- 27 Şubat 2014
- 1.533
- 1.943
- 333
- Konu Sahibi kediannesibiri
-
- #20.221
Korkma insallah saglikla alacaksin kucagina bana kizimin hamileliginde 32. Haftada karninda sivi var dediler ve o kadar kotu senaryolar soyledilerki son 5 haftayi goz yasimla getirdim kizim dogdunda basinda 5 doktor vardi herseyine bakildi cok sukur saglikli ve hicbir kusuru yoktu seninkide oyle olacak insallahYaa suyun fazla dedi ve sinirda dedi iyi degil dedi rahmin kisalabilir sekeri kes dedi onu takmadimda bobregin birinde sorun gordu tamda diyemedi bisey ama takip edecegim dedi eger devam ederse hemen dogumda uroloji gorsun dedi ayarlayalim dedi ne olabilirki bobrekle ilgilu anlamadim
Turkiyede varmi bilmiyorum ama ben water wipes aldim %99 su icerigi temiz diye biliyorumKızlar ıslak mendil işini ne yaptınız ne ler aldınız
Ay maşallahKizlar merhaba ikiz bir gebe olarak ilk sinirim 24. Hafta sonraki sinirim 30. Haftaydi cok sukur 30. Haftamizdayiz grup genel olarak 30 larda bence olmayanlarda birkac haftaya olacak insallah hepimiz saglikla sihhatle vaktinde kucagimiza alalim yavrularimizi insallah
Ne dedi canım neden öyle olmuş bir şey açıkladı mı? İnşallah sağlıcakla büyüceklerAy maşallahben de bugün perinatoloğa göründüm. Biri 28+5 29+2 çıktı. Bunlar dışında sorun yok gibi. Ağırlıkları da 1065 grama 1150 gram gibi. Haftada 1 takiple devam edeceğiz bakalım ciğer geliştiricilerimi de oldum. İlk hedef 34. Haftayı aşmak
Tatlı kızlar büyüyorAy maşallahben de bugün perinatoloğa göründüm. Biri 28+5 29+2 çıktı. Bunlar dışında sorun yok gibi. Ağırlıkları da 1065 grama 1150 gram gibi. Haftada 1 takiple devam edeceğiz bakalım ciğer geliştiricilerimi de oldum. İlk hedef 34. Haftayı aşmak
Dünkü doktor kadar kötümser değildi. Zaten dünkü ölçümden bir bebek daha büyük çıktı. O dalgalar da biraz daha iyiydi. Haftaya olacak kontrolle daha net anlarız her şeyi ama bu şekilde gidersek sorun olacağını düşünmüyorum dedi. Serviks boyu 22 ölçtü. O serviks boyuyla 38-40. Hafta gören de oluyor 32 yi zorlayan da biraz şans dedi. Çok hareket ayakta kalmayı önermedi. Bakalım haftaya olan kontrol daha açıklayıcı olcak bize anladığım . Çünkü ölçümler doktordan doktora değiştiğinden, kendi iki ölçümüne göre değerlendirmek istedi.Ne dedi canım neden öyle olmuş bir şey açıkladı mı? İnşallah sağlıcakla büyücekler
Ben de çok memnun kaldım ilk görüşmedenTatlı kızlar büyüyorben de aytaç beyi çok duymuştum çok ilgili ve konuşkan diyorlardı memnun kaldın mı?
Bugün bana da dr ağustos ayını da atlatalım düzlüğe çıktık dedi 30+1 deyim ben de. Ciğer geliştiriciler de süper önlem olmuş, birkaç gün bebek hareketleri azalabilir diyorlardı, endişelenme diye söylemek istedim. Rahim ağzı için bir şey önerdi mi ilaç vs acaba? Takip altında olmak iyi gelecektir. Her geçen hafta çentikler atılsın
Ben pek sormuyorum haftasından küçük dedi. Sorun olur mu diye sormadım bile. Sonuç değişmeyeceği için stres yapmıyorum. İnş bebeklerimiz haftasını yakalar. Sizin plesantada direnç var mı demişlerdiBenimde stresli olduğumu biliyor ben sordukça bir şeyler söylüyor tam anlatmıyor anlatmadıkça ya bir şey saklıyorsa diye stres oluyorum bu sefer
Yaa hoşgeldin bayadır yoktun buralardaYaa suyun fazla dedi ve sinirda dedi iyi degil dedi rahmin kisalabilir sekeri kes dedi onu takmadimda bobregin birinde sorun gordu tamda diyemedi bisey ama takip edecegim dedi eger devam ederse hemen dogumda uroloji gorsun dedi ayarlayalim dedi ne olabilirki bobrekle ilgilu anlamadim
Bir şey soracağım haftasına göre ideal kiloda mı bebeklerAy maşallahben de bugün perinatoloğa göründüm. Biri 28+5 29+2 çıktı. Bunlar dışında sorun yok gibi. Ağırlıkları da 1065 grama 1150 gram gibi. Haftada 1 takiple devam edeceğiz bakalım ciğer geliştiricilerimi de oldum. İlk hedef 34. Haftayı aşmak
Bende 2-2.5 içiyorum biraz bünye ile alakalı bu çünkü fazla zorlamak mide bulandırıyor doktorum da gerek yok ideal dedi iyi de gidiyoruz çok şükürGünde nasıl 2 litre içiyorsunuz? doktorunuz normal dediyse bilemem ama en az 3 litre, yaz aylarında bu miktar daha da artmalı. idrar yaptığınızda açık renk görerek ne kadar içeceğinizi hesaplayabilirsiniz. Her bünye bir olmadığı için idrar rengine göre hareket etmek en doğrusu.
