- 26 Eylül 2024
- 1.018
- 1.418
Ahahahahaha çok güldüm yaaa40 güzelmiş gelmek isteyeni bekleriz 40+ olan başkası var mı acaba ben takip edemedim
benim de ilk 3 ayım kabus gibiydi ne yalan söyliyim, ama sonra hiç kötü bişey yaşamadım şükürGeçmiş olsun beybim bebeklerimizin doğumgünü aynı. Ben hiç doğru olduğunh düşünmüyorum. O kadar üzüldüm ki bu şeker olayına ve o kadar çaba harcadım ki hiç keşke uyusam biraz demedim valla. Bir gram da ozlemicem hamileleligimi
Djdksjdkdjdsk valla salı günkü kontrolde açılma var 22-24ü gibi gelir cümlesinde buray yıkarım net38 bekliyorsun sonra bizim gibi 40a kadar 9 doğuruyorsunbakalım kimler bize yetişecek ahahaha
Yok yok olmaz öyle şeyDjdksjdkdjdsk valla salı günkü kontrolde açılma var 22-24ü gibi gelir cümlesinde buray yıkarım net22sinden sonra beklerim yavrum, oğlak burcu çocukları dertsiz diyolla
Yüzünde kaldı canımŞuan tamamen geçti mi bebeğin kaç günlük şuanda tekrar yükseldi mi
Kac günlük canım şu an ? Zorla uyandırıp besleme kısmı çok zor o yüzden biberonla anne sütü verdim ben . Uyurken bile içiyor biberonuUykuda emşyor mu benim illa uyandırma gerekiyor uyku da çok zor emiyor
Hiç moralini bozma malesef benim de ertesi gün yükseldi hatta 3. Gün 19 a çıktı. Şu an değer gayet iyi sınır 13 zaten . Daha dikislerinin acısı geçmeden hastanede koşturmak ne kadar zor biliyorum. Ben de kendi acımı unuttum onunla ilgilenirken. Işığın altında ne kadar kalırsa o kadar iyi o yüzden memeni sağ ve şırınga ya da biberonla ışığın altında ver . Çünkü memede durmak bana çok vakit kaybettirdi. Birde göz bandını önce gözlerini kapatacak kadar kendi sapkasini tak onun üzerine göz bandını tak. Allah korusun gözlerini o ışıktan korumak gerekiyor biz böyle çözüm bulduk. En geç 24 saatte çıkarır sizi hiç canını sıkmaBende aynı durumdayım hem rh hem Ab0 uyuşmazlığımız var 13 le yattı şuan 12.9 olmuş daha dün dünyaya gelen bebeğim bugün öğlen yatırdılar duygularımı tarif edemem ne zaman çıkar bilmiyorum net birşey de söylenmedi sizde de durum aynı sanırım çıkacak değil mi bebeğim
Ben 38+3 ama hala bekliyorum 40 I görecekmişim gibi bakalım salı kontrolüm var senin ne zaman kontrolün?5ten önce uyursam çok şükür diyorum, köyün delisi gibi oldum iyice. Geçen gün eşim uyandı işe gitmek için ben daha uyumamıştımbenim rahat 15 günüm vardır galiba, 36+5’im şu an. Sen?
Bizimde 13 dü 11.7 ye düşmüş yavaş düşüş dedi abo ve rh uyuşmazlığı var dedi ama yatış verdilerCanım ben 19 la yatış yaptım 11le çıktım. Sariligin türü önemli fizyolojik mi patolojik mi? Bezden yukarısınin sarı olması seni korkutmasin ama bezden aşağı bacaklara inerse gidip muayene olman gerekiyor
Salı günü 37 oluyor. 38.haftada ben müsaitim sjfksksskYok yok olmaz öyle şeyaçılma falan ne yaptın getirme aklına daha 36da bunları
Kız çocuğu oğlak burcu mük bence de
Doktor tahminde bılunuyor mu ortalama ne zamana gelir vs gibi? Benim doktorum 40ı bekleyeceğini düşünmüyorum demişti, bu hafta çatı muayenem var daha net konuşur sanırım. Salı günü benim de kontrol :)Ben 38+3 ama hala bekliyorum 40 I görecekmişim gibi bakalım salı kontrolüm var senin ne zaman kontrolün?
Yaramı deşme kumral… 22 si için ne adaklar adadım yay burcunu atlatayım diye yok olmadı ndndnndDjdksjdkdjdsk valla salı günkü kontrolde açılma var 22-24ü gibi gelir cümlesinde buray yıkarım net22sinden sonra beklerim yavrum, oğlak burcu çocukları dertsiz diyolla
Kuzum sence hastaneye emzirme yastığı götüreyim mi? Lazım oluyor muBendeki kulaktan da ölçüyor o da normal çıktı yenidoğanda çok önerilmese de ölçtüm yine de napim. Vücudu normal geliyor bana arada sıcakladığı oluyor ama soyunca geçiyor
O sıra benim yay burcu olsun diye 21de sezaryen yaptırırım düşüncem djdjdjdjdYaramı deşme kumral… 22 si için ne adaklar adadım yay burcunu atlatayım diye yok olmadı ndndnnd
Doktor bana da erken doğurcan dedi dedi elimizde patladı djdjdjd her seferinde diyor senin çocuk bizi kandırdı resmenSalı günü 37 oluyor. 38.haftada ben müsaitim sjfkskssk
Cano ben götürdüm ama kafamın altına falan koydum gece ya, evde de hala kullanmıyorum bana niyeyse bebekle teması kesiyomuşum gibi geliyor çok kullanışlı gelmedi. Zaten dikiş yerine gelmiyor çocuk kolunda kaldığı için bilemedim ben gerek görmedim. Kafamda iyi oldu amaKuzum sence hastaneye emzirme yastığı götüreyim mi? Lazım oluyor mu
Yay severim ben bu arada çok iyi anlaşırım konuşkan gezenti falan oldukları için uyumlular da benceYaramı deşme kumral… 22 si için ne adaklar adadım yay burcunu atlatayım diye yok olmadı ndndnnd
Jdjdjdjd bişey diyemedim yay burcu tanıdıklarımın hepsi erkek ve çok zor insanlarO sıra benim yay burcu olsun diye 21de sezaryen yaptırırım düşüncem djdjdjdjd
Oğlaklar iyidir ya, hiçbir şey için çabalamana gerek yok onlar her şeyi kendileri ayarlıuor zaten öyle bir disiplinYay severim ben bu arada çok iyi anlaşırım konuşkan gezenti falan oldukları için uyumlular da benceama oğlak tanıdığım hiç yok, olanlar da çok çalışkan o yüzden ona programladım kendimi
Bugun bi denedim corba kasigi kadar cikti ama cekimi cok yavas bide henuz cozemedim biraz kurcalamam lazim .Kontrole gittiğinde doktor söyler zaten canım gerek olup olmadığını. Sağım yapıyor musun o da fikir veriyor. Yani aynı sürede sagdigindan daha çok içiyor bebis