battaniye yastık)
Tulumumuz sırttan ve bacak arasından çıtçıtlıdır ve şapkası ile beraber satılmaktadır, şapkasında çiçek yoktur <br />İsim yazılan model değildir <br />Kalıplarımız 0-1 ay kadar minik değildir. <br />0-3 ay beden sadece tulum boyu olarak omuzdan patik bitimine 48-50 cm’dir. 4.5 kiloya kadar...www.shopier.comFistolu Baş Harf Detaylı Tulum ve Şapkası
Baş harf detaylı tulumumuz fistolu şapkası ile beraber satılmaktadır<br /> Bebek üstünde görselimiz gibi durmaktadır, bebek üstünde olmadan V kısmı daha minik gözüküyor diğer görselleri inceleyebilirsiniz. Bebeklerin bedeni minicik olduğundan üstlerine giydiklerinde her şeyin daha büyük...www.shopier.com
Umarım faydalı olmuştur.
Teşekkür ederiiim izleyeceeğim hemen