Bende 2 defa kesin kalkıyorum ama dediğin gibi baya susamış uyanıyorum her seferinde4-5 defa uyanıyorum. Her uyandığımda da aşırı susamış oluyorumTuvalete gidip su içip yatıyorum. Su içmesem belki tekrar tekrar kalkmam ama çok susuyorum.
Çok geride değiller aslında 1 hafta kadar geriden geliyolar diyebilirim ortalama. Diğer şeyler yolunda olduğu için bu gerilemenin daha da ilerlememesini takip edicezBir şey soracağım haftasına göre ideal kiloda mı bebekler
Yanlış yazmışım biri 28+5 biri 27+6 çıktı:)Ay maşallahben de bugün perinatoloğa göründüm. Biri 28+5 29+2 çıktı. Bunlar dışında sorun yok gibi. Ağırlıkları da 1065 grama 1150 gram gibi. Haftada 1 takiple devam edeceğiz bakalım ciğer geliştiricilerimi de oldum. İlk hedef 34. Haftayı aşmak
Valla bana ilk beyin koruyucu etki var dedi. Ben geldim eve araştır soruştur yok bir şey bulamadım. Bir haftayı zor geçirdim. Sonra gittim dedim damar da çentik filan mı var ne oluyor gibisinden sordum. Oda darlık gibi bir şey dedi. En son gittiğimde de kan akımı iyi dedi. Yani ne oluyor ne bitiyor pek anlamlandıramadım bir türlüBen pek sormuyorum haftasından küçük dedi. Sorun olur mu diye sormadım bile. Sonuç değişmeyeceği için stres yapmıyorum. İnş bebeklerimiz haftasını yakalar. Sizin plesantada direnç var mı demişlerdi
Ben de bilme ve yapılabilecekler hakkında detaylı bilgilendirilme taraftarıyımValla bana ilk beyin koruyucu etki var dedi. Ben geldim eve araştır soruştur yok bir şey bulamadım. Bir haftayı zor geçirdim. Sonra gittim dedim damar da çentik filan mı var ne oluyor gibisinden sordum. Oda darlık gibi bir şey dedi. En son gittiğimde de kan akımı iyi dedi. Yani ne oluyor ne bitiyor pek anlamlandıramadım bir türlüYani tek bildiğim aslında kan akımının az olmasından dolayı daha yavaş bir şekilde beslendiği bu da kilo alımını etkilediği yönünde. Yapcakta bir şey yok aslında. Öğrensen de öğrenmesende. Ama ben ne olduğunu öğrenmeyince daha çok kafamda kuracağım için bazen bilmek daha iyi oluyor. Yavaş yavaşta olsa büyüyorlar işte. İnşallah böyle sıkıntısız devam eder
Ben de yunandan pampers %99lardan kaptım 1 koli valla. Burayla yarı fiyatınaydı.Turkiyede varmi bilmiyorum ama ben water wipes aldim %99 su icerigi temiz diye biliyorum
Muz kabız yapmasıyla bilinmez mi aslında? Direkt muz yenebilir gibi geldi.Bisey sormak istiyorum bugün Ayıptır söylemesi ishal oldum. Normalde muz pirinç lapasi vs ile geçirmeye çalışırdım ama gebelik şekerinden dolayı bunları tuketemem doktorumada ulaşamadım. Ne yapıyım ne yiyim bir fikriniz var mi
İşte en korktuğum şeyBende sırf acil bir şey olur da ben hastanedeyken baskasi eve girer bana çanta hazırlamaya çalışır diye erkenden hazırladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?