Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 82 40,8%
  • erkek

OY: 105 52,2%
  • ikiz kız

OY: 2 1,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,5%
  • ikiz kız/erkek

OY: 7 3,5%
  • üçüz / çoğul

OY: 2 1,0%

• Ankete Katılan
    201
benim de ilk 3 ayım kabus gibiydi ne yalan söyliyim, ama sonra hiç kötü bişey yaşamadım şükür herkesin süreci farklı tabi kuzum. sağlıkla büyüsün bebişler

Hiç moralini bozma malesef benim de ertesi gün yükseldi hatta 3. Gün 19 a çıktı. Şu an değer gayet iyi sınır 13 zaten . Daha dikislerinin acısı geçmeden hastanede koşturmak ne kadar zor biliyorum. Ben de kendi acımı unuttum onunla ilgilenirken. Işığın altında ne kadar kalırsa o kadar iyi o yüzden memeni sağ ve şırınga ya da biberonla ışığın altında ver . Çünkü memede durmak bana çok vakit kaybettirdi. Birde göz bandını önce gözlerini kapatacak kadar kendi sapkasini tak onun üzerine göz bandını tak. Allah korusun gözlerini o ışıktan korumak gerekiyor biz böyle çözüm bulduk. En geç 24 saatte çıkarır sizi hiç canını sıkma

5ten önce uyursam çok şükür diyorum, köyün delisi gibi oldum iyice. Geçen gün eşim uyandı işe gitmek için ben daha uyumamıştım benim rahat 15 günüm vardır galiba, 36+5’im şu an. Sen?
Ben 38+3 ama hala bekliyorum 40 I görecekmişim gibi bakalım salı kontrolüm var senin ne zaman kontrolün?

Bizimde 13 dü 11.7 ye düşmüş yavaş düşüş dedi abo ve rh uyuşmazlığı var dedi ama yatış verdiler

Ben 38+3 ama hala bekliyorum 40 I görecekmişim gibi bakalım salı kontrolüm var senin ne zaman kontrolün?
Doktor tahminde bılunuyor mu ortalama ne zamana gelir vs gibi? Benim doktorum 40ı bekleyeceğini düşünmüyorum demişti, bu hafta çatı muayenem var daha net konuşur sanırım. Salı günü benim de kontrol :)

Salı günü 37 oluyor. 38.haftada ben müsaitim sjfkskssk
Doktor bana da erken doğurcan dedi dedi elimizde patladı djdjdjd her seferinde diyor senin çocuk bizi kandırdı resmen inat olacak benim bebe ben anladım tahmin yaptıkça birisi o tarihte gelmiyor şuan herkese diyorum tahmin yapmayın etkileniyor

Kuzum sence hastaneye emzirme yastığı götüreyim mi? Lazım oluyor mu
Cano ben götürdüm ama kafamın altına falan koydum gece ya, evde de hala kullanmıyorum bana niyeyse bebekle teması kesiyomuşum gibi geliyor çok kullanışlı gelmedi. Zaten dikiş yerine gelmiyor çocuk kolunda kaldığı için bilemedim ben gerek görmedim. Kafamda iyi oldu ama

O sıra benim yay burcu olsun diye 21de sezaryen yaptırırım düşüncem djdjdjdjd
Jdjdjdjd bişey diyemedim yay burcu tanıdıklarımın hepsi erkek ve çok zor insanlar belki kızım olsa düşünürdüm….
Yay severim ben bu arada çok iyi anlaşırım konuşkan gezenti falan oldukları için uyumlular da bence ama oğlak tanıdığım hiç yok, olanlar da çok çalışkan o yüzden ona programladım kendimi
Oğlaklar iyidir ya, hiçbir şey için çabalamana gerek yok onlar her şeyi kendileri ayarlıuor zaten öyle bir disiplin

Kontrole gittiğinde doktor söyler zaten canım gerek olup olmadığını. Sağım yapıyor musun o da fikir veriyor. Yani aynı sürede sagdigindan daha çok içiyor bebis
Bugun bi denedim corba kasigi kadar cikti ama cekimi cok yavas bide henuz cozemedim biraz kurcalamam lazim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…