2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Evet ben de evle ilgilendim bu süreçte ya tadilat hala bitmedi eşya konusunda sabunluk bile almam gerekiyor öyle bir sıfırdan eşya almak diyebilirim her ayrıntıyı düşünmek aşırı yordu gerçekten ama o yüzden Mayıs ayinda başladık sürece.Bunu gördükten sonra bebek alışverişi şuan en basit şey gibi geliyor bana😂 o yüzden arastirmami yaptım zaten inşallah online alicam hepsini.Bide bazı şeyleri de ihtiyaç oldukça almayı düşünüyorum çünkü gerçekten gerekmeyen bı şeyi almak da istemiyorum onu da ancak süreç içinde anlayabilecegim. Zaman ve imkan varsa tabi erkenden de alınabilir ama gecikmesi de sorun değil bence stres yapmaya gerek yok halledilir 😂😍🙏
Allah kolaylık versin canım tadilat zor iş gerçekten 😞 Benimde evde bir yandan yaptırmam gereken çok şey var ama onları bıraktım sadece bebek ihtiyaçlarıyla ilgileniyorum 🥹😅

Bisey sormak istiyorum bugün Ayıptır söylemesi ishal oldum. Normalde muz pirinç lapasi vs ile geçirmeye çalışırdım ama gebelik şekerinden dolayı bunları tuketemem doktorumada ulaşamadım. Ne yapıyım ne yiyim bir fikriniz var mi
Haşlanmış patates ye bide bi kase yogurdun ıcıne 1 tatlı kasıgı nişasta koy ye isalini keser

Haşlanmış patates ye bide bi kase yogurdun ıcıne 1 tatlı kasıgı nişasta koy ye isalini keser

Patates haşlanmış belki yiyebilirsin
Gebelik şekerim olduğu için bunları yiyemiyorum canlar, oyuzden ne yapcagmi bilemedim patates haşlanmış bile yasak nişasta beyaz un yasak valla allak bullak oldum 😐

Allah kolaylık versin canım tadilat zor iş gerçekten 😞 Benimde evde bir yandan yaptırmam gereken çok şey var ama onları bıraktım sadece bebek ihtiyaçlarıyla ilgileniyorum 🥹😅
Amiin bı iki haftaya artık taşınmaya başlayacağız sanırım yeni evimize inşallah ondan sonra bebiş için bseyler almaya başlayacağım .Bebisimiz zamanında saglikla gelsin diye de dua ediyorum 😁🙏

Gebelik şekerim olduğu için bunları yiyemiyorum canlar, oyuzden ne yapcagmi bilemedim patates haşlanmış bile yasak nişasta beyaz un yasak valla allak bullak oldum 😐
Yarım çay kaşığı türk kahvesini ağzınıza atın suyla yutmaya çalışın benim hemen keser. Eğer varsa üzerine biraz limon damlatıp yiyin, çok geçmiş olsun 🌸

Kızlar %25 indirim varken alsam mı diyorum ama karar veremiyorum. Sizce fiyatı ve kendi nasıl? Katlanabilirlerden biraz çekiniyorum da

Eklentiler

• IMG_1900.png
    IMG_1900.png
    188,7 KB · Görüntüleme: 53
Annemin bir yöntemi var türk kahvesi ve limon suyunu karıştırıp hap kıvamına yutulacak kıvama getirir onu bol su ile verir bir kaç saate keser, sarı leblebi keser

Hamişler biraz araştırma yaptım.Bugün yazmıştim aslında.Bebişin kafası sol kasığimda agrı yapiyor kafası sert haliyle baskı oluyor.
Bebek döndürme videolari izledim ama geneli kanala girmeyen bebişleri döndürme b
Videoları. .
Doktorum masajla itekle ters yöne dedi hiç rahat hissedemedim.
Bu gibi durumda napılması gerekir hareketle yön degisimi olur mu?
Bildiginiz ters C şeklinde 😌

Annemin bir yöntemi var türk kahvesi ve limon suyunu karıştırıp hap kıvamına yutulacak kıvama getirir onu bol su ile verir bir kaç saate keser, sarı leblebi keser
Evet bi arkadaş daha aynısını söylemiş simdi onu yapıyorum canm sağol 🌸

Back